Make-up

Colorpop Ultra Matte Lip: Viper & Time Square

Amerikanen zijn er al een tijdje lyrisch over, en de laatste tijd loopt België & Nederland ook steeds meer te pronken met de producten van Colorpop. Zelf liet ik ‘t me een beetje aan mij voorbijgaan – want Colorpop is nu eenmaal héél moeilijk te verkrijgen in de Lage Landen – maar toen Emmy me sms’te met de vraag of ik twee ‘Ultra Matte Lip’ exemplaren wilde kopen, twijfelde ik geen seconde. Come to mama!

Colorpop Matte

Jullie weten dat ik iets heb met matte lippen. Niet zo zeer omwille van het feit dat de matte finish me gewoon beter staat, maar vooral het praktische aan de textuur is heerlijk. Weinig bijwerken, geen lipstick meer op je tanden, geen color-transfer op eender wat.. Jup, de autist in mezelf is volledig overtuigd van matte lipsticks. Deze van colorpop zijn echter wel de meest extreme die ik ooit heb gebruikt. Zowel naar pigmentatie, houdbaarheid als .. de lage prijs!

Colorpop Matte

I present to you: Viper & Time Square! Twee kleuren waar ik op slag verliefd op werd, zowel in de tube als op m’n lippen. De kleur van de lipstick hangt immers af van de kleur van je lippen, hoe vreemd dat ook mocht klinken. Ik swatch ze even op m’n hand:

Colorpop Matte

Terwijl Viper hier een donkerroze – of ‘dusty rose’ – kleur lijkt, wordt hij donkerpaars op m’n lippen. Een beetje zoals ‘Sex Machine’ van NARS, maar feller. En matter!

Colorpop Matte

Colorpop Matte

Ook de lichtbeige kleur ‘Time Square’ pakte anders uit op m’n lippen. In plaats van ‘nude beige’ te worden, werd hij roze-bruin! Des te beter, want dit is een kleur die ik elke dag zou dragen. Het lijkt zelfs een beetje op de kleur die ‘Taupe’ van MAC heeft.

Colorpop Matte

Op m’n hand & arm leken ze misschien nog wat nat, maar geloof me, ze drogen kurkdroog op. KURK. DROOG! En muurvast! Hij houdt zonder problemen 6u lang, en zelf na een uitgebreide lunch moet ik ‘m zelfs maar licht bijwerken achteraf. Hij slijt ook zeer mooi. De randjes blijven ‘t langst zichtbaar op je lippen.

Colorpop Matte

Omwille van z’n extreem matte textuur en gulle sponsapplicator moet je ‘m wel aanbrengen met een vaste hand. Een lippotloodje of de applicator wat afdeppen voor gebruik (of een lippenseeltje, als je kwastenstash dat heeft) kan je natuurlijk al een flink eind op weg helpen.

De producten van Colorpop zijn verkrijgbaar op hun website. Deze Ultra Matte Lips kosten $6 ‘t stuk, maar hou er rekening bij dat er zo goed als zeker douanekosten zullen bijkomen. Misschien ideaal voor een groepsaankoop?

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “Colorpop Ultra Matte Lip: Viper & Time Square

  1. De kleuren zijn prachtig, maar omdat ze zo kurkdroog zijn draag ik ze zelf amper tot niet. Ik heb twee bestellingen gedaan vanwege de hype, en de producten liggen nu eigenlijk alleen maar in een la te liggen…zonde 🙂 x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *