Body- & Skincare

Dove Nourishing Secrets

Dove is één van die merken die géén introductie meer hoeven hier op Essential Honesty. Waar ik jullie vandaag echter wél mee laten kennismaken, is hun allernieuwste gamma, waar ze stiekem een beetje beroep hebben gedaan op hun wereldwijde netwerk én fans. Meet ‘Nourishing Secrets’, ontstaan uit échte schoonheidsrituelen van vrouwen wereldwijd.

Dove Nourishing Secrets

Het is ergens wel een gek gegeven. Wij als Europese consument/vrouw nemen maar al te graag de beautyrituelen over van vrouwen die er jong en vitaal uitzien. Laat dat net dat zijn wat Dove inspireerde voor deze lijn. Denk maar aan de Centraal-Amerikaanse vrouwen met een stralende, volle, gevoede huid, of aan de Japanse vrouw, die een gelaat heeft als ware het van glas en haar als zijde .. We dromen er allemaal stiekem toch een beetje van?

Nu, ‘t is niet dat Dove het geheim van de eeuwige jeugd heeft weten te ontrafelen – European genes will be European genes .. – maar ze wisten wél de essentie te capteren van bepaalde verzorgingsrituelen en dito ingrediënten in drie verschillende geurlijnen:

 • From Japan With Love: het ‘Glowing Ritual’, een gamma geïnspireerd door een Japans ritueel met Lotusbloem en rijst, gecombineerd met de verzorging van Dove.
 • From India With Love: het ‘Restoring Ritual’, een gamma geïnspireerd door een Indisch ritueel met kokosolie, kurkuma en amandelmelk in combinatie met de verzorging van Dove.
 • From Central-America With Love: het ‘Invigorating Ritual’, een gamma geïnspireerd door een ritueel van Centraal-Amerika met Avocado-olie en calendula, gecombineerd met de verzorging van Dove.
 • Dove Nourishing Secrets

  Elke geurlijn bevat vier producten: een Body Wash, een Body Lotion, een Shampoo en een Conditioner. Voor elk wat wils dus.

  Personal faves? De ‘From Japan With Love’ lijn omwille van zijn zachte en subtiele geur én gek genoeg ook de ‘From Central-America with love’. Een beetje gek door z’n groene kleur, maar een frisse, fruitige deur die best wel lang blijft hangen. De lijn met kokos is een klein beetje te overheersend – zeker in het haar – for my taste, maar liefhebbers van kokosnoot & -olie zullen hier maar al te graag hun klauwen in zetten!

  Dove Nourishing Secrets

  Wederom een héél leuk nieuwtje van Dove, die zich ein-de-lijk een beetje op de markt van de ‘beauty across the world’ producten gaat wagen. Een mooi, betaalbaar alternatief voor Rituals als je ‘t mij vraagt!

  De Dove Nourishing Secrets producten zijn reeds te koop in je Kruidvat winkel of je supermarkt. Prijzen variëren tussen € 3,39 en € 3,99. Ik ben fan van dit nieuwe gamma!

  Groetjes,

  Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *