Make-up

Di vindt zichzelf opnieuw uit!

Vorige week was ik te gast in hartje Brussel voor een wel héél speciaal event. Een beetje een eerste date, of ja, een date met iemand die je wel al kende, maar waarvan je er niet echt bij stil stond dat ‘t wel iets voor jou zou kunnen zijn. Want .. Beauty-store Di is helemaal terug!

Bijna iedereen kent Di wel, of zo bleek toch uit mijn instagram-poll. Al gemerkt dat Di een nieuwe look heeft? Een nieuw kleurtje én een nieuw logo. Tijd dus om de ‘nieuwe’ Di eventjes onder de loep te nemen!

Art Deco x Claudia Schiffer

Vernieuwd Winkelconcept

Een van de grootste redenen waarom ik mezelf niet echt vaak naar Di wist te slepen, was door de – als ik ‘t mag zeggen .. – véél te drukke winkel. Ik dacht daar duidelijk niet alleen over, want dit was voor veel klanten bij Di ook zo. Maar, er is beterschap op komst: De winkel wordt overzichtelijker!

Er komt meer ruimte – lees: iets minder assortiment – om een aangename shopping experience mogelijk te maken. De winkels krijgen daarom een make-over: het schreeuwerige roze en groen verdwijnt, in de plaats komen wit en gebleekte eik, wat meer rust uitstraalt. Ze hebben ervoor gezorgd dat de producten duidelijker terug te vinden zijn en dat er meer plaats is voor beleving. De Di-store in Gent – die recent gemodeleerd werd – is de perfecte illustratie daarvan!

Exclusieve Samenwerkingen in België

Misschien wel hét leukste element van deze post: exclusieve samenwerking met niet-eerder verkrijgbare merken in België! Ik som er enkele voor jullie op:

Meest bekende samenwerking op dit moment? Zoella! Met haar eigen cosmeticalijn Zoella Beauty, die je exclusief bij Di vindt, ging ze nog een stapje verder in haar beauty-expertise. Schattige toilettasjes, lekkere badspulletjes en bloemige parfums die zo licht zijn, dat je ze ook als bodymist kan gebruiken. Yay!

Art Deco x Claudia Schiffer

Ook niet te vergeten: Treets Traditions! Oude beautyrituelen uit de hele wereld zijn de inspiratie voor de vier bodylijnen van Treets Traditions. Je kan je eigen verzorgingsritueel samenstellen uit de complete collectie douchegels, scrubs, olie, bodymist, bodymelk- en butters en bruistabletten. Een van mijn favoriete merken bij Di!

Art Deco x Claudia Schiffer

Een ander leuk merk dat Di aanbiedt, is Dirty Works. Als je houdt van retro glamour met een knipoog, dan is het Britse Dirty Works voor jou gemaakt. Cheeky verpakkingen, met producten die doen wat ze claimen. What’s not to love? En ja, ik geef toe: het lijkt op Soap & Glory!

Art Deco x Claudia Schiffer

Art Deco x Claudia Schiffer

Breed assortiment natuurlijke merken

Iets wat ik zelf niet wist over Di, is dat ze heel wat natuurlijke merken onder hun beauty-vleugels zitten hebben. Treets Traditions en Weleda waren mij al eerder bekend, maar het Franse merk WAAM – dat zich voornamelijk richt op schoonheidsgeheimen uit grootmoeders keuken – maar ook het merk Natura Siberica.

Art Deco x Claudia Schiffer

Dit merk lanceert, exclusief bij Di trouwens, organische bio-productenlijnen afkomstig uit het koude Siberië, ontworpen om te hydrateren en om een zwaar beproefde huid te kalmeren en te verwennen. Zij zijn het eerste gecertificeerd organisch beauty merk met een natuurlijke formule op basis van planten, bessen en wilde Siberische kruiden. Cool!

Een eigen make-up lijn!

Hé, wisten jullie ook dat Di een eigen make-up merk heeft? Niet ‘Di Beauty’ of iets in die trend .. Wel het vrij bekende ‘Park Avenue’. Zelf ken ik het enkel van naam – shame on me .. – maar heel wat bevriende bloggers hebben er al over geschreven. Nu komen ze echter met iets waar ik zelf enorm door geïntrigeerd ben geraakt.

Art Deco x Claudia Schiffer

Insert het Park Avenue Make-up palette, die je volledig kan samenstellen volgens jouw wensen. Het palette en de navulpoeders zijn apart te verkrijgen. Je kan het vullen met verschillende gezichtspoeders en oogschaduwpoeders in wel 32 kleuren. Een beetje volgens het Inglot-systeem, maar dan volledig Belgisch!

Wauw, hoewel ik ‘t niet verwacht had, ben ik toch enorm geïntrigeerd door de nieuwe weg die Di inslaat. Tijd om dringend eens een bezoekje te brengen aan het filiaal in Brugge, denk je niet?

Groetjes,

Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *