Deauty, Unboxing

Deautybox Juni 2014Deautybox Juni 2014

Door een samenloop van omstandigheden heeft het veel langer geduurd dan normaal vooraleer ik aan deze unboxing kon beginnen. Eerst en vooral was m’n deautybox van Juni ontzettend laat! Ik denk dat ik ‘m maar 26 juni heb ontvangen, wat echt wel randje was. Ten tweede ben ik twee weken van de internet-aardbol verdwenen en heb ik nagenoeg geen blogposts voorbereid. En ten derde, euh ja.. Laat ons zeggen dat de hacker mijn blogplannen méér dan in de war heeft gestuurd. Maar alles kwam op z’n pootjes terecht, en met veel plezier kan ik jullie de Deautybox van Juni voorstellen!

DSC_1765

Juni was zelfs naar Belgische normen een natte maand. Nat, koud én donker, want ons lokaal weervrouwtje had het zelfs over ‘de minste zonuren in decennia’. Deauty trok het zich echter niet aan, en besloot het thema van Juni om te dopen in een ‘Back from te Beach’-box. Vol spanning keek ik dus uit naar m’n maandelijkse verrassingsbox!

Door de verpakking heen rook ik iets bekend. Hmmm zou het? Toch maar even verder openmaken.

DSC_1760

The Box

1. Rainpharma – Shower Scrub (Sweet Morning Mint) – travel size (100ml)

Ja hoor, wat ik rook bleek een oude bekende te zijn. Zoals je enkele weken geleden kon lezen, lanceerde mijn favoriete merk Rainpharma in samenwerking met ‘Goed Gevoel’ een luxebox, waar onder andere ook deze shower scrub inzat. Deze heb ik nu dus dubbel, maar voor een keertje vind ik dat écht niet erg! De full size versie van dit product (250ml) kost €17,95.

DSC_1773

De scrub heeft een heerlijk frisse muntgeur en scrubt de huid zachtjes door middel van de kleine scrubdeeltjes die in de formule vervat zitten. De eerste keer dat je ‘m gebruikt is het wellicht een beetje schrikken door het uitzicht van deze scrub, maar probeer het en laat jezelf verrassen door dit geweldige product!

2. Garnier – Oogreinigingslotion Express 2-in-1 – full size (125ml)

Op verschillende blogs heb ik deze oog-reinigingslotion al zien voorbij komen. Zelf gebruik ik op dit moment de Sensibio Miscellaire Lotion van Bioderma, maar voor nieuwe zaken ben ik altijd te vinden, zeker als ze beter verkrijgbaar zijn én op de koop toe nog eens goedkoper ook. Voor deze reiniger betaal je slechts €4,29!

DSC_1774

Deze reinigingslotion zou zelfs de meest hardnekkige waterproof make-up in no-time moeten kunnen verwijderen. Ik ben alvast erg benieuwd!

3. Caudalie – Vinosource S.O.S. Serum – Travel Size (10ml)

Caudalie kan op zich niet veel verkeerd doen bij mij, want het is een geweldig merk. Hun ‘huile divin’ is een vaste klant in mijn routine en hun vinosource-handcrème is een regelmatige rebuy als ik in Frankrijk vertoef.

DSC_1775

Op het vlak van skincare van Caudalie ben ik echter nog een groentje, dus ben ik erg blij met deze sample van het S.O.S. Serum. Caudalie ontwikkelde ‘m speciaal om het vochtgehalte diep in de huid weer in balans te brengen, zonder de poriën te verstoppen. Benieuwd, want na m’n reis kan m’n huid wel wat extra vocht gebruiken!

4. Batiste – Droogshampoo XXL volume – Travel Size (50ml)

Batiste is en blijft een trouwe partner. Een droogshampoo kan wonderen doen voor mensen met een coupe-pannekoek, en mits ik deze XXL volume al een tijdje in mijn badkamer (full size dan wel, en die heb je al voor €4,50!) heb staan in mijn badkamer heb je bij deze het grootste bewijs dat dit een geweldig product is.

Batiste

Ik gebruik ‘m het liefst de tweede ‘after-wash-day’, wanneer het effect van m’n Bumble & Bumble Thickening Spray wat verloren is gegaan, of wanneer ik m’n haar doe voor een feestje. Volume én fris haar gegarandeerd!

5. Evocure – Skin DNA Repair Cream – Travel Size (50ml)

Nog meer skincare-pret denk ik zo, want ook dit kleine potje bevat een ‘wonderbaarlijke’ creme volgens Deauty. De Evocure Skin DNA Repair Cream zou de elasticiteit en tonus van de huid moeten verbeteren én zorgen voor een intense hydratie. Ook heeft Evocure speciale moleculen toegevoegd die het DNA helpen herstellen na blootstelling aan de zon. Ideaal voor de zomer?

DSC_1770

De beschrijving maakt me benieuwd. Ik wacht vol ongeduld op een dagje zon, waarna ik m’n after sun even aan de kant zal schuiven en aan de slag zal gaan (tot ‘ie leeg is natuurlijk) met dit kleine potje. Full size kost deze creme een whopping €39,00!

Am I Happy?

Volmondig: ja! Over de prijs van de inhoud valt te discussiëren, maar alle producten zullen wellicht een plaatsje vinden in m’n routine de komende maanden. De droogshampoo zit al in m’n handtas en m’n mama is blij dat het voortbestaan van de shower scrub van Rainpharma nog voor een tijdje verzekerd is!

DSC_1759

Ook zitten er twee kleine extra’s in deze keer: een staaltje van het heerlijke ‘Parfum Divin’ van Caudalie én van de Huile Exquise van Plante System. Vooral dat eerste staaltje maakte me super blij, want hier was ik super benieuwd naar.

DSC_1777

Alleen snap ik de link met ‘beach’ niet echt. Ik ben nu twee weken op reis geweest, en heb precies geen enkel product gemist? Als ik aan het einde van een stranddag denk, denk ik eerder aan haarolie, after-sun, .. Nu, met een beetje verbeelding raak je er wel, maar ik miste deze keer toch een duidelijke link.

Voor de rest: topbox!

Wat vinden jullie van deze box?

Groetjes,

Laura

9 thoughts on “Deautybox Juni 2014Deautybox Juni 2014

  1. Ik ben ondertussen zelf erg benieuwd geworden naar de Rainpharma producten! Helaas zit er bij mij in de buurt geen verkooppunt. Volgende week ga ik dan eindelijk naar Brugge, en ik heb al even gecheckd….een boel verkooppunten in de buurt! Kan ook ein-de-lijk gaan testen!

  2. Hmm, op zich snap ik het beach thema wel. Het zijn dan vooral producten om na je dagje strand te gebruiken, om je even op te frissen. Ik ben erg benieuwd naar de oogreiniger van Garnier. x

    1. Beste Lut,

      Bedankt voor je reactie!
      Volgens hun website zijn de producten te koop bij ‘Lloyds Pharma de Pannemaecker’ in Gent (Brugstraat 34, 9000 Gent) !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *