Lush

Confessions of a Lushie: Mask of MagnamintyConfessions of a Lushie: Mask of Magnaminty

Wie mij persoonlijk kent weet dat ik een echt masker-vrouwtje bent. Zeker één keer in de week loop ik met een masker op mijn snoet. Za-lig, want soms heeft m’n huid een masker nodig die m’n huid echt even goed en diep kan reinigen. Ik heb meerdere favorieten, maar in mijn top 3 vind je sinds kort deze ‘Mask of Magnaminty’ van Lush terug! Een zeer diep reinigend & exfolierend peppermint mask voor zowel het gezicht als het lichaam.

P1010769

En oh, ik ben verliefd geworden op Lush. Ik kan eender welk product gebruiken van het merk zonder huidproblemen te ervaren. Ik kan mij trouwens niet herinneren dat ik al eens een slecht product heb gekocht bij Lush. Ja, jullie wisten het op voorhand hé door de titel, ik ben een echte Lushie geworden!

Wie mij persoonlijk kent weet dat ik een echt masker-vrouwtje bent. Zeker één keer in de week loop ik met een masker op mijn snoet. Za-lig, want soms heeft m’n huid een masker nodig die m’n huid echt even goed en diep kan reinigen. Ik heb meerdere favorieten, maar in mijn top 3 vind je sinds kort deze ‘Mask of Magnaminty’ van Lush terug! Een zeer diep reinigend & exfolierend peppermint mask voor zowel het gezicht als het lichaam.

P1010769

En oh, ik ben verliefd geworden op Lush. Ik kan eender welk product gebruiken van het merk zonder huidproblemen te ervaren. Ik kan mij trouwens niet herinneren dat ik al eens een slecht product heb gekocht bij Lush. Ja, jullie wisten het op voorhand hé door de titel, ik ben een echte Lushie geworden!

Mask of Magnaminty is geen vers masker. Verwar ‘m dus niet met alle andere verse gekoelde maskertjes die je in je Lush-filiaal terugvindt, want dit masker is langer houdbaar dan z’n dagverse zusjes. Je kan ‘m in twee verschillende formaten kopen, maar ik koop al-tijd een klein potje. Niet omdat ik ‘m niet veel gebruik, maar als beautyblogger moet je vaak switchen, en hoewel dit geen vers masker is, staat er wél een houdbaarheidsdatum op.

P1010773

Het masker bevat – no sh*t sherlock – munt! Pepermunt meerbepaald. En dat zal je geweten hebben als je het masker aanbrengt. “Tingle, all the way!” was m’n eerste reactie toen ik ‘m voor ‘t eerst probeerde. Niet in een slechte manier, maar je ervaart direct een verfrissend effect. Hierdoor is het masker echt SUPERGREEN, al kan ik dat moeilijk op foto vastleggen. De bovenste foto (met flash) geeft het best de kleur weer! Daarnaast zitten er in het masker verschillende kleisoorten die al het vuil uit je poriën zuigen, honing en goudsbloem die een geirriteerde huid gaan genezen en gemalen adukibonen die komaf maken met dode huidcellen.

P1010772

Met tien minuutjes laten inwerken heb je zeker genoeg, want het masker wordt vrij snel hard. LET OP LEZERS, ATTENTION – ACHTUNG – WARNING – OPGELET: Laat dit masker niet te lang op je gezicht, het is een zeer diepreinigend en werkzaam masker dus tien minuten is absoluut voldoende. Ik heb al genoeg reviews gelezen waarna het foutliep .. Niet doen dus.

P1010770

– Deze foto is zonder flits, en de kleur is dus TOTAAL niet representatief –
TROUWENS, een leuk extraatje: wanneer je het masker van je gezicht gaat afhalen, kan je ondertussen je gezicht scrubben. Er zit namelijk een lichte scrubkorrel in dit masker waardoor je eigenlijk een twee in een product hebt! Als je het masker van je gezicht hebt afgehaald is het resultaat echt geweldig, geen roodheid en zwartje puntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. En zacht dat mijn huid is! Amai! Ik gebruik trouwens achteraf nog altijd even een verfrissende tonic, zodat ik zeker alle product uit m’n poriën heb gehaald. Je weet maar nooit ..

Kenden jullie dit masker al, of is het iets compleet nieuws? Gebruik jij een ander masker van Lush regelmatig?

Groetjes,

Laura

Mask of Magnaminty is geen vers masker. Verwar ‘m dus niet met alle andere verse gekoelde maskertjes die je in je Lush-filiaal terugvindt, want dit masker is langer houdbaar dan z’n dagverse zusjes. Je kan ‘m in twee verschillende formaten kopen, maar ik koop al-tijd een klein potje. Niet omdat ik ‘m niet veel gebruik, maar als beautyblogger moet je vaak switchen, en hoewel dit geen vers masker is, staat er wél een houdbaarheidsdatum op.

P1010773

Het masker bevat – no sh*t sherlock – munt! Pepermunt meerbepaald. En dat zal je geweten hebben als je het masker aanbrengt. “Tingle, all the way!” was m’n eerste reactie toen ik ‘m voor ‘t eerst probeerde. Niet in een slechte manier, maar je ervaart direct een verfrissend effect. Hierdoor is het masker echt SUPERGREEN, al kan ik dat moeilijk op foto vastleggen. De bovenste foto (met flash) geeft het best de kleur weer! Daarnaast zitten er in het masker verschillende kleisoorten die al het vuil uit je poriën zuigen, honing en goudsbloem die een geirriteerde huid gaan genezen en gemalen adukibonen die komaf maken met dode huidcellen.

P1010772

Met tien minuutjes laten inwerken heb je zeker genoeg, want het masker wordt vrij snel hard. LET OP LEZERS, ATTENTION – ACHTUNG – WARNING – OPGELET: Laat dit masker niet te lang op je gezicht, het is een zeer diepreinigend en werkzaam masker dus tien minuten is absoluut voldoende. Ik heb al genoeg reviews gelezen waarna het foutliep .. Niet doen dus.

P1010770

– Deze foto is zonder flits, en de kleur is dus TOTAAL niet representatief –
TROUWENS, een leuk extraatje: wanneer je het masker van je gezicht gaat afhalen, kan je ondertussen je gezicht scrubben. Er zit namelijk een lichte scrubkorrel in dit masker waardoor je eigenlijk een twee in een product hebt! Als je het masker van je gezicht hebt afgehaald is het resultaat echt geweldig, geen roodheid en zwartje puntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. En zacht dat mijn huid is! Amai! Ik gebruik trouwens achteraf nog altijd even een verfrissende tonic, zodat ik zeker alle product uit m’n poriën heb gehaald. Je weet maar nooit ..

Kenden jullie dit masker al, of is het iets compleet nieuws? Gebruik jij een ander masker van Lush regelmatig?

Groetjes,

Laura

9 thoughts on “Confessions of a Lushie: Mask of MagnamintyConfessions of a Lushie: Mask of Magnaminty

  1. Ik heb nog helemaal geen ervaring met lush. Eigenlijk kan dat niet als beautyblogger he:P
    Helaas geen lush bij mij in de buurt maar zodra ik er een tegen komt ga ik zeker even shoppen!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *