Clarins, Lippenbalsem

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Oh my, I’m loving Clarins lately! Na de ontdekking van de Radiance-Plus Golden Glow Booster én de recente ontdekking van de Eclat Minute Huile Comfort Lèvres ben ik helemaal in de ban van het ‘natuurlijk’ Franse merk. Wat een zalige producten hebben ze in assortiment zitten! Een mens wordt dan al eens nieuwsgierig! Ok, goed, ik ben met een curieuze-neuze naar de parfumerie gestapt, op zoek naar méér! Getriggered door het artikel van Emmy, nam ik de (en français, mes chéries) Clarins Eclat Minute Embelliseur Lèvres mee naar huis.

CLARINS
In tegenstelling tot de Lip Oil, is dit product van Clarins niet echt een lipverzorgingsproduct maar wél een lipgloss. Niet zo eentje waarvan je lippen aan elkaar plakken als bij een uurtje of drie lolly-likken het geval zou zijn, maar wel eentje met een zachte, romige textuur! Minder stickyness, more fun! Iets zo tussen een lipbalm en een lipgloss.

CLARINS

Hoera! Mijn geliefde applicator spons is ook bij dit product van de partij! I have a thing for those sponge-like-thingies! Op de foto nog maagdelijk wit trouwens. Efkes knijpen (geen schrik hebben, er komt niet plots een klodder tevoorschijn) in de tube en hoppa, het product komt vanzelf terecht op de spons. Aanbrengen is hierdoor easy peasy.

CLARINS

Het kleurtje die je hier ziet heet ‘Rosewood Shimmer’. Hij lijkt erg donker te zijn, maar in feite geeft hij je lippen een supernatuurlijke look. Pluspuntjes voor volgende zaken: Op 1. door het ‘bruine’ in de kleur lijk ik zelf wel een kleurtje te hebben (obviously not the case) wat altijd mooi meegenomen is. Op 2. De gloss zelf ruikt naar cake, zo van die héél lekkere! én Op 3. Met de sponsapplicator is klungelen onmogelijk! Pinky Promise!

Deze lipgloss is niet goedkoop, maar hey, it works for me! Hij is beschikbaar in verschillende kleuren en ik kocht de mijne bij Ici Paris XL voor €13,20

Groetjes,

Laura

5 thoughts on “Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

  1. Ze zijn fijn he! Ik kreeg er eentje van mijn zus voor m’n verjaardag: Rose Shimmer (er is nochtans geen shimmer in te bespeuren) en ik wil er zeker nog meer, ik vind ze super!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *