Unboxing

Deautybox December 2016

Ben ik nog op tijd om jullie de laatste Deautybox van 2017 voor te stellen? Deze box kon ik in feite onder mijn Kerstboom leggen, maar omdat ik eigenlijk niet zo héél overtuigd was van z’n inhoud en het feit dat ik tijdens het openen met een kop vol snot – ja, mag je letterlijk nemen – zat, duurde het wat langer vooraleer ik aan fotograferen toekwam.

Deautybox December 2016

‘De boxen zijn tijdens de feestdagen toch vaak iets leuker’ dacht ik toen ik besloot m’n Deauty-abonnementje nog even wat langer te laten lopen. De ‘C’est Chiq’-Birchbox was veelbelovend, dus dacht ik dat ’t van Deauty wel iets gelijkaardigs ging zijn. De poederroze doos versterkte dit gevoel alleen maar! Openen die handel ..

1. Merci Handy – Desinfecterende handgel in ‘Chérie Cherry’ – Full Size


Het eerste product uit de box is er eentje die er al eens inzat, hetzij onder een andere geurvariant: deze ‘Merci Handy’ desinfecterende gel. Een product dat ik an sich wel veel gebruik sinds ik zoveel ziek geweest ben, maar over dit merk ben ik echt niet zo enthousiast.

Deautybox December 2016

Het product doet wat het moet doen, maar de ‘vrolijke’ geurtjes zijn zo verdikke chemisch. Ik gebruik dan echt veel liever een normale gel, zonder geurtje.

2. So Susan – Hypoallergenic Eyeliner in ‘Black’ – Full Size


Oké, dit vind ik er al een beetje meer op lijken. Met eyeliner doe je niets verkeerd natuurlijk, al is het nog niet zo heel lang geleden dat er eentje in de box zat van T. Leclerc. Dus ja, is het een goede keuze om deze in een box te stoppen? Ik weet het niet. Misschien ben ik te kritisch.

Deautybox December 2016

So Susan is een merk die regelmatig terugkomt in de Deautybox, maar waar ik voor de rest heel weinig over lees. De producten zijn best wel goed eigenlijk, maar omwille van hun ‘moeilijkere’ verkrijgbaarheid niet zo heel ingeburgerd hier. Deze hypoallergene eyeliner zou nochtans heel wat succes hebben mocht je ’t iets beter terugvinden in de winkels.

3. Balance Me – Rise & Shine Travel Pack – Full Size


Oh no.. Not again. Ik heb het zo gehad met Balance Me .. Het ligt aan mij, ik weet het, maar ik kan intussen een hele winkel beginnen met producten van dit merk. Er is nog geen enkel product die me heeft weten bekoren – buiten een handcrème – of weten te overtuigen van het merk.

Deautybox December 2016

An sich wel een leuk idee, zo’n travel kit (met een body wash, body lotion, shampoo & conditioner), want dat is best wel handig om mee te nemen als ik op reis ga. Maar ik heb het echt gewoon gehad met dit merk! En euhm, ik wist niet dat het reisseizoen plots in december viel?

Am I happy?


Tja.. Super enthousiast ben ik écht niet. De ‘Merci Handy’ zat er al eens in, hetzij in een ander geurtje. Ook wéér ‘Balance Me’-producten, en dan nog eigenlijk een setje die ik eerder in een box naar aanleiding van de zomermaanden zou verwachten. Het idee was goed, maar ben ik nu de enige die Kerst associeert met ‘glow’, ‘sparkle’, ‘cosy’, .. ? Neen?

Deautybox December 2016

Mijn abonnement stopzetten? Ja, in feite speel ik steeds meer met dat idee. De box van januari is écht de allerlaatste kans voor Deauty – want deze is van m’n rekening gegaan midden in het feestgedruis, dus had er niet echt acht op – om me te overtuigen van hun nét geen 18 euro per maand. Move over Naobay, Balance Me, Unani, .. ! Hopelijk brengt het nieuwe jaar ook wat extra inspiratie mee voor de Deauty-bedenkers ..

Groetjes,

Laura

4 thoughts on “Deautybox December 2016

  1. Goed dat ik hier de inhoud heb kunnen zien, want hij is nog steeds niet aangekomen! Ik zou de handgel wel leuk vinden en zo’n reisset is ook niet verkeerd, maar het past niet bij dit seizoen inderdaad! Ik had ook wel wat meer sparkle en exclusiviteit verwacht! Bovendien zei ik echt luidop ‘That’s it?’ toen ik zag dat het ophield bij deze ‘drie’ dingen, aangezien ik die van Balance Me even samen tel… 🙂

    1. Hah, dat laatste had ik ook voor eigenlijk.. 17 euro voor dit? I don’t think so .. Volgens mij vonden ze deze maand gewoon geen enkele goede partner..

  2. Aaah, zo jammer dat hij toch wat tegenvalt! Ik had om eerlijk te zijn ook iets specialer verwacht! Maar het is te hopen dat degene van deze maand dan net wel de moeite zal zijn! 😉

    1. Ja, ik hoop het ook want ik begin het een beetje beu te geraken. Ik snap dat je niet voor iedereen kan goed doen, maar ik kan intussen met de merken die ik eerder al vernoemde hierboven écht al een winkeltje starten.. Niet normaal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *