Body- & Skincare

Dr. Hauschka Nagelolie Stift

Gisteren verklapte ik al het thema van vandaag op Essential Honesty, maar de twee onderwerpen lagen zodanig dicht bij elkaar, dat ik niet anders kon dan ze ‘samen’ te gaan reviewen. Mijn handen hebben écht zwaar afgezien tijdens onze verhuis. Werken met cementsluier, bleekwater, javel, .. is niet bepaald zacht voor je huid.

M’n handen waren écht een slagveld. Hoe m’n broze nagels dit überhaupt overleefd hebben is mij tot op heden nog altijd een raadsel. Maar slagvelden zijn er om te ‘renoveren’, en laat ons zeggen dat het écht nodig was .. Kijk zelf maar. Dit waren m’n handen twee en een halve week geleden ..

LCN Lost in Luxury

Je ziet, m’n nagelriemen zijn zo droog als kurk. Niet echt flatterend hé? Zeker als je weet dat velletjes voor een (ex-)nagelbijter als een rode lap op een stier werken. Tijd om daar iets aan te doen! Insert de Dr. Hauschka Nagelolie Stift!

Nu, wat is het verschil met andere nageloliën? Wel, eerst en vooral zitten er geen synthetische geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, geen minerale oliën, parabenen, siliconen en PEG’s in deze olie. Mits ik de laatste tijd héél heftig reageer op parfum, is’t misschien wel goed dat ik deze mijd.

LCN Lost in Luxury

Daarnaast zit er in deze nagelolie ‘Neem’, een natuurlijke olie die bekend staat om zijn geneeskrachtige werking, die overgewaaid is uit India. Heb ik ook even moeten google’en, maar goed, Neem doet dus wonderen voor mijn nagelriemen!

Kudos trouwens voor z’n praktische verpakking. Stiekem gebruik ik ‘m elke morgen in de auto, voor de traditionele rode lichten. Je plaats gewoon de tip die doordrenkt is met Neem olie op jouw nagelriemen, en klaar is kees! Niets te vettigen boel, niets te sticky goo! Want toegegeven, hoe gek ik ook ben op de Dior Crème Abricot, hij plakt. Deze niet!

Goed ja, ik kan blijven odes brengen aan dit product, maar in sommige gevallen spreken beelden voor zich. Dit zijn m’n nagelriemen nu:

LCN Lost in Luxury

Wat een verschil, vind je niet? Iemand nog sceptisch?

Hoewel ik ‘m zelf per toeval ontdekte door een event, kan ik niet anders dan ‘m aanraden! Je kan ‘m kopen in de natuurwinkel of de Dr. Hauschka webshop. Voor deze nagelolie met drie extra applicatiepunten betaal je €12,50

Groetjes,

Laura

4 thoughts on “Dr. Hauschka Nagelolie Stift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *