ELF, Eyeliner

ELF Waterproof Eyeliner – CoffeeELF Waterproof Eyeliner – Coffee

Ik ben een behoorlijke sukkel als het over eyeliner gaat. Met een potloodje werken is niet echt m’n sterkste kant en ook met een vloeibare liner durft het al eens fout te gaan. Toch wil ik er beter in worden, want een lijntje op m’n bovenste ooglid geeft m’n ogen toch direct een andere dimensie.

DSC_1242

Net omdat ik er nog geen held in ben, probeerde ik deze week de zéér budgetvriendelijke bruine eyeliner pen van ELF uit. Als het niets bleek te zijn: no harm done, right?Ik ben een behoorlijke sukkel als het over eyeliner gaat. Met een potloodje werken is niet echt m’n sterkste kant en ook met een vloeibare liner durft het al eens fout te gaan. Toch wil ik er beter in worden, want een lijntje op m’n bovenste ooglid geeft m’n ogen toch direct een andere dimensie.

DSC_1242

Net omdat ik er nog geen held in ben, probeerde ik deze week de zéér budgetvriendelijke bruine eyeliner pen van ELF uit. Als het niets bleek te zijn: no harm done, right?

ELF (ofwel eyes.lips.face) is geen onbekende in beautyland. Het budgetmerk heeft zowat alles in assortiment zitten, aan prijzen waarbij je eigenlijk bijna moet lachen. Daarbovenop zijn alle producten zijn gecertificeerd dierproefvrij en vegan! Zelf had ik nog niets gebruikt van het merk, dus mijn vraag was vooral: haal ik voor deze prijs geen flopper binnen in plaats van een topper? Let’s find out, want opnieuw, als het niets was: no harm done.

DSC_1243

Hoewel ik geen eyeliner-pro ben, heb ik toch een aantal eisen voor een eyeliner: een stevige, dunne vilten punt, water- & smudgeproof én intens gepigmenteerd. Anders kan ik net zo goed een potlood gebruiken, niet? Op het eerste zicht is de punt van deze ELF eyeliner goedgekeurd. Een dunne punt die tegen en stootje kan.

DSC_1244

Maar wat naar kleur en houdbaarheid? Wanneer ik een eerste lijntje aanbreng, is de kleur toch maar wat flets. Het gaat hier natuurlijk over een bruine eyeliner, maar zo’n lichte kleur had ik nu niet echt verwacht. Dan maar nog eens over het lijntje gaan zeker? Dat tweede lijntje ‘did the trick’, want eenmaal aangebracht is de kleur een stuk intenser!

ELFliner

100% waterproof is ‘ie jammer genoeg niet, maar hij blijft wél een hele dag zitten. Plus, deze bruine kleur past perfect bij m’n groene ogen. Het is geen topeyeliner, maar voor z’n prijs is het echt wel goed spul!

Deze ELF Eyeliner Waterproof Pen kost €2,50 en is verkrijgbaar op hun website. Schrijf je zeker in voor hun nieuwsbrief, want er komen regelmatig leuke acties langs! Gebruikte jij al eens iets van ELF?

Groetjes,

Laura

ELF (ofwel eyes.lips.face) is geen onbekende in beautyland. Het budgetmerk heeft zowat alles in assortiment zitten, aan prijzen waarbij je eigenlijk bijna moet lachen. Daarbovenop zijn alle producten zijn gecertificeerd dierproefvrij en vegan! Zelf had ik nog niets gebruikt van het merk, dus mijn vraag was vooral: haal ik voor deze prijs geen flopper binnen in plaats van een topper? Let’s find out, want opnieuw, als het niets was: no harm done.

DSC_1243

Hoewel ik geen eyeliner-pro ben, heb ik toch een aantal eisen voor een eyeliner: een stevige, dunne vilten punt, water- & smudgeproof én intens gepigmenteerd. Anders kan ik net zo goed een potlood gebruiken, niet? Op het eerste zicht is de punt van deze ELF eyeliner goedgekeurd. Een dunne punt die tegen en stootje kan.

DSC_1244

Maar wat naar kleur en houdbaarheid? Wanneer ik een eerste lijntje aanbreng, is de kleur toch maar wat flets. Het gaat hier natuurlijk over een bruine eyeliner, maar zo’n lichte kleur had ik nu niet echt verwacht. Dan maar nog eens over het lijntje gaan zeker? Dat tweede lijntje ‘did the trick’, want eenmaal aangebracht is de kleur een stuk intenser!

ELFliner

100% waterproof is ‘ie jammer genoeg niet, maar hij blijft wél een hele dag zitten. Plus, deze bruine kleur past perfect bij m’n groene ogen. Het is geen topeyeliner, maar voor z’n prijs is het echt wel goed spul!

Deze ELF Eyeliner Waterproof Pen kost €2,50 en is verkrijgbaar op hun website. Schrijf je zeker in voor hun nieuwsbrief, want er komen regelmatig leuke acties langs! Gebruikte jij al eens iets van ELF?

Groetjes,

Laura

12 thoughts on “ELF Waterproof Eyeliner – CoffeeELF Waterproof Eyeliner – Coffee

  1. Ik heb zelf ook nog niets van ELF maar ik hoor regelmatig erg goede dingen dus ik hoop er snel iets te bestellen :). Voor die prijs lijkt het me inderdaad een goede eyeliner!

  2. Ik heb nog niets van elf maar wil het binnenkort eens gaan proberen, ik zie zoveel leuke dingen van jet merk! Ik vind het een leuke eyeliner, fijn dat hij zo goedkoop is! 🙂

  3. Ik gebruik een highlighter van Elf die is heel mooi, ik heb niet zulke goede ervaringen met stift eyeliners maar eenmaal aangebracht ziet hij er wel mooi uit en daar gaat het om natuurlijk 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *