Dior, Oogschaduw

Dior 5 Couleurs Palet in 609 ‘Earth Reflection’

Men neme een geweldig merk, een nieuwsgierige beautyblogger én een geniaal excuus in de trend van ‘ik heb cadeaukaart voor de parfumerie’ en POOF! Een niet-gepland bezoek aan de parfumerie met een voller winkelmandje dan goed voor de portemonnee is. Collateral damage of the day was dit (allerlaatste exemplaar) van dit prachtige Dior 5 couleurs Palet ‘609 Earth Reflection’.

Dior 5 Couleurs

Dior ademt gewoon luxe uit! Van het suede-zakje waar het palet uit tevoorschijn komt als je het uit het doosje komt, tot aan het reliëf op de oogschaduw zelf. De zilveren letters op het doosje, maken het voor mij dan helemaal af. Mijn eerste dior-palet was een feit!

Het Dior-quintet van dienst, earth reflection, bevat kleuren die het best zichtbaar zijn op lichte huidtypes én wonderwel goed passen bij groene en bruine ogen: champagne, taupe, beige & bruin! It’s all there! Laat mij nu net tot deze categorie behoren, waardoor het voor mij een logische keuze leek om deze mee te nemen.

Dior 5 Couleurs

De pigmentatie van deze oogschaduw is trouwens ge-wel-dig. Enkel de champagnekleur (links op m’n arm, zie foto hieronder) vind ik iets tegenvallen. Nu, deze kleur gebruik ik intussen het meest als basiskleur of als highlighter, dus op zich geen enkel probleem. Ik breng ze trouwens aan met m’n eigen oogschaduwkwasten, in plaats van met de bijgeleverde applicators. Hmmmm, geen idee waarom ze deze BLIJVEN meeleveren. Meer oogschaduw, less crap! Danku!

Dior 5 Couleurs

Intussen heeft Dior z’n ‘5 couleurs’ terug op de kaart gezet door enkele nieuwe varianten op de markt te brengen. Hierdoor viel deze ‘Earth Reflection’ helaas uit het vaste assortiment, dus ga ik er erg zuinig op moeten zijn.

Dior 5 Couleurs

De Dior ‘5 couleur’ oogschaduwpalets kan je kopen in Ici Paris XL & Planet Parfum, waar ze 54,55 euro ‘t stuk kosten! Een pareltje voor in je collectie, zeker weten!

Groetjes,

Laura

11 thoughts on “Dior 5 Couleurs Palet in 609 ‘Earth Reflection’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *