Style

Een laat Valentijntje van Lucardi ..

Februari is voor heel veel onder jullie dé maand van de liefde. Single of in een relatie? Valentijn is een dag waar je niet meer omheen kunt, of je ‘t nu wil of niet. M’n vriend en ik vieren het zelden tot nooit, maar dat wil niet zeggen dat ik mezelf niet even mag gaan verwennen. ‘Treat yo’self’ gelijk ze zeggen, en hoe!

Mijn voor horloges is nog niet zo héél lang geleden begonnen, maar sinds ‘ie de kop opstak heb ik al enkele mooie exemplaren aan mijn collectie mogen toevoegen. Recent mocht ik deze nieuwe van het merk ‘Icon of Sweden‘ verwelkomen. Give it a nice round of applause ladies & gents!


Hoewel ik een voorliefde heb voor horloges met een lederen bandje – mijn nikkelallergie zal daar wel voor een stukje tussen zitten – ga ik de laatste tijd meer en meer op zoek naar de zogenaamde ‘mesh’ horloges. Minimalistische horloges met een metallic – zonder nikkel intussen – sluiting & band, een tikkeltje Scandinavisch zo je ‘t wil. Enneuh, deze past perfect bij wat ik zoek in een horloge: simpel design en vederlicht om te dragen.

En de foto’s liegen er niet om .. Wat een prachtig exemplaar, won’t you agree?

Het horloge komt van bij Lucardi Juweliers. Van oosprong één van de grootse juweliersketens in Nederland, maar sinds kort ook verkrijgbaar online in België. Tot voor kort een nobele onbekende bij ondergetekende, maar door hun betaalbare en kwalitatieve juwelen, nu al een van mijn favorietjes tijdens mijn wekelijkse ‘snuistersessies’.

Dit horloge vind je terug bij Lucardi Juweliers op deze link. Deze heeft een adviesprijs van €79,99, maar is nu verkrijgbaar voor €69,99! Wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinst?

Groetjes,

Laura

10 thoughts on “Een laat Valentijntje van Lucardi ..

    1. Ik ook, maar is natuurlijk net iets duurder hé! En van fitbit was ik héél tevreden, maar na een jaar gebruik is de batterij bijna helemaal stuk.. Zonde van het geld 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *