Deauty, Unboxing

Deautybox April 2015: Deauty meets Elfi

Ik gaf het enkele weken geleden al mee, maar Deauty trommelde spring-in’t-veld Elfi De Bruyn (a.k.a. Glam at Heart) op om samen een Deautybox in elkaar te steken. Elfi wie? Je weet wel, de schrijfster van het boek ‘Happy Nails’! Wie Elfi een beetje kent weet dat ze garant staat voor kleur, happines, positief denken én unicorns. Lots and lots of unicorns! Benieuwd naar de box.

DSC_2383

Deze maand duurde het wel écht lang voor onze box op de deurmat viel. Zouden ze dat afgesproken hebben met Birchbox misschien? Die was ook al zo laat.. Nu, van twee producten wisten we dat ze er gingen inzitten: een product uit de nieuwe Rituals-lijn ‘TAO’ en de ‘Happy Decals’ van Elfi & Eva Mouton.

Maar goed, aan het gewicht van de box te merken moet er toch vrij veel inzitten! Unboxen die handel, en snel graag!

1. Carmex – Lip Balm – Full Size

Oh cool, Carmex! Geen onbekende voor mij, want ik gebruikte in het verleden al regelmatig hun lipbalm met aardbeiensmaak die ik in der tijd bij Freshwatervalley.com kocht! Een heerlijke lippenbalsem, die in de US of A hoge toppen scheert!

  DSC_2383

  Tinnetje van 7,5gr – aanbevolen verkoopprijs: €3.25

  Elfi stopt de originele versie in de Deautybox deze maand! Deze lipbalm is an sich niet echt speciaal qua looks, packaging of geursensatie, maar de werking van deze lipbalm is subliem. In België kan je de lipbalms niet zo makkelijk vinden, maar bij onze Noorderburen (de Nederlanders dus..) is het vrij makkelijk verkrijgbaar! Ik breng ‘m trouwens aan met een kwastje!

  2. Maybelline – Color Show ‘Winter Baby’ & ‘Neon Green’ – Full Size

  Ow, twee lakjes? Opnieuw van Maybelline? Dit vind ik niet zo héél leuk eerlijk gezegd. In een vorige box zaten er al eens twee lakjes uit de ‘Color Show’-collectie, en daar was ik absoluut niet tevreden mee. De dekking zat niet goed, en de lak zelf chipte enorm snel..

  DSC_2383

  Aanbevolen verkoopprijs per lakje: €3,99

  Het groene kleurtje vind ik trouwens totaal m’n ding niet. Deze heb ik eigenlijk aan m’n mama gegeven. De witte kleur is dan iets meer m’n ding. Zeker voor nail art en zo’n dingen kan een wit lakje wel handig zijn, al hoop ik dat de dekking van deze lakjes iets beter zijn dan die uit de vorige box..

  3. Elfi & Eva Mouton – Happy Decals – Full Size

  Het witte lakje krijgt al direct een bestemming! Deze ‘Happy Decals’ zijn ideaal om de sobere witte nagellak op te fleuren en je nail-art skills naar een hoger niveau te tillen. De decals werden getekend door de Belgische illustratrice Eva Mouton en to be honest, ik vind ze super leuk!

  DSC_2383

  Velletje ‘Happy Decals’ – aanbevolen verkoopprijs €8,00

  Hoe werkt het? Je knipt het figuurtje naar keuze uit, legt het gedurende 6 à 10 seconden in een kommetje met water en huppa direct de nagel op. Onder normale omstandigheden zou het figuurtje er zo goed als direct moeten opzitten! Topcoat eroverheen en klaar! Benieuwd of het in het echt zo makkelijk gaat!

  4. Mavala – Base Coar- Sample Size (5ml)

  Ok, wéér een nagellakproduct! Gelukkig is het iets dat ik goed kan gebruiken. Een basecoat zorgt ervoor dat je nagel niet verkleurt én dat je nagellak goed blijft zitten. Op dit moment gebruik ik de basecoat van OPI waar ik erg tevreden over ben, maar een alternatief is altijd welkom!

  DSC_2383

  Full size 10ml – aanbevolen verkoopprijs: €13,90

  Over het product zelf niets dan goeds na een eerste testbeurt, maar Mavala heeft al eens in de box gezeten (toen was het een soort van topcoat) en mits ook de Color Show niet bepaald nieuw is, ben ik toch niet zo heel enthousiast. Valt me wel een beetje tegen..

  5. Rituals – T’Ai Chi Shower Foam – Full Size

  Ik ben super grote fan van Rituals, maar hun nieuwe Tao-lijn was mij nog onbekend. Leuk om dan net een product uit deze lijn terug te vinden. Gelukkig was het de shower foam, want bij m’n vriend thuis gaan deze foams erdoor als zoete broodjes!

  DSC_2383

  Full size 100ml – aanbevolen verkoopprijs: €21,90

  Deze shower foam ruikt trouwens naar lotusbloemen! Heerlijk! T’Ai Chi is niet gelogen, want de geur is heerlijk ontspannend. Echt top dat Rituals de weg gevonden heeft naar onze Deautyboxen! In Nederland zitten er immers regelmatig Rituals-producten in de beautyboxen en daar was ik stiekem wat jaloers op!

  6. Vita Verde – Schijfjes met Zuiverend Rozenwater – Full Size

  Een zesde product deze maand? Leuk! Een vrij persoonlijk product blijkbaar, want de pads doen Elfi blijkbaar terugdenken aan haar oma. Dat vind ik dan weer wél leuk om in een collab-box terug te vinden.

  DSC_2383

  Full size 100ml – aanbevolen verkoopprijs: €21,90

  Het zijn reinigingspads met rozenwater die je huid reinigen en verzachten. Niet zo zeer make-up remover pads, maar wel pads die de huid zuiveren en klaar maken voor je avond-smeerseltjes! Handig om mee te nemen op reis ook!

  Am I Happy?

  Moesten alle boxen in deze trend liggen was ik een zéér gelukkige Deautista. Stiekem had ik wel graag wat meer van Elfi’s niet-nagellak-kantje in de box gevonden dan nu het geval was, maar goed. Als ik het totaalplaatje bekijk ben ik erg tevreden.

  DSC_2383

  Nu hoop ik alleen dat de volgende box niet opnieuw een tegenvaller wordt zoals de laatste vier boxen. Ik zie wat Deauty in Nederland aan het uitspoken is, dus ik kijk stiekem wel uit naar de nieuwe Deautybox. Al is het maar om te kunnen beslissen of ik m’n abonnement opzeg al dan niet.

  Wat vinden jullie van deze box? Toppers? Floppers? Hidden treasures?

  Groetjes,

  Laura

5 thoughts on “Deautybox April 2015: Deauty meets Elfi

 1. Ik vind het altijd zo leuk om te zien wat er allemaal wel niet in zit. Maar de Rituals foam lijkt me echt héérlijk om te gebruiken. Ik ben benieuwd naar je volgende box 😉 Alleen hopen dat het niet een tegenvaller word

  xxx

 2. Elke maand opnieuw zijn de Deautista’s benieuwd naar volgende box, om te kijken of ze hem opzeggen of niet 😀 Haha herkenbaar. Ik vind het groene lakjes echt niet mooi en ik zie dat sommigen een mooi roze lakje krijgen. We hebben trouwens al een topcoat van Mavala gehad overlaatst in de box? Of was het iets om het droogproces te versnellen? Ik zou niet veel zijn met deze box want ik doe geen nailarts en dergelijk. De Rituals zijn dan wel weer fijn.
  Trouwens, je hebt het misschien al door ofzo maar de box in Nederland bevat deze maand veel dingen die we in België de laatste maanden gekregen hebben. Tof hé zeg. En nu ga ik stoppen met de negativiteit. Ik kan me alleen zo opjutten hier in. Gelukkig dat ik gestopt ben met die box. 😀

 3. De lakjes zijn wat minder vind ik. Vooral de groene lijkt mij zowat het afdankertje uit de (overigens wel zeer geslaagde) Bleached Neons-collectie, met neon-perzik, roze en oranje tinten. Benieuwd hoe die nail decals je zullen bevallen. 🙂

 4. De reden van de late box is de rituals blijkbaar. Heb vandaag een mailtje gekregen met mijn ontbrekende menukaartje en de uitleg van de late levering.
  Door de lakjes was ik teleurgesteld… maar de reactie van deauty en elfi zelf op mijn instagram hebben me aangenaam verrast. Puntje bij hoor!
  De decals zijn super trouwens. Easy peasy om aan te brengen en een instant happy feeling!!!

 5. Hmmm, eigenlijk vind ik het een heel erg leuke box, maar dat komt misschien wel omdat ik met al de producten wel raad zou weten en dat is meestal toch wel heel anders…ik merk wel dat de inhoud toch wel echt bij iemand moet passen of je het iets vind of niet….leuk artikel heb je er weer van gemaakt….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *