Make-up

Dr. Hauschka’s Comeback: Eyeshadow Trio

Je hebt zo van die merken die er uit springen, net omdat ze het net iets anders aanpakken dan de rest. Dit seizoen is dat voor mij Dr. Hauschka, die er voor heeft gekozen om voor de lente- & zomercollectie van dit jaar geen nieuwe producten uit te brengen. In plaats daarvan is er gekozen om enkele bestsellers uit voorgaande ‘limited edition’-collecties samen te voegen tot één nieuwe collectie: ‘The Comeback Limited Edition’. Origineel, toch?

Eyeshadow Trio

Ik heb altijd al een zwak gehad voor de oogmake-up van het merk. Sinds ik een bril draag merk ik dat ik niet meer eender wat op m’n oogleden mag gaan smeren, dus kies ik steeds vaker voor de iets meer ‘verzorgende’ make-up. Denk maar aan m’n nieuwe mascara van Sisley!

In de producten van Dr. Hauschka zitten er naast verzorgende ingrediënten zoals plantenextracten, plantaardige oliën & wassen ook nog eens toverhazelaar, jojoba olie, arganolie & vitamine E, die je huid gaan beschermen. Geen overbodige luxe voor de gevoelige huid rondom je ogen denk ik!

Eyeshadow Trio

Soit, ingrediënten zijn één ding, maar verpakking is zeker niet te verwaarlozen. En whoa, bij dit paletje heft Dr. Hauschka zich overtroffen. Mijn vorig oogschaduwpaletje van het merk zat in een simpele zwarte verpakking – overigens niets mis mee hoor -zonder al te veel poespas. Maar wat de foto’s al verraden: DEZE LIMITED EDITION IS GORGEOUS!

Eyeshadow Trio

Eyeshadow Trio

Het roségouden paletje bevat drie prachtige nude kleuren die volop gaan voor een eenvoudige, romantische ooglook: Sparkling Nude – een lichte basis/highlighter – , ‘Pearly Rose’ – een mooi parelmoer rose kleur die voor het ‘romantische’ zorgt- en ‘Matt Chocolate’ – een mooie chocoladebruine kleur die zorgt voor meer diepgang -.

Eyeshadow Trio

Wederom een heel leuk en mooi product van Dr. Hauschka, net zoals de hele ‘Limited Edition’-collectie overigens! Op de wishlist: het mooie blushpaletje!

De producten van Dr. Hauschka zijn verkrijgbaar bij de natuurwinkel en op hun online webshop. Dit oogschaduwpaletje kost €24,95 en is tijdelijk verkrijgbaar.

Groetjes,

Laura

5 thoughts on “Dr. Hauschka’s Comeback: Eyeshadow Trio

  1. Mooie kleuren! En inderdaad een tof idee om oude LE’s opnieuw in een collectie te steken! Ik probeer LE’s altijd te vermijden uit schrik dat het op geraakt en ik het niet meer opnieuw kan kopen achteraf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *