Deauty, Unboxing

Deautybox September 2015

Het is niet dat ik laat ben met deze box op m’n blog te plaatsen, maar de box kwam deze maand gewoon héél laat. Op 30 september kreeg ik immers pas het mailtje dat ‘ie werd opgestuurd. Niet van hun gewoonte – want de laatste tijd kreeg ik het mailtje terug rond de 20’e – maar goed .. Er zou blijkbaar een héél speciaal product moeten inzitten.

De box voelde bij aflevering ontzettend zwaar. Toen ik ‘m even op de weegschaal dropte, kwam ik net aan geen halve kilo. Awesome! Hopend op enkele leuke full size producten, opende ik met een bank hartje (want té enthousiast zijn bij een beautybox is nooit goed) de Deautybox van September..

Deautybox Derde Verjaardag

1. HairWays – Repair Conditioner – Full Size

Het eerste product dat ik uit de box vis, is direct een enorme ontdekking. HairWays – hah, iets met vliegtuigen dus – is een nieuw Belgisch haarverzorgingsmerk dat uitsluitend travel-sizes op de markt brengt. Héél handig voor de travel birds onder ons. Geniale naamkeuze alleszins!

DSC_2383

Full size van 50ml – aanbevolen verkoopprijs: €8,90

In de box zit een full size (eigenlijk een travel size is dus ..) van hun Repair Conditioner. Deze bevat olie van duindoorn en zou je haar moeten verzorgen, hydrateren en herstellen, los van welk haartpe je hebt. Hij ruikt naar munt en gaat je hoofdhuid verfrissen. Plus, er zit UV-bescherming in! That’s a first!

2. Lancome – Advanced Génifique – Sample Size

Iets minder nieuw voor mij was deze sample van Lancôme’s Advanced Génifique. In een eerdere samenwerking tussen Deauty & het tijdschrift ‘Goed Gevoel’, zat deze er immers al eens bij. Ik was niet echt mindblown door het product, maar dat komt wellicht omdat m’n huid nog geen nood heeft aan dit soort producten.

DSC_2383

Full size (30ml) – aanbevolen verkoopprijs: €73,50

Dit is immers een zogenaamd ‘Youth Activating Concentrate’, een erg geconcentreerd serum dat je huid zijdezacht maakt, maar ook gladder en bijgevolg jonger laat lijken. Mits ik nog maar net een kwart eeuw oud ben geworden én net verlost ben van een ‘jeugdig probleemvelletje’, geef ik deze met veel plezier door aan m’n moeder.

3. Nuxe – Micellar Cleansing Water – Full Size

Wat een toeval om dit miscellaire lotion van Nuxe in m’n box te vinden! Toen ik in Frankrijk in de parapharmacie aan het neuzen was tussen de miscellaire waters, stond ik een kwartier met deze in de hand. Door gebrek aan plaats in de valies plaatste ik ‘m terug in de rayon. En vandaag vind ik ‘m hier! Awesome!

DSC_2383

Full size (100ml) – aanbevolen verkoopprijs: €10,50

Deze zachte, micellaire lotion is er een die je huid niet alleen reinigt, maar ook verzacht omdat er rozenwater én blaadjes in verwerkt zitten. Hij ruikt trouwens ook naar roosjes, wat ik wel een héél groot pluspunt vind! Benieuwd hiernaar!

4. Dove – Dove DermaSpa Summer Revived Bodylotion – Full Size

Wat een dikke vette score is dit! Ik verklapte in een vorig artikel al dat ik ontzettend benieuwd was naar de nieuwe producten van Dove, en vandaag vind ik gewoon één van de producten uit de nieuwe lijn in m’n Deautybox! Hoe cool is dat nu weer? Direct in de test me dunkt!

DSC_2383

Full size van 200ml – aanbevolen verkoopprijs: €7,99

Deze Dove DermaSpa Summer Revived Bodylotion heeft z’n naam niet gestolen. Dit is een bodylotion met een vleugje zelfbruiner die je binnen enkele dagen een mooi, zomers tintje zou moeten geven. Heel handig nu de koude dagen er aan zitten te komen, toch? Daarbovenop zou hij je huid moeten hydrateren, beschermen én voeden! Verwacht hier in de nabije toekomst zéker maar een artikel van!

5. Jane Iredale – Lip & Cheeck Stain ‘Forever Peach’- Sample Size

Het laatste product dat ik uit m’n box vis, is een ini-mini-lipproduct van Jane Iredale. Maar ik bedoel dan écht klein hé! Zelfs m’n pink is groter moet ik zeggen. Wel ja, niet echt handig om mee aan de slag te gaan moet ik zeggen. Tijdens een eerste gebruik dacht ik dat ik ‘m ging stukduwen op m’n lippen. Oefening baart kunst?

DSC_2383

Full size van 3gr – aanbevolen verkoopprijs: €26,00

De ‘Forever Peach Just Kissed Lip & Cheek Stain’ is een perzikkleurig lipproduct dat zich aanpast aan de ondertoon van je huid. Hij bevat olijfboter, avocadoboter en was van wilde rozen wat je huid en lippen gaat voeden. Niet echt super mindblown, maar wél geïntrigeerd!

Am I Happy?

Met deze box ben ik ontzettend blij! Niet alleen zit er een product in dat ik van plan was te kopen, maar ook een product waar ik spijt van had dat ik het niét heb gekocht. Hoe leuk is het dan om deze alle twee in een box te vinden? Match made in heaven me dunkt!

DSC_2383

De trend is gezet Deauty, nu nog blijven aanhouden! Opnieuw een toppbox! Wat vinden jullie van de inhoud? Zouden jullie blij zijn met deze box?

Groetjes,

Laura

8 thoughts on “Deautybox September 2015

  1. Amai, dit lijkt me een van de beste Deauty-boxen die ik al gezien heb: 4 heel erg mooie merken en een onbekend (Belgisch!) merk dat me ook heel interessant lijkt. Heel erg bruikbare producten en ook nog eens make-up, top!

  2. Ik had dezelfde mening over de box als jij! Het Lancôme serum hoefde ik niet per se een tweede keer, en het kleine Jane Iredale product is ook niet volledig overtuigend bij mij! 🙂 Met de overige producten ben ik ook erg blij! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *