Disney, Personal

De ‘Oh nee, jij ook al?’-post: Disney ‘Tsum Tsum’-mania!

Eerst en vooral: de titel slaagt de nagel op de kop! Elke keer dat ik een foto op instagram post over mijn ‘Tsum Tsum’-knuffeltjes krijg ik wel deze opmerking. Een heleboel positieve ook, en dat is de reden dat ik jullie vandaag mijn beginnende collectie wil laten zien! Yes, I love everything cute and yes, I love Disney!

La Fare 1789

Een Tsum Tsum is niets meer dan een übercute stapelknuffel! Een hamstertje waarin Disney figuren verwerkt worden. Giga-cute en giga-gewild de laatste maanden! Een soort van magneet voor (veelal vrouwelijke ..) Disney-freaks! Ik kocht m’n eerste twee Tsum Tsum’s in Disneyland Parijs, en kocht er intussen al ééntje bij Dreamland en twee extra in de Disney Store in Barcelona!

Meet my friends: Donald Duck, Daisy Duck, Pluto, Winnie the Pooh (in een limited edition voor Pasen, hurray!) en Marie uit de Aristokatten! Donald slaapt bij mij in bed als ik alleen thuis ben, en dient een beetje als een ‘knuffelkussen’ .. Ik moet toch iemand kunnen vasthouden als vriendjelief er niet is, toch?

La Fare 1789
La Fare 1789
La Fare 1789
La Fare 1789
La Fare 1789

Op de ‘Tsum Tsum’-Wishlist: Winnie The Pooh (origineel & mid size), Knabbel & Babbel, Kristoff, Sven, Olaf & Stampertje!

Heb jij al een Tsum Tsum? De kleintjes kosten €5,00 ‘t stuk, de mid-size kost €15,00 en voor een grote pluche (die écht wel groot is) betaal je €30,00! Je kunt ze kopen bij Dreamland, in de Online-Disney store en in alle Disney-stores around the world!

Groetjes,

Laura

5 thoughts on “De ‘Oh nee, jij ook al?’-post: Disney ‘Tsum Tsum’-mania!

  1. Hier nog een grote disneyfan! Ik ga dit jaar na lang zagen aan mijn vriendje naar disneyland! 😀 ik heb een reuze stamper in mijn bed liggen, twee minnie mouses, dumbo en pluto. Al moet ik zeggen dat deze collectie super schattig is! 😀

    xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *