Babor, Clinique, Deauty, loreal, Nuxe, Revitalash, Unboxing

Unboxing Deautybox Maart!Deautybox Maart 2013

Not available in english..
I suggest you read one of the more recent posts in the meanwhile!

Sorry for the inconvenience!

With love,

Laura

 

Never been so curious in the last month .. !!

Inderdaad, we zijn alweer een maandje verder. Een nieuwe maand betekent ook een nieuwe deautybox! Dinsdag al stond de postbode voor mijn deur, maar vermits niemand thuis was, werd mijn geduld en nieuwsgierigheid een dagje extra op de proef gesteld. Na een mindere editie vorige maand (omdat ik heel wat producten, achteraf gezien, weinig gebruikt heb), kan ik jullie met veel tromgeroffel de inhoud van de nieuwe deautybox meegeven!

WIIFM – What’s in it for me?

Hoewel de inhoud bij elke deautista precies verschillend is, ben ik héél blij te melden dat ik wellicht ‘the best of all boxes’ heb gekregen. Bedankt Deauty! Lookie-lookie what I’ve got in my little box!

Inhoud Deautybox Maart

In de box zaten heel wat verschillende producten verpakt. Enkele ervan kende ik al van naam, maar anderen zijn mij totaal onbekend! Hieronder een woordje uitleg (en een leuke foto) van alle producten!

1. Revitalash Advanced Wimperserum – 1ml 
Wahoeeee! Dit is volgens mij wel dé topper in deze deautybox. Full size (2ml) kost dit kostbare serum 74.95€. Heel wat filmsterren zweren bij dit product, en toen ik’m al op verschillende blogs gespot had, wilde ik hem zelf graag eens uittesten. Dankzij Deauty kan dat nu effectief!

Revitalash Advanced Wimerserum - full size 74,95€ (Galleria Inno)
Revitalash Advanced Wimerserum – full size 74,95€ (Galleria Inno)

Revitalash belooft langere, sterkere en vollere wimpers na een kuur van 12 weken. Ik begin binnenkort met het gebruik ervan, en beloof jullie een gedetailleerde voor & na-review!

2. Babor Khanya of Africa – Revitalizing Body Lotion – 50ml
Deauty gaf op hun facebookpagina al een tip weg. Met veel trots kondigden ze hun partnership aan met Babor, dus had ik al een klein vermoeden dat er iets van dit merk in de box zou zitten. Ik kende het merk echter enkel van naam. Intussen kan ik jullie vertellen dat deze bodylotion echt heeeeerlijk ruikt (zwoel, maar toch ook vitaliserend) en mijn huid erg zacht aanvoelt.

Babor - Khanya of Africa - Revitalizing body lotion -  full size (200ml) kost 'ie 20,00€ Enkel verkrijgbaar in officiele verkooppunten
Babor – Khanya of Africa – Revitalizing body lotion – full size (200ml) kost ‘ie 20,00€
Enkel verkrijgbaar in officiele verkooppunten

Babor verwerkt heel wat natuurlijke bestanddelen in hun producten. In deze bodylotion zitten Marulazaden (die de beschermende barrière van de huid helpen herstellen), Tea Tree-extracten (voor diepgaande hydratatie) en Macademianoten (die de huid gladder en soepeler maken). Ook heb je niet veel van het spul nodig om je volledig in te smeren. Ik ben alvast fan!

3. Nuxe – Huile prodigieuse – 30ml
Ook dit productje was geen echte verrassing meer. Deauty gaf een foto prijs, waarin de kleine flesjes te zien waren. Al heb ik gemerkt dat niet iedereen hem kreeg. I consider myself very lucky.. Waarom?

Deze droge olie van Nuxe  kan je in de parfumerie vinden. Full size (50ml) kost hij 19,90€
Deze droge olie van Nuxe kan je in de parfumerie vinden.
Full size (50ml) kost hij 19,90€
Volgens Nuxe doet deze olie het volgende: “Deze droge olie en bestseller van het merk voedt, herstelt en beschermt gelaat, lichaam en haar dankzij haar unieke concentratie aan Kostbare Waardevolle Oliën (30%) en Vitamine E. In één gebaar verfraait ze de huid en doet ze het haar glanzen”. Niets dan goeds dus. Ik heb het alvast even getest op m’n droge bovenarmen, en ja hoor.. ZIJDEZACHT!

4. L’Oreal Paris Nude Magique CC cream (full size!)
Na de BB’s, zijn we intussen al aanbeland bij de CC’s. CC staat voor Colour Correction. Ze doen net hetzelfde als de klassieke BB-crèmes, alleen gaan ze nog een stapje verder. Ze zorgen nu ook voor een corrigerend effect. L’Oreal lanceerde er twee. Eentje tegen een doffe & vermoeide huid, en eentje tegen roodheid. Aan de hand van de vragenlijst die Deauty aan al haar deautista’s voorlegt, kreeg ik de laatste toegestuurd.

L'Oreal Nude Magique CC-cream kost 13.99€ bij Kruidvat
L’Oreal Nude Magique CC-cream kost 13.99€ bij Kruidvat

Ik merk dat ik bij gebruik eruit zie als een wortel. Ik las dat andere bloggers (die een andere versie kregen) het nog erger te verduren hebben. Jammer, want anders al altijd tevreden geweest over L’Oreal. Deze vliegt echter onherroepelijk in de vuilbak!

5. Clinique – High Impact Mascara 01 Black – 3,5ml
Ooit kreeg ik van mijn tante een mascara van Clinique, waar ik (tot ‘ie uiteindelijk leeg was) heel veel plezier aan beleefd had. Alleen vond ik hem wat te duur om opnieuw aan te schaffen..  Jullie kunnen je voorstellen dat ik SUPER blij was deze te vinden in mijn box!

Clinique High Impact Mascara 01 Black kost bij Ici Paris XL 22,95€ !
Clinique High Impact Mascara 01 Black kost bij Ici Paris XL 22,95€ !

M’n wimpers zijn mooi gescheiden en mooi gekleurd. Hij laat geen brokjes of geklitte wimpers na, en verlengt ook optisch mijn blik. Goed nieuws voor de gevoelige huidjes onder ons: hij is geschikt voor gevoelige ogen! 

But that’s not all ..
Naast deze leuke producten, kreeg elke deautista nog twee waardebonnen van Babor! Wanneer je in een Babor-instituut een gelaatsverzorging ‘bestelt’, krijg je 15% korting aangeboden door Deauty. Voor mensen die liever zichzelf thuis in de watten leggen, zit er ook een bon bij van 10% die geldig is op een Babor-product naar keuze! Ik heb ontdekt dat er Babor-verkooppunt gelokaliseerd is in Oostkamp, dus deze bonnen zullen zeker nog van pas komen!

Am I happy?
Jullie hebben het wellicht al gemerkt aan mijn schrijven, maar ik ben écht supertevreden met mijn deautybox-inhoud van deze maand. Ik heb gehoord dat andere boxen wat tegenvielen, maar ik vind dat Deauty echt z’n best heeft gedaan met het afstemmen van de producten. Misschien ligt het aan de manier waarop vragenlijsten werden ingevuld?

Alvast een dikke merci aan Deauty, ik kijk nu al uit naar de deautybox van April!
Groetjes,

Laura

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *