Body- & Skincare

Discovering the new Dove Shower Foams

Als Dove iets nieuws op de markt brengt, doen ze dat van de eerste keer goéd! Hun vorige lanceringen – de ‘Cashmere Comfort‘-lijn & de ‘Nourishing Care & Oil‘-lijn – deden mij en mijnhuid héél veel deugd, en nu ze hun nieuwe ‘Shower Foams’ lanceren, hebben ze mijn aandacht en liefde ook weer direct beet!

Ze aan ons voorstellen, deden ze in stijl. Jullie konden al enkele ‘sneak peeks’ zien op mijn Instagram-stories, maar jongens .. Wat een beleving! We werden ondergedompeld in het ‘pampering’-gevoel, dat ze zo graag willen uitdragen via hun producten, in Lithium, een B&B niet ver van Mechelen. We konden aan de lijve ondervinden hoe zacht de shower foams waren, en hoe de nieuwe geuren roken!

Dove Shower Foams

Dat ‘aan de lijve ondervinden’ mag je letterlijk nemen. Zo even in je badkleding een heuse buiten-inloopdouche binnenwippen en je even heerlijk insmeren met wat schuim? Het is even wennen aan het samenzijn met andere bloggers in deze context – bodypositivity wat opkrikken vooraleer mezelf uit de badjas te begeven – maar het zachte, heerlijk geurende schuim maakte direct alles goed. En oké, de jacuzzi, het zwembad, de sauna en rustgevende omgeving ook!

Dove Shower Foams

Dove Shower Foams

Hier draaide het die avond allemaal om: de nieuwe ‘Shower Foams’. Verkrijgbaar in drie heerlijke geuren: de originele ‘Dove’-geur, ‘Pampering Pistacio’ en mijn favoriet ‘Revitalizing Pear’.

Dove Shower Foams

Het schuim bevat de gekende ‘NutriumMoisture’-technologie – die tot tien lagen in de huid kan dringen om die te hydrateren – maar ook het nieuwe ingrediënt glutamate. Het product is daarom niet alleen zeer hydraterend, maar ook mild reinigend, zonder het huidoppervlak te schaden.

Het schuim verdeelt heel makkelijk over de huid, waardoor het heel zuinig werkt. Mijn vriend is altijd zeer kwistig met douchegel en -crème, maar met deze gebruikt hij héél braafjes twee à drie pompjes. Hierdoor doe je echt super lang met de 200ml die in de flacon zit.

Dove Shower Foams

Helemaal verkocht, en niet alleen door dit heerlijke event! Het zachte schuim, de zijdezachte huid achteraf.. Niet veel merken doen het hen na, en zeker al niet voor deze prijs! Ik blijf grote fan!

Deze nieuwe producten van Dove zijn verkrijgbaar bij de supermarkt of bij de drogisterij voor €3,99 per stuk!

Groetjes,

Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *