Deauty, dermalogica, elnett, l'occitane, L'Oreal Professional, parfum, Unboxing

Deautybox Januari 2013Deautybox Januari 2013

Not available in english..
I suggest you read one of the more recent posts in the meanwhile!

Sorry for the inconvenience!

With love,

Laura

 

Call of deauty .. January edition

Jippiekajéé, na een maand van ongeduld, kreeg ik mijn allereerste Deautybox binnen. Voor de lezers die nog niet vertrouwd zijn met het Deauty-concept, hier vind je wat meer informatie over deze beautyboxen! Net omdat het m’n allereerste box was & ik al héél wat lovende commentaar had gelezen op andere blog’s, was ik super nieuwsgierig naar wat er ging inzitten..
Met een enorme zorg ingepakt & bijna een zonde om  het open te gaan maken maar ... HELAAS IK BEN TE NIEUWSGIERIG !!!!
Met een enorme zorg ingepakt & bijna een zonde om
het open te gaan maken maar …
HELAAS IK BEN TE NIEUWSGIERIG !!!!
Aan de aankleding van de boxen wordt telkens héél wat zorg besteed. De producten zitten héél mooi verpakt, en ook de binnenkant van de doos werd deze keer ‘gepimped’
Deze deautydoos krijgt trouwens een tweede leven als juwelendoosje.. Te mooi om weg te gooien, vind je niet?
Deze deautydoos krijgt trouwens een tweede leven als juwelendoosje..
Te mooi om weg te gooien, vind je niet?

Het thema van deze Deautybox is ‘HYDRATATIE’. Tijdens koude winterdage, heeft je huid immers meer nood aan hydratatie (meer hierover kan je hier lezen). De inhoud is zoals elke keer weer goed gevarieerd. Op de website van Deauty vind je trouwens de inhoud van de vorige boxen terug, mochten jullie de vergelijking willen maken. Deze keer zijn het vooral duurdere producten zoals de Dermalogica Microfoliant gecombineerd met enkele budgetproducten.

  • L’Occitane – Almond Shower Oil (75 ml) – Full travel size
  • Dermalogica – Daily Microfoliant (13 g) – Staaltje
  • Narcisco Rodriguez – For Her (4 ml) – Staaltje
  • L’Oréal Paris – Elnett Luminize haarspray (75 ml) – Full travel size
  • L’Oréal Professionnel – Force Vector Mask (75 ml) – Staaltje

Kenners van de Deauty-boxen merken (terecht) op dat er deze keer géén echt full-size product in de doosjes zit. Dit komt, volgens mij, door de aanwezigheid van het Dermalogica product. In z’n full-size versie kost deze immers 65,00€, waardoor ik vermoed dat het staaltje ook al niet goedkoop was. Niettemin ben ik héél blij met deze producten, zeker omdat ik ze stuk voor stuk kan gebruiken. Hieronder vind je dan ook mijn persoonlijke mening over deze producten.

Wat een zacht velletje !!
Wat een zacht velletje !!

Producten van L’occitane maken mij altijd gelukkig. Hun kenmerkende geuren doet vaak wonderen en hun verzorgingsproducten doen wonderen voor je huid. Dat is met deze douche-olie niet anders. Hij is verrijkt met voedende amandelolie en ruikt ook helemaal naar deze lekkere nootjes. Ook de andere geurbestanddelen zorgen voor een leuke douche ervaring.

Hoe werkt het? Eerst de huid lekker scrubben met een scrubgel (of met een scrubhandschoen) en daarna de olie aanbrengen. Even laten inwerken, en dan zachtjes afspoelen. Je merkt duidelijk dat er zich een laagje op je huid heeft gevormd en dat de huid zijdezacht is. Een echte aanrader, en ook zeer betaalbaar!  (15.95€ voor een fles van 250ml)

So, what’s next on our list? Ahaaaaa, haarproductjes!

Deze kende ik al enkele jaren..
Deze kende ik al enkele jaren..

De Luminize-haarspray van Elnett is een kleinere versie. Hoewel het niet mijn favoriete merk van haarlak is, komt een travel size in deze koude dagen, waar statisch haar onvermijdelijk is, zeker van pas. Dit gamma van Elnett bevat ook lichtweerkaatsende bestanddelen, waardoor het haar een mooiere glanskrijg. Alleen de geur van Elnett valt me nog steeds tegen… Ik blijf zweren bij mijn Taft-haarlak. Al is dit natuurlijk wel een leuke extra!

Elnett Lumière haarspray is verkrijgbaar bij kruidvat (voor 400ml slechts 8,23€)
Naast haarlak zat er nog een haarproduct in de deautybox. Deze verschilde echter van persoon tot persoon, afhankelijk van het profiel dat je opgaf bij inschrijving. Mensen met normaal/gekleurd haar kregen het Vitamino Colour-masker. Mensen met beschadigd/droog haar, zoals ondergetekende, kregen het Force Vector haarmasker.

Altijd leuk om eens te kunnen combineren!
Altijd leuk om eens te kunnen combineren!
Over het haarmasker kan ik voorlopig nog niet veel vertellen, mits de effecten van een masker zich altijd maar op de lange termijn laten zien. In zijn full size-versie kost dit masker 18,70€
Het staaltje van For Her
Het staaltje van For Her

Het parfum ruikt op zich wel héél lekker, maar op mijn huid verandert deze lekkere geur in een zuur aroma. Het zal misschien aan mij liggen? Nu, aan de andere kant, ik kan hier beslist wel nog iemand een plezier mee doen, dus no harm done!

Voor een flacon van 50ml EDP betaal je 73,20€ bij Ici Paris XL
Dit is misschien wel hét leukste productje uit de hele doos. Ik wil al JAAAAREN iets testen van dit gamma, maar het prijskaartje dat er aan vasthangt (65,00€ euro voor het full size-product van 75g) maakt het onmogelijk om zomaar eens te gaan testen.
My favorite product! Alleen jammer dat'ie naar aspirine ruikt ..
My favorite product! Alleen jammer dat’ie naar aspirine ruikt ..
Hoe werkt deze scrub? Het product ziet er op het eerste gezicht misschien wat vreemd uit. Wit poeder dat je kan gebruiken als scrub? Enkel dermalogica komt met zo’n innoverende producten op de markt! Wanneer je het poeder aanlengt met water, bekom je een romige crème dat op het gelaat moet worden aangebracht. Deze emulsie doet dan dienst als dagelijkse scrub!
Het product is echt ge-wel-dig! Mijn gezicht voelt aan als babybilletjes, en in combinatie met mijn dagelijkse reinigingsgel is mijn gezicht helemaal gereinigd. Ik heb merkbaar minder onzuiverheden en mijn gezicht heeft een veel egalere teint. Getest & goedgekeurd!
– Let wel op, mensen met een droge huid gebruiken dit product best niet dagelijks. Het kan een droge huid immers verder uitdrogen.-
Leuk hé?
Leuk hé?

Met valentijn in het verschiet, zat er in de doos een kaartje met als opschrift ‘discover my feelings for you’. Ik weet al naar wie ik ‘m ga sturen! On top of the bill, vind je in de deautybox een ook voucher voor Dermalogica-samples aangepast aan jouw huidtype bij afloop van een (gratis) face mappingsessie. Bedankt, zou ik zo zeggen!

Zo, bij deze zit mijn review er op. Heb ik mensen al kunnen verleiden met een deauty-abonnement, of kennen jullie deze producten al? Laat ons gerust iets weten!
Groetjes,
Laura

2 thoughts on “Deautybox Januari 2013Deautybox Januari 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *