Unboxing

Deautybox Mei 2016

Reikhalzend had ik uitgekeken naar de levering van de Deautybox van deze maand. Begin deze maand was ik enorm teleurgesteld in m’n Birchbox – vandaar dat ik jullie ook een klaag/zaagartikel zal besparen daarover – waardoor de ‘goesting’ in het unboxen van een leuke Deautybox vrij groot was. Ik was dan ook super blij toen ik zag dat m’n Deautybox klaarlag toen ik van Ierland terug kwam!

Deautybox Mei 2016

Deze maand wilde Deauty ons letterlijk van kop tot teen gaan verwennen, door zowel producten voor het gezicht, lichaam als het haar in de box te stoppen. Een vrij zwaar exemplaar opnieuw, waardoor ik nét niet stond te springen toen ik de doos in handen kreeg. Unboxen jullie mee?

1. Cowshed – ‘Lazy Cow’ Bath & Shower Gel – Sample Size


Cowshed is intussen geen onbekende meer. Vorige maand zat er een mini-toner in van het merk. Dit keer vond ik een mini-douchegel terug, met een wel héél lekkere geur. Jasmijn, sandelhout & kamille. Een deautybox voelde nog nooit zo gepersonaliseerd! Zeker toen ik las dat er meerdere varianten in omloop waren.

DSC_2383

Full size 300ml – aanbevolen verkoopprijs: £18,00

Misschien nog even kort Cowshed aan jullie voorstellen. Hoewel de producten van Cowshed niet zo héél makkelijk te verkrijgen zijn bij ons, zijn ze enorm intrigerend. Alle producten zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten, en ook de verpakkigen zelf toveren een glimlach op menig gezicht.

2. Klorane – Shampoo With Mango Butter – Full ‘travel’ Size


Aaaaah, Klorane! Eindelijk zit je nog eens in een box! Voor mij is dit één van de meest underrated apotheek-merken aller tijden. Ik gebruik al jaar en dag (droog)shampoo’s van het merk, en er is eigenlijk nog geen enkel product die mij heeft teleurgesteld. Plus, héél betaalbaar! Vreemd dat dit merk niet populairder is..

DSC_2383

Full size 100ml – aanbevolen verkoopprijs: €5,00

In de box vind ik een 100ml travel size van m’n favoriete shampoo van het merk, de mangoboter-shampoo. Deze werd specifiek ontwikkeld voor droog haar, en doet echt wonderen, zeker op reis! Een aanrader voor iedereen die graag producten heeft van betaalbare kwaliteit!

3. Dove – Derma Spa Goodness Handcrème – Full Size


We blijven hangen in het ‘betaalbare kwaliteit’-segment, want volgend product uit de box, is er eentje van Dove. Iedereen kent dit merk wellicht al intussen? Maar wie onder jullie heeft al eens producten gebruikt uit hun ‘Derma Spa’-lijn? Betaalbare luxe voor thuis, dat is waar deze lijn voor staat.

DSC_2383

Full size 75ml – aanbevolen verkoopprijs: €4,99

Deze Derma Spa Goodness Handcrème bevat omega-olie en zogenaamde ‘Cell Moisturisers’ die de huid egaal, stralend en zijdezacht moeten maken. Hij ruikt naar vanille, kokos en muskus en dringt snel in je huid. Deze was ik al aan het testen, dus erg leuk om te weten dat ik hier nu een back-up van liggen heb!

4. Dessange – Sublime Restructure Herstellende Cremespoeling – Full Size


Proceding to the next in the category: Dessange! Een merk waar Deauty al eens een paar keer heeft mee samengewerkt, maar wel de eerste keer dat het over een crèmespoeling ging. Gelukkig, want anders zou er toch wel héél veel shampoo in deze box zitten hé..

DSC_2383

Full size 200ml – aanbevolen verkoopprijs: €5,99

Deze Dessange ‘Sublime Restructure’ Herstellende Cremespoeling gaat je haar herstellen en verstevigen. Hij is ideaal voor beschadigd & futloos haar en gaat je haar weer zacht maken, like it should be. Een ideale aanvulling op de Klorane-shampoo me dunkt!

5. Benefit – Roller Lash Mascara – Sample Size


Last but not least, een product waar élke beautyliefhebber blij van wordt .. Een mini-mascara van Benefit! Niet de ‘They’re Real’ dit keer, maar wel hun nieuwste mascara, de intussen iconische ‘Roller Lash’!

DSC_2383

Full size – aanbevolen verkoopprijs: €26,00

Heel wat bloggers zweren intussen bij deze mascara, dus wie ben ik om dat tegen te spreken? Ik heb ‘t in het verleden wel al eens gebruikt, maar nu kan ik eindelijk eens wat langer gaan testen! Ben benieuwd of ‘ie effectief zo goed is als beweerd wordt.

Am I Happy?


Wederom een zeer leuke box, samengesteld door het Deauty-team. Geen nieuwe ontdekkingen dit keer, maar wel een blij weerzien met heel wat oude bekenden! Zeker met de shampoo van Klorane ben ik super blij!

DSC_2383

Ook zat er nog een leuk extraatje in de deautybox! Een kortingsbon van vijf euro bij aankoop van een product van T. Leclerc, een make up merk dat te koop is bij de apotheek, en eentje dat al meermaals voorbijgekomen is bij Deauty! Leuke extra, toch?

Groetjes,

Laura

4 thoughts on “Deautybox Mei 2016

  1. Mooie box dit keer! De Dessange conditioner heb ik ook en is inmiddels al een van mijn favorieten, echt een zalig product!

  2. Ik was eigenlijk niet zo tevreden. Op zich zijn de producten leuk, maar de waarde ligt ontzettend laag. Bovendien stoppen ze alle producten uit de Goed Gevoel box nu ook in hun reguliere box, waardoor ik al 4 of 5 producten dubbel heb liggen… 🙁 Beetje lullig ook als je dankzij de kortingbon bij GG een abonnement genomen hebt en nu ook al twee dingen dubbel hebt! 🙂

    1. Ik ben eens benieuwd naar die mascara op langere termijn.. Ik greep weer terug naar m’n oude mascara toen ik ‘m 1 a 2x had gebruikt in het verleden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *