Personal

An Essential Sneak Peek #12

‘t Is gebeurd! De Feestdagen zitten er alweer op. Ook het jaar 2016 is volledig op z’n eind gelopen, en we zijn alweer bijna een dikke week aan 2017 begonnen. Bizar, want bladerend door al m’n ‘essential sneak peeks’ van de afgelopen maanden, leek 2016 nog helemaal niet zo lang bezig..

Maar goed. Net zoals bij iedereen denk ik, was december een van de drukste maanden van het jaar. Cadeautjes zoeken, nog snel wat uurtjes kloppen voor het einde van het jaar, allerlei familiefeesten .. Jup! Ik ken het! Kijken jullie mee naar mijn decembermaand?

Sneak Peek

In de nacht van 5 op 6 december midden in de nacht naar beneden sluipen om Sinterklaas te ‘spelen’ voor vriendjelief? Jup, ik ben zo iemand! De centjes kon ik ‘m helaas niet geven, dus kocht ik maar een lekkere fles gin en een hele hoop chocolade! En dat biertje voor zwarte piet stopte ik braaf terug in de bierbak.

Ook op het werk heeft de Sinterklaasgekte toegeslaan! Een heerlijke Sinterklaas-lunch, met allerlei charcuterie-specialiteiten! én Johnny Turbo met ‘Sinnekloas’ op de achtergrond!

Sneak Peek

Sneak Peek

Ook stonden er in December nog twee events op het programma! Ik ontdekte de Kersteditie én Kerstcadeautjes van Birchbox – en gaf er ook eentje weg – en ging naar de Beauty Day bij Oona, waar ik ook heel wat nieuwigheden ontdekte.

Sneak Peek

Sneak Peek

Voor dit laatste event heb ik trouwens net geen twee uur in de file gestaan.. Gelukkig had ik een wrap mee voor in de auto!

Sneak Peek

Wie m’n vriend volgt op instagram, weet dat hij sinds vorig jaar deel uitmaakt van het brandweerkorps van Oostkamp. En euh, mannen in kostuum .. Tja! Miauwkes! Deze foto schoten we op het jaarlijkse Feest van de Brandweer!

Sneak Peek

Sneak Peek

Met de collega’s naar de Kerstmarkt in Oostende! Love all them pretty lights..

SCHOL!

Sneak Peek

Sneak Peek

Ik reed op m’n vrije dag snel even over en weer naar Euralille, Rijsel – zo’n 50min rijden vanuit Oostkamp – om even het een en ander in te slaan bij Primark, Nyx & Sephora! Deze was voor de gelegenheid helemaal in Kerstthema, met deze mooie Kerstboom als pronkstuk. Dit was de buit .. Wat zouden jullie gekocht hebben?

Sneak Peek

Ook ontdekte ik de prachtige Jo Malone Counter in Planet Parfum Brugge. Ein-de-lijk een verkooppunt dicht bij mij in de buurt. Isn’t this a beaut?

Sneak Peek

En dan .. even helemaal niets meer ..

Sneak Peek

Alwéér ziek in mijn bed .. Wat als een simpele verkoudheid begon, eindigde in een zware luchtwegeninfectie, waardoor ik weer thuisgekluisterd zat .. Net voor Kerst.. Gelukkig kon Bol.com héél wat van mijn cadeautjesproblemen oplossen.. én .. de poes was er om me te toosten

Sneak Peek

Dan maar ons Kerstboompje boven water halen, om mezelf toch iets beter te voelen..

Sneak Peek

Gaandeweg kwamen er ook heel wat pakjes onder de boom te liggen, wat toch een heel stuk ‘feestelijker’ staat, vind je niet. Onderandere deze powerbank van Fab vond zijn weg onder mijn boom!

Sneak Peek

Sneak Peek

Dit jaar deden we ook opnieuw mee met de acties van Music For Life. Niet alleen deed ik mijn jaarlijkse bijdrage aan ‘Kom op tegen Kanker’, maar ook steunde ik de actie ‘Ontbijten for Life t.v.v. Lenn’. Deze kleine rakker van amper 15 maand heeft te maken met een héél zeldzame stofwisselingsziekte, en de actie die op poten gezet werd diende om geld in te zamelen voor zijn dure geneesmiddelen.

Sneak Peek

En toen .. Toen was het Kerst!

Sneak Peek

Kerstavond vierde ik bij m’n ouders thuis, waar ik deze foto nam met m’n broer Nicolas. Can you see the likeness? Gekke bekken trekken op foto’s is een familietrekje! Kerstdag vierde ik thuis met mijn schoonfamilie!

Sneak Peek

Sneak Peek

Een greep uit mijn Kerscadeautjes! Someone has been good this year!

Sneak Peek

Nog even snel tussendoor naar de kapper! Nu is het 100% zoals ik het wil. Het duurt ‘s morgens wel even om er een slag in te brengen, maar goed, dat neem ik er met véél plezier bij! I love it!

En toen was het plots 2017 .. Time flies when you’re on a roll! Dit plaatje kreeg ik van m’n beste vriendin toegestuurd.. Misschien zit er wel een Disney-tripje in dit jaar? Let’s hope!

Sneak Peek

Hoe hebben jullie de laatste maand van 2016 ervaren? Was het bij jullie ook zo druk?

Groetjes,

Laura

1 thought on “An Essential Sneak Peek #12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *