Body- & Skincare

Clarisonic Cashmere Brush Head

Iedereen die er een heeft zal ‘t je op het hart drukken: eenmaal een Clarisonic, wil je nooit meer anders. Waar ik zelf eerst het nut niet inzag van een ‘mechanical brush’, ben ik nu wellicht één van de grootste voorvechters van deze electronische reinigingsborstels. Wat ze voor mijn acné-gevoelige huid doet .. Wow! Just wow!

Het enige nadeel – vind ik – is dat ik ‘m in de winter niet elke dag kon gebruiken. Welke opzetborstel ik ook probeerde, ik bleef altijd achter met een licht trekkerige huid, vooral rond m’n neusvleugels. En neen, dat ligt niet aan mijn reiniger of aan de manier waarop ik ‘m gebruik. Mijn huid is in de winter gewoon een b*tch. ’nuff said! Maar ik ontdekte onlangs iets waar m’n huid al lang op zat te wachten! Can I get a ‘whoop whoop’ for fluffiness in here?

Rainpharma Advanced Precleanser Reloaded

Meet de ‘Cashmere Brush Head’ voor het gelaat. Een opzetborstel die nog steeds net zo effectief, maar met een samenstelling en lengte van haartjes die zouden stimulerend moeten werken voor de natuurlijke hydratatie van de huid. Ik moest het ook eerst proberen om het te geloven, want als je over de borstel wrijft, is ‘ie even zacht als mijn knuffel-poes Argon!

Deze nieuwe luxe opzetborstel past op alle Clarisonic apparaten. Geen paniek dus als je net zoals ik nog met een Mia2 de wereld ontdekt. In de basis heeft de Cashmere borstel ook korte haartjes, waar lange, wat zachtere haartjes bovenuit steken.

Rainpharma Advanced Precleanser Reloaded

Bij het eerste gebruik moest ik écht moeite doen om me aan de Clarisonic-timing van ’20-20-10-10′ te houden. Je kan niet geloven hoe lekker dit voelt. Het voelde echter niet alsof ik nou aan het ‘deep cleansen’ was, dus vond ik het eerst toch maar een beetje verdacht. Ik ben de andere borstels natuurlijk gewend natuurlijk ..

Rainpharma Advanced Precleanser Reloaded

Rainpharma Advanced Precleanser Reloaded

But trust me, je herkent het gevoel van een perfect gereinigde huid meteen wanneer je je reinigingsproduct afspoelt. En dat zonder trekkerige gevoel aan m’n neusvleugels achteraf!

Je vindt deze opzetborstel, alsook de andere opzetborstels én de Clarisonic zelf exclusief bij Ici Paris XL. Voor deze luxe-opzetborstel betaal je €30,00. You won’t regret it!

Groetjes,

Laura

5 thoughts on “Clarisonic Cashmere Brush Head

  1. Het is super dat er ondertussen al zo veel opzetborsteltjes bestaan zodat er voor iedereen wel wat tussen zit. Ooit wil ik ook graag een Clarisonic maar het is natuurlijk wel niet echt goedkoop.

  2. wat moet het heerlijk geweest zijn voor je om dit borsteltje te ontdekken….lekker dat je hem kunt gebruiken zonde trekkende neusvleugeltjes te ervaren…leuk om dit te lezen, ik had geen idee dat dit borsteltje met, hoog knuffelgehalte bestond

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *