Lavera, Lipstick

Lavera Brilliant Care Lipstick in ‘Creamy Nut’

Er zijn zo van die dagen dat ik eigenlijk géén lippenstift wil dragen, maar dat ik m’n lippen toch wel wat in de verf wil zetten. Normaal gezien haal ik dan m’n Bobbi Brown Sheer Color Lipsticks boven water, maar omdat ik steeds meer op m’n budget wil gaan letten, zocht ik iets anders.

Via SoloBioMooi ontdekte ik het ‘Trend Sensitive Lips’-gamma van het natuurlijke cosmeticamerk Lavera. Het merk zelf kende ik al van hun shower gels, maar dat ze make-up in assortiment zitten hadden, dat was iets nieuws voor mij! Na wat snuisteren besloot ik de ‘Creamy Nut’ Brilliant Care Lipstick te testen. Een lipstick, maar eigenlijk ook niet!

Lavera

De meeste lippenstiften die ik in m’n stash zitten heb, zijn niet bepaald hydraterend. Mits ik de laatste tijd meer kies voor ‘matte’-varianten dan voor ‘creamy’, durft het al eens te gebeuren dat m’n lippen kurkdroog zijn tegen de avond. Lipbalms zijn even eventjes redder-in-nood, maar een mens kan niet blijven smeren natuurlijk!

Lavera

Deze natuurlijke variant van Lavera is toch een tikkeltje anders dan ik gewoon ben. De Brilliant Care Lipsticks combineren een glanzende kleur met een intensieve hydratatie. De formule voorkomt dat de gevoelige lippen (ze komen dan ook uit het ‘Trend Sensitive Lips’-gamma natuurlijk) gaan uitdrogen, en dat de kleur zich makkelijk laat aanbrengen. Een lichte kleur, dat wel, maar eentje die je lippen toch een subtiele ‘je ne sais quoi’ geeft.

De kleur Creamy Nut leek mij ideaal! Sinds ik ontdekt heb dat bruintinten mij beter staan dan ‘rozige’ kleurtjes, kies ik steevast voor dit soort kleuren. Hier zie je mij met ‘Creamy Nut’.

Lavera

Subtiel, toch? Een ideaal kleurtje voor in de zomer, als ik wat bruiner lijk (ahjaaaa, want ondergetekende bruint niet) door bronzer en andere glowy-trucjes. Ik lijk zelfs een beetje bruiner door deze lipstick, vind ik! Dubbel win!

Trouwens, vinden jullie ook niet dat deze qua verpakking super goed lijkt op de ‘Weightless Lip Colour’ van Laura Mercier? Daar krijgt hij alleen maar extra bonuspunten voor me dunkt!

De Brilliant Care Lipsticks van Lavera zijn te koop bij SoloBioMooi voor €9,60 en zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleurvarianten! Misschien zit er voor jou wel een leuk kleurtje bij?

Groetjes,

Laura

10 thoughts on “Lavera Brilliant Care Lipstick in ‘Creamy Nut’

  1. Mooie kleur, staat je goed! Ik kocht onlangs de Shine Lover van Lancôme en ben er super blij mee. Blijft goed zitten en hydrateert enorm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *