Uncategorized

Clearasil Overnight Face LotionClearasil Overnight Face Lotion

Not available in english..
I suggest you read one of the more recent posts in the meanwhile!

Sorry for the inconvenience!

With love,

Laura

 

Oh no, I can feel a pimple heading my way ..

Je kent het wel. ’s Avonds voor de spiegel staan en een puistje zien & voelen aankomen. Altijd net op de verkeerde plaats en op het verkeerde moment. Morgen moet je immers werken, naar een feestje of wil je er gewoon (zoals elke dag uiteraard) goed uitzien! Zelf ben ik de laatste tijd té vaak het slachtoffer geworden van deze vervelende huidkwaaltjes , en besloot dus op zoek te gaan naar een product dat me eens en voor altijd van deze puistjes afhelpen.

Clearasil, iets voor mij?
Laatst stootte ik bij Kruidvat op deze nachtlotion van ‘Clearasil’. Toen ik wat jonger was, gebruikte ik al producten van ‘Clearasil’. Deze waren echter  in die tijd (ik spreek over 2004-2007) veel te agressief voor mijn huid, waardoor ik moest overschakelen op andere producten. Nu ik wat ouder ben, en mijn huid al wat gematigder reageert op de wat agressievere producten, besloot ik me toch nog eens te wagen aan dit gamma. Mensen die niet zeker zijn of de producten van Clearasil voor hun huidtype geschikt zijn, testen best eens deze producten op hun handen of armen.

Clearasil Overnight Lotion

Op de doos van de ‘Clearasil Overnight Face Lotion’ staat: ‘Helps visibly reduce pimple size and redness overnight.’ Deze lotion zou dus moeten puistjes en rode plekjes verminderen tijdens je slaap. Ik ben benieuwd, want hoewel ik mijn huid vaak heel erg grondig reinig ’s morgens & ’s avonds, bespeur ik toch telkens wel ergens een puistje of heb ik last van roodheid.

Effecten
De lotion trekt volledig, maar wel traag, volledig in de huid waardoor je zonder problemen kunt gaan gaan slapen na het aanbrengen. In tegenstelling tot andere ‘Clearasil’-producten, heeft deze lotion geen sterke geur. Een enorm pluspunt vind ik.

Na het eerste gebruik, zag ik al een beetje verschil. Bestaande puistjes waren verminderd in omvang en mijn gezicht ging al wat minder glimmen dan normaal. Na een klein weekje begon ook de roodheid in mijn gezicht af te nemen.

Nu gebruik ik het product zo’n twee weken en heb sindsdien geen noemenswaardige onzuiverheden bij gekregen. Doorheen die twee weken had ik wel nog wat last van puistjes. Dit had ik echter wel verwacht, omdat onzuiverheden die aanwezig waren voor het gebruik van het product sowieso nog puistjes zullen veroorzaken. Ik hoop dat de effecten zich doortrekken

Eindoordeel
Ik ben zeer tevreden over deze Overnight Lotion van ‘Clearasil’. Niet alleen ben ik voorlopig puistjesvrij, ook mijn huid ziet er een stuk gezonder uit zonder alle roodheid. Ik hoop dat mijn huid nu toch permanent pukkelvrij blijft, maar voorlopig blijft dit eenvoudige product voor mij een toppertje!

Mijn oordeel: 9/10 (voorlopig!)
‘Clearasil Overnight Face Lotion’ is verkrijgbaar in Kruidvat voor €4,78
en blijkbaar ook bij Action voor €2,38

Iemand onder jullie dit fantastische product al geprobeerd? Of heb ik jullie nieuwsgierigheid kunnen prikkelen?
 
Groetjes,

Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *