Unboxing

Deautybox Juli 2016

Nu ik m’n birchbox abonnement eventjes ‘on hold’ heb gezet, omwille van het feit dat het niet echt meer verraste, keek ik des te meer uit naar ‘n Deautybox. Niet dat Deautybox beter is dan Birchbox, maar na anderhalf jaar leek het steeds meer alsof ik maandelijks dezelfde merken en producten kreeg. Tijd om eventjes te pauzeren dus.

Stiekem was ik dan ook een beetje teleurgesteld toen ik vernam dat er in de Deautybox van deze maand uitsluitend producten van de merken ‘Balance Me’ & ‘Naobay’ te vinden gingen zijn. An sich niet zo erg, maar intussen heb ik ‘t toch een beetje gehad met Balance Me .. Remember Januari? Intussen kan ik bijna een winkel starten met producten van ‘t merk ..

DSC_2383

Goed, ik ga er niet over zagen, maar ‘t mag toch een beetje gedaan zijn met ‘brand only’ boxes .. want euh, weinig ‘discovery’ vind ik daar niet meer aan! Of ben ik de enige die dit vindt? Op naar de unboxing!

1. Naobay – Orange Juice Foot Cream – Full Size


First things first: de geur is een beetje take-it-or-leave it. Hoewel er staat ‘Orange Juice’, vind ik dat je de geur zo kan omschrijven. Als je deze ooit in de winkelrekken terugvindt, snuffel er toch voor de zekerheid eens aan, want ik was even verrast als half blogland toen ik ‘m uitprobeerde.

DSC_2383

Full size 100ml– aanbevolen verkoopprijs: €16,00

Dit kan natuurlijk te maken hebben met de combinatie van ingrediënten in deze voetcrème. Sheaboter, aloë vera, sinaasappelextract en theeboomolie zijn de hoofdingredienten, en zorgen dus voor een aparte geur. Niet 100% m’n ding als ik eerlijk moet zijn, en al zeker niet als je soms last hebt van zweetvoetjes.

2. Naobay – Hydraplus Face Toner – Full Size


Het volgende product dat ik uit de box vis, is een van de meest ondergewaardeerde producten in een skincareroutine: een toner! Het zorgt ervoor dat je huid nog dat tikkeltje extra gereinigd wordt, maar het zorgt en plus nog eens voor een ware skin-prep! Alles wat je erna op je huid smeert, wordt immers beter opgenomen met een goede toner!

DSC_2383

Full size 125ml – aanbevolen verkoopprijs: €13,00

Dit is er eentje die ik dus zéker ga gebruiken. De ingrediënten (o.a. aloë vera en marshmallow) zijn alvast veelbelovend en ook de geur kan er dit keer mee door! Heel neutraal als je ‘t mij vraagt!

3. Balance Me – Stellar Beauty Balm – Travel Exclusive Size


Hier moest ik echt wel eens het menu van dichterbij bekijken, om te zien wat dit product nu eigenlijk was. De balsem was immers keihard, maar na enkele keren gebruiken is dat intussen wel al flink geminderd. Gelukkig!

DSC_2383

Full size 30ml – aanbevolen verkoopprijs: £16,00

De Stellar Beauty Balm is naar eigen zeggen ‘een wondermiddeltje’ en zou echt overal voor gebruikt kunnen worden. Zelf gebruik ik ‘t enkel als lippenbalsem en voor m’n nagelriemen. Voor al de rest heb ik eigenlijk mijn vaste producten liggen!

4. Balance Me – Protect & Shine Conditioner – Travel Size


Over een conditioner is er nooit niet echt iets spannends te vertellen vind ik, maar dit keer was ik er wel blij mee omdat het een travel size is! Je weet nooit wanneer dat van pas komt.

DSC_2383

Full size 30ml – aanbevolen verkoopprijs: £4,50

Deze conditioner bevat onder andere zoete amandel-en arganolie, die je haar mooi laat glanzen. Daarnaast staan de ingrediënten ook bekend als herstellend en beschermend. Benieuwd, ook al was’t op het eerste zicht niet spannend!

5. Balance Me – Super Toning Body Polish – Sample Size


Last but not least, een product waar elke vrouw een plezier aan zal hebben in de zomer: een scrub! Egaal bruinen gebeurt het best als je regelmatig scrubt! Of in mijn geval: self tanner brengt zoveel makkelijker aan met een goed gescrubd velletje!

DSC_2383

Full size – aanbevolen verkoopprijs: £18,00

Als ik Deauty trouwens mag geloven, is het een scrub die niet alleen voor een zacht velletje zorgt, maar ook nog eens cellulitis belooft aan te pakken. Een greep uit de power-ingrediënten van dienst: jeneverbes-, geranium-, lavendel-, en bergamotolie. Niet wow, maar toch wel benieuwd!

Am I Happy?


Een box met gemengde gevoelens. Niet alle producten zijn voor mij handig, en ik vind het opnieuw jammer dat ze een box maken met ‘brands focus’ .. Ik krijg stilaan de indruk dat ze ‘Balance Me’ door onze strot aan het jagen zijn ..

DSC_2383

Goed ja, ik lees veel positieve reacties over de box, dus ik denk dat ‘t vooral aan mij ligt. De toner ga ik regelmatig gebruiken, de scrub & balm ook, en ook de conditioner komt al bij al van pas. Maar omvergeblazen ben ik zéker niet! Dat kan beter Deauty!

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “Deautybox Juli 2016

  1. Ik snap dat je hier een gemengd gevoel aan overhoudt. De hoofdreden van dit soort boxen is toch verschillende (!) nieuwe merkjes en productlanceringen leren kennen..? Heb zelf ook mijn Birchbox-abonnement on hold gezet, maar mis em stiekem wel…

  2. Ik was ook niet laaiend enthousiast hoor! Ik vind Balance Me vaak tegenvallen qua geuren, en die voetlotion van Naobay vind ik effenaf stinken. Met de toner ben ik wel erg blij en ook de travel size conditioner komt erg van pas. De rest vond ik een beetje mwoah… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *