Deauty, Unboxing

Deautybox Oktober 2014

Coly cow, oktober zit er ook weer op! We gaan in sneltempo richting de Kerstperiode en voor je ‘t weet is het alweer 2015. Nu, I’m exaggerating a bit over here, maar ik geef toe dat de maanden steeds sneller lijken te gaan. Een voordeel: mijn beautybox lijken elkaar steeds sneller op te volgen, waardoor ik zonder het goed te beseffen alweer een Deautybox op m’n deurmat kreeg!

DSC_2383

Geen thema deze maand, maar wél een hint over wat er zou kunnen inzitten. Het zou iets moeten te maken hebben met Kate Middleton & Claudia Schiffer, een ‘wonderproduct’ waar iedereen tevreden mee zou moeten zijn én de waarde van de box zou rond de €80 euro moeten liggen. You have my attention Deauty, make it last!

1. Karin Herzog – Vitamin H Face Cream – Full Size

Ik kan wel huilen. Het ‘veelbelovende’ wonderproduct van de box is helemaal niet weggelegd voor mij. Deze face cream biedt een intense hydratatie en dergelijke, maar daar is mijn gemengde huid dus absoluut niet blij mee. Wat dan waarde €79 euro? Ik ben er niets mee.. Dikke dikke teleurstelling dit.

DSC_2383

Karin Herzog heeft nochtans wel een behoorlijke naam in skincare land. Met tevreden celebrity-cliënten (waaronder The Duchess herself, Kate Middleton) over de hele wereld, laat ze de hartjes van heel wat skincare-aficionado’s sneller slaan. Ze heeft nochtans een heel assortiment voor de vettere huid waarvoor ik sta te springen, maar helaas hield Deauty hier geen rekening mee.. Moet ik nu écht wéér iets weggeven uit m’n boxen?

2. Schwarzkopf – Essence ULTÎME Shampoo – Sample size (50ml)

Nog iets waar ik not-amuserd over ben, is deze shampoo van Schwartzkopf die inderdaad aaangeprezen wordt door Claudia Schiffer (sorry for the bad quality pic, it was getting dark quickly..). Niet dat ik het geen aangename shampoo vind ofzo – integendeel – maar ben ik nu fout, of slaan ze de laatste tijd je net niet om de oren met deze shampoo’s? In Kruidvat kreeg ik tot een maand of twee geleden steeds een staal hiervan mee, en ook op pleinen en in straten hebben ze deze meermaals uitgedeeld. Ik denk dat ik er intussen 8 heb van deze shampoo-staaltjes.

DSC_2383

Ook vind ik het een beetje raar dat ze zo’n ‘obvious’ merk in de box stoppen. Als ik deze shampoo écht wil testen hé wegens ‘super goede beloften’, ga ik ‘m wel kopen hoor. Van die €4,50 dat de full-size fles kost, ga ik heus niet dood. Met 50ml kan ik toch nooit de long-term effects van deze shampoo kunnen testen. Pity..

3. A-Derma – Sensifluid Micellaire Lotion

Hé, zat jij al niet eens in mijn box exact een jaar geleden? Blijkbaar niet, want nu gaat het over een ‘miscellaire lotion’ van A-Derma, in de plaats van over de Reinigingsmelk. Niet dat ik hier niet blij mee ben, maar de fles is identiek hetzelfde. Beetje inspiratieloos Deauty?

DSC_2383

Over A-derma geen klagen, zeker niet! M’n testpanel was immers zeer tevreden over de reinigingsmelk. De lotion zou moeten geschikt zijn voor elk huidtype, dus misschien kan ik ‘m zelf nu ook eens testen? Anders mag ik nog een product uit deze box weggeven.. Meh!

4. L’Oreal Professional – Mythic Oil Haarmasker – Travel Size (75ml)

Ik hoor jullie al denken ‘Laura, jij zaag, ben je nu met niets meer content?!’. Wel, met dit haarmasker van L’Oreal Professional ben ik wél content. Mythic Oil maakt mij altijd blij, ook al is het in een ietwat ‘klein’ formaat. Dit soort maskers gaat nog een behoorlijk lange tijd mee, dus ..

DSC_2383

Het full size masker kost ongeveer rond de €15,00 in Sluis. Als deze me bevalt, is de kans dus wel vrij groot dat ik deze ga aanschaffen. Triestig eigenlijk dat ik enkel blij ben met zo’n klein ding.

Am I Happy?

Neen, écht niet. Het enige product waar ik oprecht blij mee ben is het haarmasker van Mythic Oil. Aan de ene kant vind ik het echt wel leuk dat er eens een topproduct inzit die anders voor veel mensen ‘out of reach’ zijn, maar hou dan gewoon rekening met het profiel van je ‘klanten’. Ik heb nu dus 3 staaltjes én een ‘topproduct’ dat ik nooit deftig ga kunnen testen omdat het 0,0 aansluit met mijn skin-needs.

Moet dat nu echt Deauty? Hoeveel mensen ga je écht blij gemaakt hebben met dit product? Ik betaalde nu net geen €18 voor een box, waarvan de inhoud totaal niet is aangepast op wat ik wil. Verdorie, nu hebben jullie me écht teleurgesteld.

Als mijn volgende box opnieuw zo’n flop is, zeg ik definief m’n abonnement op en ga ik volluit voor Birchbox! Yé be warned!

Groetjes,

Laura

11 thoughts on “Deautybox Oktober 2014

  1. Ik had een abonnement op Deauty toen het nog maar net bestond, in het begin best leuk maar na een tijdje kreeg ik altijd hetzelfde type producten (anti-age,…) of steeds dezelfde merken. Heb mijn abonnement na een tijdje dan ook opgezegd. Ik betaal liever 15 euro (indertijd…) aan producten die écht mijn ding zijn, dan dat ik dat bedrag uitgeef aan producten die ik dan driedubbel heb of waarvan ik de helft weggeef omdat het niet bij mij past. Dat ze de prijs een tijd geleden ook verhoogd hebben, vind ik ook erg. Maargoed 😉 Tot zover mijn gal gespuwd, haha. Ik ben wel benieuwd naar die Birchbox, schijnt dit beter te zijn?

    1. Wel, ik heb nu onlangs voor’t eerst een Birchbox binnengekregen, en ik moet zeggen dat die mij ZOVEEL beter bevallen is. Niet naar merken toe, maar wel naar de producten zelf. Ik heb intussen al élk product met veel plezier opgebruikt, en ik denk dat dat eigenlijk de bedoeling is van zo’n box. Zelf ben ik niet op zoek naar ‘full size’-producten, maar wel naar producten die ik niet kende die mij wel eens zouden kunnen bevallen! Lees het artikel er anders eens op na: http://www.essentialhonesty.be/birchbox-oktober-les-belles-choses/ 🙂

  2. Amai, echt jammer dat ze totaal geen rekening houden met je huidtype. Een crème mag nog zo duur zijn, als hij niet bij je huid past, is het echt zonde.. Als de andere producten dan ook nog eens geen hoogvliegers zijn, begrijp ik je teleurstelling compleet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *