Unboxing

Deautybox November 2016

Na mijn ‘gerant’ van vorige maand, zat ik niet echt te springen om m’n Deautybox binnen te krijgen. Ik vreesde voor opnieuw een teleurstelling en weer een beetje meer van dezelfde merken, maar ik besloot ‘m toch te laten komen deze maand. Ik was dan ook erg verrast om ‘m zo snel in huis te hebben!

Deauty loste dit keer niets van zijn inhoud. Niet via mail en niet via z’n facebookpagina, dus het was eigenlijk een totale verrassing wat er ging inzitten. Toen ik ‘m kreeg, voelde hij echt enorm zwaar! Whoa, wat zit hier allemaal in jong!?

DSC_2383

De box bevat opnieuw vijf producten, waarvan er opnieuw enkele merken tussenzaten die we al kenden, maar ook merken waar ik met veel plezier meer van wil gaan gebruiken! Kijk je mee naar de inhoud van de box van november?

1. Naobay – Hydraplus Cleansing Milk – Full Size


Het eerste merk in de box is Naobay. Deauty is echt gek op dit merk – want euhm, ik kan niet meer tellen hoeveel keer ‘t er al ingezeten heeft – en ook ik weet het wel te appreciëren. Dit keer zit er een ‘cleansing milk’ in, een full size!

DSC_2383

Full size van 200ml – aanbevolen verkoopprijs: €13,99

Deze Hydraplus Cleansing Milk is een zachte reinigingsmelk dat een licht exfoliërende werking heeft. Hmmm, cleansen & exfolieren. Iets waar ik meestal aparte producten gebruik. Hij bevat o.a. aloë vera, appel en zoete amandelolie! Ben benieuwd.

2. Eucerin – pH5 Body Lotion – Full Size


Oh, joepie! Nog een grote verpakking in de box! Dit verklaart natuurlijk ook waarom de box zo zwaar was .. Deze Bodylotion is van Eucerin, een merk dat je vast wel al meermaals hebt zien voorbijkomen op Essential Honesty.

DSC_2383

Full size van 200ml – aanbevolen verkoopprijs: €13,00

Deze bodylotion is een klassieker binnen de parapharmaceutische wereld, en werd speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en droge huid. Ik kende eigenlijke enkel de Shower Oil binnen dit gamma, dus ben erg benieuwd naar deze lotion en wat het tijdens deze wintermaanden met mijn huid gaat doen.

3. Balance Me – Tinted Wonder Eye Cream – Full Size


Bij deze moest ik toch even goed kijken, want enkele maanden geleden zat er een bijna identieke tube van het merk ‘Balance Me’ in een deautybox. Ook dit is een product voor de ogen, maar toch nog iets anders dan de ‘Wonder Eye Cream’ waar ik eerst dacht mee te maken te hebben.

DSC_2383

Full size van 10ml – aanbevolen verkoopprijs: £20,00

Dit is immers de ‘Tinted Wonder Eye Cream’. Haha, basically hetzelfde product als de ‘Wonder Eye Cream’, maar dan met een kleurtje. Dezelfde werking als de oogcrème, maar dan met een concealer-effect. Mooi meegenomen, maar nu ook niet bepaald origineel hé? Wel grappig ..

4. Bellapierre – Waterproof Volume Lash Mascara – Full Size


Joepie de poepie, nog eens een mascara in de box! Of toch, een mascara waar ik oprecht naar benieuwd ben. Bellapierre heeft een volledig gamma aan minerale producten, en eerlijkheidhalve moet ik toegeven dat ik nog nooit een minerale mascara gebruikt heb.

DSC_2383

Full size – aanbevolen verkoopprijs: €20,00

Dit is de ‘Waterproof Volume Lash Mascara’, een mascara die zou moeten zorgen voor volume, maar ook voor een intens zwart, waterproof effect. Ben eens benieuwd, want zoals ik al zei, ik heb geen ervaring met minerale mascara’s!

5. Mystery Shampoo


Als laatste zit er nog een klein flesje ‘mystery’ shampoo in. De bedoeling is deze shampoo ‘blind’ uit te testen en je ervaring met het product door te geven. Binnen twee weken krijgen we een kleine vragenlijst en de oplossing!

DSC_2383

Full size ??? – aanbevolen verkoopprijs: ???

Nu, zo mysterieus vond ik ‘m niet. Na éénmalig gebruik wist ik al voor 99% dat het Head & Shoulders was. Mijn hoofdhuid reageert echt niet goed op dit merk, en dat had ik nu ook weer. Ook de geur was heel herkenbaar. Voor de rest niet veel aan op te merken. Begrijp wel dat er mensen met deze shampoo héél blij zullen zijn.

Am I Happy?


Dit is een véél betere box dan die van vorige keer. Het is een mooie mix van merken en product-types! Een heel aangename box om te krijgen, zoveel is zeker! Ook is het eens leuk om make-up te krijgen die ik zéker ga uitproberen!

DSC_2383

Na deze box ben ik ontzettend benieuwd wat er in de december-box zal zitten. Deze is meestal wel héél feestelijk, dus ik zit al op’t puntje van m’n stoel! Als je trouwens een grote van bent van Beautyboxen, neem dan eens een kijkje op de Birchbox Winactie! Misschien vind je er dan wel eentje onder je kerstboom!

Groetjes,

Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *