Deauty, Kerastase, Kiehl's, SVR, T. Leclerc, Unboxing

Deautybox Augustus 2014: Deauty’s 2nd Anniversary

De enige echte Belgische beautybox-leverancier Deauty mocht in augustus alweer twee kaarsjes uitblazen. De tweede verjaardagseditie beloofde opnieuw een schot in de roos te worden, en wie zich de editie van vorig jaar nog herinnert, weet dat Deauty zijn verjaardag uitgebreid viert met zijn abonnees!

DSC_2372

Op de site en facebookpagina van Deauty zelf werd er uitgebreid geteased! We mochten ons verwachten aan een prachtig make-upproduct van T. Leclerc, een zelfgekozen kleurtje nagellak van datzelfde merk én minstens drie full-size producten. Dat alleen al scherpte mijn verwachtingen steeds meer aan en toen ik hét mailtje kreeg dat ‘ie onderweg was werd ik stiekem zelfs een beetje gek!

Toen ik m’n box wilde openen, voelde ik direct al dat er een behoorlijke inhoud in zat. Zo’n zware box heb ik nog nooit gekregen! Enkele minuten, gescheurd karton en enkele kreetjes van geluk later kwam volgende inhoud tevoorschijn:

1. Kiehl’s – Cucumber Herbal Alcohol-Free Toner – Sample Size (40ml)

Een toner met komkommer? Zeer benieuwd naar, want komkommer is geen vreemde eend in mijn beauty-routine! Af en toe durf ik wel eens een komkommertje op m’n ogen te leggen tijdens een masker-momentje, en ook een van m’n vorige reinigingsgels bevatte komkommer-extract!

DSC_2383

Deze toner van Kiehl’s is geschikt voor elk huiddtype en zou de laatste restjes make-up van je huid moeten halen op een milde manier. Er zit dan ook geen alcohol in deze toner, wat ‘m geschikt maakt voor de meest gevoelige huidjes! Hij ruikt alvast heerlijk en met Kiehl’s kan je bij mij niet veel verkeerd doen! Voor de full size van 250ml betaal je €18!

2. SVR – Provegol Overvette Gel – Full Size (100ml)

Deze full-size reinigingsgel van SVR maakt mij blij! SVR kende ik al en bij mijn vriend stond tot voor kort de Lysalpha-variant tegen een vette huid. Het Franse merk zelf is trouwens geweldig: makkelijk verkrijgbaar bij de (online) apotheek, betaalbaar (€7,55 voor 100ml) én effectief! Deze Provegol-variant is dan ook meer dan welkom.

DSC_2386

Deze super milde reinigingsgel droogt de huid niet uit, bevat geen parfum én geen zeep en kalmeert de huid tijdens het wassen. Hij zou trouwens ook nog eens moeten geschikt zijn voor gebruik in het haar en op de rest van het lichaam. Benieuwd!

3. Kérastase – Spray à Porter – Full Size (150ml)

SAY WHAT? Kérastase in mijn box? Plus, iets dat op mijn wishlist stond? Oké, thanks Deauty! I owe you one! Na mijn ‘Toni & Guy’-sea salt spray overal te hebben meegesleurd op reis, vond ik het tijd voor een andere beach spray. Zo belandde deze spray à porter op m’n verlanglijstje!

DSC_2382

Kérastase belooft immers golvende beachy-like-lokken, zonder de klittende en zilte effecten achteraf. Deze staat al klaar in mijn badkamerkastje. Als we niet naar de zee kunnen, brengen we de zee naar de badkamer? Toch?

4. T. LeClerc – Nagellak – Full Size

Deze lakjes heb ik al eens zien staan bij mijn apotheek, maar vond ze toen te duur. Je kan me geen ongelijk geven denk ik, want voor de €16 die je voor dit (onbekende) lakje betaalt, heb je al bijna een luxe-nagellak van Chanel of Dior. Erg amused was ik dan ook met dit nagellakje.

DSC_2379

Ik koos voor de kleur Pomélo en ben er gek op! Een fris zomerkleurtje die bij elke look past. Bovendien droogt deze nagellak supersnel op en is de formule hypoallergeen! Zijn prijs dubbel en dik waard.

5. T. LeClerc – Blush ‘pêche veloutée’ – Full Size (150ml)

Dé ster van de box is voor mij deze prachtige T. LeClerc-blush. Ik ben gek op blush, en deze is een pareltje. De blush zit in een vintage-blikje mét spiegeltje en heeft een ongelooflijke pigmentatie.

DSC_2377

De perzikkleur past perfect bij mijn huid en zorgt ervoor dat ik een gezonde blos op m’n wangen kan toveren. Niets leuker dan perzikjes op appeltjes-wangen, niet?

Am I Happy?

De inhoud van mijn box draait deze maand rond de €70 en bevat uitsluitend producten die ik écht ga gebruiken. Ik kan niet anders dan tevreden zijn over deze box. De blush is prachtig en de spray van Kérastase stond al eventjes op m’n wishlist!

DSC_2373

Bovenop deze vijf mooie producten, zaten er ook enkele kortingscode’s en een staaltje van Talika in deze box. Een echte topper als je ‘t mij vraagt! Ook de andere box-variaties die in omloop waren vond ik erg interessant, wat een enorm verschil is met vorige maanden!

Happy Birthday Deauty, en mogen er nog véél jaartjes bijkomen!

Groetjes,

Laura

8 thoughts on “Deautybox Augustus 2014: Deauty’s 2nd Anniversary

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *