Style

Een beetje kunst in huis ..

Eind september trokken we met z’n drietjes terug naar het Zuiden van Frankrijk. Nog snel even genieten van onze laatste dagen ouderschapsverlof, het mooie landschap, het lekkere eten én natuurlijk van de mooie stadjes die de Provence te bieden had. Elk jaar nemen we wel een leuk en praktisch souvenirtje mee: een geurkaars, een parfum, een kledingstuk, .. alleen dit jaar werden we halsoverkop verliefd op een schilderij .. Een beetje boven budget helaas, maar daar hebben we een mouw aan kunnen passen!

Foto op Canvas

Het schilderij in kwestie is een foto-replica van één van de werken van een Franse kunstenaar die zich liet inspireren door het dagdagelijkse leven in Parijs. Wij werden verliefd op de kleuren die hij gebruikte, het feit dat hij speelt met perspectief én de illusie dat de mensen – ook al zijn ze maar ‘vluchtig’ te zien – echt lijken te leven. Not the real deal, maar wel héél mooi. En van zeer goede kwaliteit!

We bestelden deze foto op canvas (60x60cm) vanuit onze luie gîte zetel in de Provence. Even de gang thuis laten opmeten door de thuisblijvers, invoeren op de website hoe groot we de foto wilden, deze opladen en klaar. Omdat ik in het verleden al eens een canvas liet maken waarvan de foto niet geschikt bleek voor de gekozen resolutie – bij een andere website .. – koos ik dit keer voor de extra optie ‘Ja, ik wil mijn foto laten controleren’, zodat we ‘t geen twee keer zouden tegenkomen. Zou toch zonde zijn?

Foto op Canvas

Woensdag besteld, vrijdag gecontroleerd op scherpte én de .. werd de canvas foto al bij mij thuis in België geleverd. Heerlijk! Zeg nu zelf, een beetje kunst in huis? Dat is toch zalig?

De canvas die wij bestelden kostte €38,95 voor een formaat van 60x60cm. De extra controle-optie kostte 2,95€. Andere formaten uiteraard beschikbaar. Neem een kijkje op de website van Topdoek.nl

Groetjes,

Laura

11 thoughts on “Een beetje kunst in huis ..

  1. Mooi schilderijtje is het, ik hou wel van deze stijl! Ik ben dol op kunst in huis en vind het altijd zo leuk om te zien wat anderen hebben hangen:)

    1. Wel, foto’s zijn zo snel outdated vind ik.. Die steek ik liever in een kadertje zodat ik ze af en toe eens kan veranderen. Met kunst heb ik dat wel minder..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *