Personal, Polette

Confessions of a ‘Brillenmans’: Mondaine

‘t Is gebeurd. Ik heb een nieuwe verslaving: zonnebrillen! Sinds ik Polette.com ontdekt heb, moet ik minstens één keer in de week gaan snuisteren tussen de nieuwe modellen. Trouwe twitter & instagram-volgers konden het brillen-avontuur al een beetje volgen, maar goed ja, ik beken .. Ik bestelde opnieuw een zonnebril op sterkte! Don’t judge me!

Enkele jaren geleden had ik een prachtige zonnebril. Je weet wel, zo eentje die bij alles past én de ronde vorm van je gezicht (in mijn geval dan natuurlijk ..) niet te veel in de verf zet. Gekocht voor een appel en een ei in zo’n toeritisch winkeltje in god-weet-waar het ook mocht zijn. Een liefdesverhaal die slechts enkele maanden mocht duren. Ik verloor ‘m in de kolkende stroom van de Ardèche-rivier ..

Gouttes Bleues

RIP lieve zonnebril .. Hier nog te zien in Balazuc in de Ardèche (september 2013)

Maar tijdens een van mijn routine-Polette-snuister-momentjes, stootte ik op deze prachtige ‘Mondaine’ zonnebril, die verdacht goed leek op mijn grote zonnebril-liefde. Misschien iets groter en iets hoekiger, maar de (pas)vorm was KRAK dezelfde. Winkelmandje in, de sterkte van m’n glazen uploaden en huppakéé, bestelling geplaatst!

Polette

Dit keer ging de levering véél vlotter. Waar ik de vorige keer rond de vier weken levering zat (het maken van de bril meegerekend), duurde het nu slechts twee en een halve week tot ik deze knapperd op m’n snoet kon zetten!

Polette

Ik koos dit keer trouwens ook voor een iets stevigere etui om m’n bril in weg te stoppen. De vorige was net iets te klein om m’n zonnebrillen in weg te stoppen. Ik gebruik ‘m echter wél om m’n gewone bril in weg te stoppen.

Polette

Polette

M’n vriend vindt deze bril jammer genoeg niets, maar dat houdt me niet tegen om deze bril zo veel mogelijk op m’n neus te zetten. Zeker om auto te rijden vind ik ‘m als gegoten. Hij is groot genoeg om ervoor te zorgen dat er geen enkel zonnestraaltje m’n ogen kan raken. Handig, om niet al rijdend door de zon verblind te worden! Te handig!

Opnieuw een tevreden klant hierzo van Polette.com! Nog leuker vond ik de reacties op m’n persoonlijke facebook, van mensen die door m’n blog deze site hebben leren kennen. Echt iets waar wij Belgen – met véél te dure brillen op sterkte – op zaten te wachten! Nam jij al eens een kijkje?

Groetjes,

Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *