Clarins, Lippenbalsem

Clarins Eclat Minute Huile Comfort Lèvres

Enkele weken geleden verkondigde ik nog met veel tralala aan dat ik mij niet aan hypes en hippe foliekes waag. Helaas. Door m’n lip-rescue-team aan de wereld te tonen, moet ik tot mijn grote spijt bekennen dat ik TOCH overstag ben gegaan voor hét hotste beauty-item du moment: de Eclat Minute Huile Comfort Lèvres van Clarins. Ja, die lipolie waar heel veel ‘Buzz’ over is ontstaan de laatste weken. Overhyped? Misschien. Totally worth it though, want ik zeul ‘m overal mee naartoe!

Clarins Lip Oil

Eerst en vooral: Is het een olie? Neen! Qua textuur doet het me eerder denken aan de Remerderm-lippenbalsem-textuur. Sticky, balmy & gloss-like. Op zich niet echt iets speciaal natuurlijk (want heel veel lipproducten hebben wel minstens één van deze drie eigenschappen) maar het is het voedende van dat goedje dat echt innovatief is! Eenmaal opgenomen, blijft het heel de dag door voeden. En ja, dat voel je!

Secondly: de applicator is voor mij een schot in de roos! De kromme & fluffy sponsapplicator is zo praktisch en zacht voor je lippen! ECHT NIET NORMAAL! Hij brengt heel precies aan, niet te veel en niet te weinig én is volledig foolproof! Nuja, foolproof. Ik ben er in geslaagd te smossen (zie foto .. Oepsie) met de oil .. Gelukkig niets ergs!

Clarins Lip Oil

Ik heb de limited-edition roze ‘Raspberry’ variant, die erg subtiel ruikt (en smaakt – yummy!) naar rode vruchten. Niet per se naar framboosjes, maar wel heerlijk zoet. Je zou denken dat hij een roze schijn zou nalaten, maar dat is absoluut niet het geval! Gelukkig, want ik heb daar een hekel aan. Nu ben ik natuurlijk wel erg benieuwd naar de ‘Honey’-variant. Misschien breng ik ‘m wel mee uit Barcelona? Sephora-alert!

Clarins Lip Oil

Hierboven zie je een naked-face-foto van ondergetekende met de Oil op m’n lippen. Zoals je ziet, nagenoeg volledig transparant.. Vreemd hé?

De Clarins Eclat Minute Huile Comfort Lèvres ‘Honey’ & de Limited Edition ‘Raspberry’ zijn te koop in de parfumerie en kosten 21,00 euro per stuk. Heb jij er al eentje?

Groetjes,

Laura

15 thoughts on “Clarins Eclat Minute Huile Comfort Lèvres

  1. ik vind het echt zo jammer dat deze variant intussen overal uitverkocht is! Dan zal het maar een back-up van de honey worden in de plaats van een tweede kleurtje 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *