Deauty, Unboxing

Deautybox September 2014

Na een maand van celebrations voor hun tweede verjaardag, brak voor Deauty een grote test aan: zouden ze de trend van de laatste maanden (lees: goedgevulde boxen met mooie producten) voortzetten? Vorig jaar bleef ik in september een beetje op m’n honger zitten, na de anniversary-box. Wij als deautista’s, zoals Deauty ons graag noemt, zijn de laatste maanden flink verwend, dus ik hield zelf een beetje m’n hart vast voor wat komen ging. Top- of flopbox deze maand? Was de angst gegrond?

DSC_2383

1. Shiseido – IBUKI Refining Moisturizer – Sample Size (15 ml)

Deauty teasde haar abonnees met nieuwe samenwerkingen. Shiseido was daar één van. Nu, dat het om een (luxe)sample ging gaan, had ik toen al door, maar al bij al ben ik niet zo blij met een moisturizer. Ik had persoonlijk liever een reinigingsproduct van Shiseido gekregen, omdat je daar toch sneller resultaat van zien dan het geval is met een verzorgingsproduct. Nuja, so be it!

DSC_2383

De IBUKI is gelukkig wél aangepast aan m’n huidtype. De emulsie zou erg effectief moeten zijn tegen oneffenheden, puistjes, vlekjes én een vale teint. Ik ben hier effectief wél benieuwd naar. Voor een volledige flacon van 75ml betaal je €52,00. Hopelijk doe ik toch even met deze 15ml luxesample!

2. Skineance – Total Volume Hair – Full size

Skineance is een merk dat ik enkel van naam kende. Het merk verkoopt blijkbaar zéér effectieve skincare en dieetproducten, dus vond ik het wel een beetje vreemd dat ze er een haarproduct van instoppen. Nu, als teaser kan dat wel tellen natuurlijk, maar ik blijf hiermee toch een beetje op m’n honger zitten. Het product kost gek genoeg wél €25,00.

DSC_2383

Het volumepoeder van Skineance belooft een weelderige haardos met een klein beetje moeite. Ik heb het zelf nog niet getest, maar ik heb gemengde gevoelens bij een volumepoeder. Zowel mijn goede als slechte ervaringen met zo’n product, zorgen ervoor dat ik erg benieuwd ben hiernaar! Snel meer hierover.

3. Ciaté – Nagellak Boudoir – mini

Het merk Ciaté werd net zoals Shisheido weggegeven als ‘nieuwe partner’ van Deauty. Super enthousiast was ik hierover, want sinds de lakjes bij Ici Paris XL verkocht worden, word ik als het ware naar hun schap gezogen. Ik kon nog steeds de verleiding weerstaan, maar gelukkig was Deauty er om mij van een lakje te voorzien.

DSC_2383

Jammer genoeg gaat het over een mini. Ik had gehoopt op een grote flacon – want die vind ik trouwens ook de mooiste, maar oké. Voor zo’n mini betaal je normaal rond de €6,00 euro. Het kleur is een mooie aanvulling op mijn nieuwe OPI mini’s.

4. -417 – Soft & Fresh Shower Gel – Travel Size

Het merk ‘-417’ kende ik al, maar ik denk dat velen onder jullie er nog nooit over gehoord hebben. Het is een merk dat zich gespecialiseerd heeft in producten die antioxidanten en mineralen bevatten uit de Dode Zee. Die ligt zo’n 417 meter onder de zeespiegel, wat meteen de naam van het merk verklaart.

DSC_2383

Deze travelsize bevat zo’n 40ml en is te koop voor $4,20 (je leest het goed, dollar). De werkzame stoffen in de douchegel werken het best na een goede scrubbeurt naar ‘t schijnt. Benieuwd, dat wel, maar opnieuw niet omver geblazen.

5. Hansaplast – Anti-Blaar Gel – Full Size

Well hello there Hansaplast, zat jij niet onlangs in een andere box? Nu, geen probleem voor mij hoor want m’n voetjes kunnen elke vorm van ‘pampering’ wel gebruiken. Deze anti-blaar gel werkt zowel preventief én helend wanneer ‘the damage has been done’.

DSC_2383

De gel legt een soort van onzichtbare film op je huid, die je huid zacht maakt én actief beschermt tegen wrijving. Blaren door verkeerd schoeisel of het overmatig wandelen krijgen hierdoor geen kans meer! Had ik dit maar eerder ontdekt! Trouwens, deze gel is best wel goedkoop ook! Voor €5,09 kan je je eigen exemplaar aanschaffen.

Am I Happy?

Ik hou vooral gemengde gevoelens aan deze box over. Alle producten zijn bruikbaar, maar er zit geen enkel product bij waarvan ik echt omver geblazen word. Het is een beetje een inspiratieloze box, met weinig verrassingen. Jammer, want het lijkt een beetje een jaarlijks fenomeen te worden.

DSC_2373

De producten zelf vind ik wel ok, maar ook niet meer dan dat. Je merkte het wellicht al een beetje in mijn artikel zelf. Komaan Deauty, jullie kunnen beter dan dit! Wat vinden jullie van deze box? Zouden jullie blij zijn met de inhoud, of ben ik te veeleisend geworden?

Groetjes,

Laura

19 thoughts on “Deautybox September 2014

  1. Ik vind het een erg leuke box! De nagellak heeft echt de perfecte kleur en ik test graag nieuwe dingen uit! Ik kan me echter wel voorstellen dat het, met voorgaande maanden, wat tegenvalt. Al zou ik zelf graag nog wel een abbo willen ^^.

  2. Ik vind hem wel ok maar ook niet meer dan dat. Ik geen abbo op Deauty en het zal er ook nooit van komen vrees ik. Ik ben wel heel benieuwd naar de Birchbox die binnenkort naar België komt!

  3. Het is inderdaad maar een ‘saaie box’. Het volumepoeder van skineance heb ik uitgetest.. Ik leek Tina turner! Mijn haar was juist stro, het duurde even voor ik het eruit had gewassen. Echt geen product voor mij, de rest viel wel mee!

  4. Hmm, ik was al een tijdje aan het denken om eens een abo te nemen op Deauty maar als ik deze box zie dan denk ik niet dat ik me zal abonneren. Het is inderdaad een tegenvaller, alleen het product van Shisheido ben ik wel benieuwd naar!

  5. Ik ben echt al een lange tijd aan het twijfelen over de deautybox. De Birchbox lijkt met niet echt iets voor mij. Maar als ik dan op youtube kijk welke boxen er in Amerika worden verzonden, dan denk ik altijd nja daar kunnen ze ins ons Belgiëlandje niet aan typen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *