ELF, Make-up

ELF SPF 45 Sunscreen UVA/UVB Protection Powder

Een ticket naar de zon is voor mij niet altijd even prettig. Mijn huid houdt niet van de zon, dus urenlang in de zon liggen snurken is niet aan mij besteed. Wij gaan vaak op pad en placeren ons op een terrasje. Om m’n huid, en voornamelijk m’n gezicht te beschermen tegen de zon, heb ik een héél arsenaal aan producten klaar staan. Vandaag ééntje die je niet direct zou verwachten: een SPF-poeder! Van ELF dan nog!

Kevin Murphy

ELF kennen jullie intussen allemaal al neem ik aan? Ik zie steeds meer bloggers aan de slag gaan met deze budgetvriendelijke cosmetica, dus sla mij niet dood dat ik voor een keertje niet ‘inzoom’ op het merk zelf. Goed ja, wie m’n blog leest heeft zeker al één of twee reviews zien voorbij komen (mocht dat niet het geval zijn: insert ELF in zoekbalkje) op Essential Honesty.

Kevin Murphy

Bon, FOCUS! Ik heb het over het SPF 45 Sunscreen UVA/UVB Protection Powder. Quite a mouthfull én ja inderdaad, een poeder met SPF 45! Een product uit de Studio Lijn van E.L.F, die wat meer aandacht besteed aan producten die wat meer luxe uitstralen (bijgevolg ook iets duurder) dan de producten uit de reguliere lijn. De verpakking ziet er allesinds al erg luxueus uit. Al komen er wel snel plekjes en krasjes op *DOH* zoals je ziet op de foto’s.

Kevin Murphy

Het poeder bevat dus een héél hoge SPF mét UVA & UVB bescherming. Ideaal om doorheen de dag nog eens over je make-up aan te brengen, want jezelf beschermen tegen de zon is O-ZO belangrijk. Aanbrengen kan je gewoon met je normale poederkwast. Er wordt ook een applicator meegeleverd, maar die geeft iets te veel cake-effect aan m’n make-up.

Kevin Murphy

Op de verpakking staat dat het een doorzichtige poeder is en dus iedereen het kan gebruiken. Maar let wel op, voor mij was de kleur nét goed (check de kleur op m’n neus hierboven). Mensen die iets bleker zijn gaan dus niet gebaat zijn met dit poeder. Wel niet zo duidelijk van ELF dus, maar bij deze: warning!

Dit poeder met SPF is/was (??) te koop op de webshop van ELF zelf, en kostte €5,80. Ik vond het wel niet direct meer terug op de webshop *HEEEEELP* .. Hopelijk hebben ze ‘m niet gediscontinued, want dit is voor mij écht een toppertje

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “ELF SPF 45 Sunscreen UVA/UVB Protection Powder

  1. Wat een fijne wetenschap dat er een SPF in dit product, zit…..wat ook dat braden en braden in de zon is aan mij echt verre van besteed….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *