Personal

An Essential Sneak Peak #16

Jullie zullen het wel al een beetje gemerkt hebben aan de ongewone frequentie van blogposts de laatste weken, maar de eerste maand van de zomer is allesbehalve rustig geweest. Een beetje ‘story of my life’ op dit moment, maar omdat je in België nooit weet hoe het weer zal zijn de komende dagen, proberen we zoveel mogelijk te doen wanneer het eens mooi weer is! En zo krijg je een maand als deze: druk!

Sneak Peak Augustus 2017

Stiekem moest ik al eens terugkijken naar de data waarop ik foto’s genomen had, om te kijken wat ik nu eigenlijk ‘t eerste gedaan heb, en dat is genoten van de lekkere ‘pizza de la Papa’. Vriendjelief z’n zelfgemaakte pizza’s dus. Chance’ke dat dat allemaal op mijn telefoon bijgehouden wordt!

Ook ging ik nog eens sinds lang naar Sluis, net over de Nederlandse grens! Gek wat ik weer allemaal heb meegenomen, maar voor high-end shampoo, huidverzorging en make-up is het echt een stuk goedkoper! En, je ziet: het was leuk!

Sneak Peak Augustus 2017

Sneak Peak Augustus 2017

Onmisbaar in Brugge in de zomer: Cactusfestival! Dit jaar kozen wij voor de zaterdag, mits er een line-up was die we absoluut niet wilden missen: Coely, Millionaire, Jamie Lidell en Kaiser Chiefs op één dag? Yes please!

Sneak Peak Augustus 2017

Nog iets onmisbaar in de zomer: bloemen! En bij voorkeur dan nog zonnebloemen, want naast pioenrozen zijn dit mijn favoriete bloemen! Alleen jammer dat ze niet zo lang bloeien eenmaal ze in een vaas zitten .. Iemand tips? Ik kocht ze bij Lidl trouwens!

Sneak Peak Augustus 2017

Ook even wat spelen in eigen land! Ik ging zowel uiteten in respectievelijk Gent als in Brugge, en ik hoewel ik de laatste tijd zo veel verschillende plekken ontdek: there’s no place like home!

Sneak Peak Augustus 2017

Sneak Peak Augustus 2017

MAAR, ik speelde ook toerist in het buitenland. Omdat vriendjelief en ik niet echt veel tijd voor elkaar zullen hebben in augustus – dubbele agenda’s, weetwel .. – besloten we even tot over de grens te gaan, en een fietsweekendje in Picardië in te plannen! M’n reisverslag vinden jullie binnenkort op ‘My Out of Office’ terug! Hieronder wel al een fototje!

Sneak Peak Augustus 2017

Ik ging langs bij oma – die in een rusthuis verblijft in Bassevelde – waar we bijna een hele middag ‘manilden’. Kent er iemand nog dit spel? Koeken troef in dit geval!

Sneak Peak Augustus 2017

Sneak Peak Augustus 2017

ARGH, dit werkte al maanden op mijn systeem.. Onze berging zag er uit als een rommelkot, omdat er geen logica zat in hoe vriendjelief z’n spullen klasseerde. Op een gegeven moment waren we ‘t allebei beu, en besloten we er iets aan te doen. Twee IKEA-tripjes later zag onze berging er zo uit!

Sneak Peak Augustus 2017Véél beter toch, niet?! En mijn nieuwe Thomas-stofzuiger mocht al direct z’n nut bewijzen. Wat een machine! Misschien moet ik deze een reviewen? #housewifespam! En ja, aan ons huis is nog véél werk, dus géén picture-perfect house voor ons .. Who needs instagram anyways?

Sneak Peak Augustus 2017

Sneak Peak Augustus 2017

Tussen de mini-verbouwingen door: even een concertje meepikken op het Kneistival! Admiral Freebie gaf andermaal het beste van zichzelf!

Sneak Peak Augustus 2017

En, als het mooi weer is trekken we in plaats van onze hof, naar het strand! Beter of een zwembad, toch?

Sneak Peak Augustus 2017

Het laatste weekend van Juli spendeerden we in Disneyland Parijs, waar we met een bevriend koppel de tijd van ons leven hadden! Dat abonnement heeft al goed z’n nut bewezen hé?

Sneak Peak Augustus 2017

Maar helaas .. na een heerlijk weekend sinds maandagochtend ziek in bed! Gelukkig is Argon er om me bij te staan .. Hopelijk snel terug op de been! I’ll keep you posted!

Sneak Peak Augustus 2017

Hebben jullie al een beetje genoten van de eerste volledige zomermaand? Wat staat er nog op jullie planning?

Groetjes,

Laura

2 thoughts on “An Essential Sneak Peak #16

  1. Wat een leuke foto’s allemaal! Ik ben een beetje jaloers dat je de Kaiser Chiefs gezien hebt Laura! 😉 Oh en op Disneyland natuurlijk!

    1. Ja, ze waren echt wel héél goed, al zeiden er veel recensenten van niet (BOOOOO aan hen, ze kennen er niets van!) op geschreven media ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *