Unboxing

Deautybox December 2015

Forgive me for the delay, maar de feestdagen én bijhorende gettogethers met familie en vrienden staken een stokje voor mijn blogplanning gedurende de Kerstvakantie. Deauty mocht deze maand gerust een beetje vroeger op m’n deurmat gevallen zijn, want ‘t was pas op Kerstavond dat ik het doosje binnenkreeg. Goede timing voor ready-to-go Deautista’s, maar voor diegenen die er over bloggen, iets minder ..

DSC_2383

Nu goed, ik ga er niet over zagen, want de inhoud van de Decemberbox werd afgestemd op de winter én op de feestjes die bij het Kerstfeest horen. Mits we nog niet echt een winter gehad hebben en ik niet echt wild ben gegaan op het vlak van make-up deze maand, zijn deze producten voor nog niet echt ‘noodzakelijk’ geweest. Oef!

1. FABY – Nailpolish – Full Size


Herinneren jullie zich het merk FABY nog? Een tijdje geleden schreef ik er al eens over, en ik gebruikt de nagellakjes nog steeds met héél veel plezier! Hoe kan ik niet gek zijn op een merk dat vrij is van formaldehyde, kamfer, talueen én niet test op dieren?

DSC_2383

Full size – aanbevolen verkoopprijs: €13,00

Ik ben blij met dit prachtig oudroze kleurtje, want ik had al een gelijkaardig kleurtje dat ik nog niet zo heel lang geleden liet vallen op mijn gloednieuwe vloer .. SLIK! Dus, eind goed al goed! Blij dat dit een groot flesje is trouwens, hun ‘mini’-flesjes vind ik niet zo prettig werken.

2. Batiste – Dry Shampoo ‘Blush’ – Full (travel) Size


Met droogshampoo doe je mij altijd een plezier, zeker als het dan nog eens mijn favoriete variant is uit het Batiste-gamma! Dit is niet echt een full size, maar wél een full size travel size. Kwestie van het een beetje ingewikkeld te maken. Wel handig om mee te nemen als ik op reis ga met het vliegtuig!

DSC_2383

Full size – aanbevolen verkoopprijs: €2,49

De geur ‘blush’ is fris en fruitig tergelijkertijd. Een beetje poederig ook als je ‘t mij vraagt. Hij ruikt trouwens exact als de roze geurkaars van Ikea, dus als je die geur kent, trust me, zo ruikt deze droogshampoo! Love this!

3. Ultra Doux – Intens Herstellende Butter – Full Size


JOEPIE JOEPIE JOEPIE! Hetgene ik al enkele weken wil aanschaffen – maar gelukkig telkens uitstelde – zit in mijn box! Toen ik las dat Ultra Doux met een lichaamsverzorgingslijn op de proppen kwam was ik super benieuwd. Alleen kon ik geen keuze maken welke geur ik wilde .. Dus stelde ik het uit.

DSC_2383

Full size – aanbevolen verkoopprijs: €4,99

Deze Ultra Doux Body Intens Herstellende Butter stond wel ergens bovenaan mijn Ultra Doux lijstje. Deze bodybutter bevat honing, en is ideaal voor de extreem droge huid. De mijne dus! Kan niet wachten om deze te gaan gebruiken!

4. MeMeMe – Eye Liner Pencil – Full Size


MeMeMe zat al eens in de Deautybox, maar heel eerlijk, ik heb ‘t nog niet gebruikt, dus ik weet niet of de kwaliteit van de producten goed is of niet. Dit keer zit er een zwart oogschaduwpotloodje in van het merk.

DSC_2383

Full size – aanbevolen verkoopprijs: €6,90

Goed een zwart oogpotloodje kan iedereen wel gebruiken, of niet? Deze bevat trouwens Vitamine E en botanische oliën waardoor het oogpotlood erg zacht is voor je ogen. Ben benieuwd. Misschien moet ik ‘t eens combineren met dat andere MeMeMe product?

5. So Susan – Dual Brow Powder – Full Size


Met wenkbrauwproducten heb ik quasi géén ervaring. Ik gebruik op dit moment enkel oogschaduw om voor wat meer kleur en een wenkbrauwpotloodje om kale plekjes in te vullen. Met dit soort producten heb ik totaal nog geen ervaring..

DSC_2383

Full size – aanbevolen verkoopprijs: €19,73

In dit mooie palette zitten 2 kleurtjes poeder dat je kan gebruiken om je wenkbrauwen in te kleuren. Misschien moet ik dit eens gebruiken in de plaats van mijn oogschaduw? Ik ben benieuwd of deze twee kleuren bij me passen!

Am I Happy?

Ondanks het feit dat deze box een heel slechte timing had, ben ik ontzettend blij! In deze box zitten maar liefst vijf full size producten, zowel make-up als haar- & lichaamsverzorging! Iedereen is denk ik wel tevreden als ze zo iets in de bus krijgen! Of niet?

DSC_2383

Hoewel dit niet op de foto staat, zat er in de box nog een staaltje van het nieuwe Carven parfum in de box. Kan wel tellen als extraatje, niet? Opnieuw een topbox!

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “Deautybox December 2015

  1. wat een heerlijke box, inderdaad zit er variatie in en zijn het superleuke producten…hopelijk geniet je behoorlijk van de herstellende butter, die zou ik ook wel eens willen proberen en ruiken….en dan die prachtige nagellak…deze box ziet er echt heel fijn uit…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *