Clarins, Lippenbalsem

Clarins – Baume Lèvres Réparateur

Deze week was het ‘beauty-stash-cleaning-week’ op mijn kamer! Tijd om alles te groeperen, te hergroeperen, dan toch nog alles eens op een andere manier te groeperen, om dan uiteindelijk op een perfect georganiseerde stash uit te komen. Het voordeel aan zo’n boeltje maken, is dat je vaak zaken (terug) vindt, waarvan je niet wist dat je ze had! Zo ook met dit volgende schatje!
Clarins Lip Balm
Voor trouwe lezers is Clarins’ geen onbekende meer. Ik reviewde immers al eens hun Multi Active Nuit, en was daar toch wel vrij tevreden over. In mijn luxe-staaltjes doos vond ik echter nog een interessant product van Clarins terug dat direct mijn nieuwsgierigheid prikkelde. Een intensief herstellende lippenbalsem met een zeer lange naam! Opgepast hier komt ‘ie : « Baume Lèvres Réparateur à La Cire Essentielle de Rose ». Oké, het is een mond vol, maar in het Frans klinkt alles beter! Hij bestaat al eventjes, maar blijft volgens een verkoopster van Ici Paris XL een echte topper!
Clarins Lip Balm
De naam verklapt het al, deze intensief voedende lippenbalsem is naast de extreem voedende karitéboter (de ‘key element’ voor een goeie lippenbalsem) verrijkt met rozenextracten. Die laatste hydrateren de lippen niet alleen, de toegevoegde rozenextracten beschermen de lippen tegen schadelijke externe factoren en herstellen de al toegebrachte schade. Al heel wat merken werken intussen ook met de roos in hun productlijnen, net omwille van deze kenmerken!
My Clarins Lips
Deze lippenbalsem is niet doorzichtig maar licht rozig, waardoor je lippen een snoepkleurtje krijgen! Hij geurt zachtjes naar rozen, maar smaakt toch een klein beetje zoet. Gek! Hij doet ook wat hij moet doen: voeden! Klein nadeel is wel dat hij er toch wel eventjes over doet om in je lippen te kunnen dringen. Daardoor belandt er erg veel van het product aan je voedsel, glas, noem maar op.. Daarom raad ik aan deze lippenbalsem als extra pepmiddeltje te gebruiken voor je gaat slapen.
Wat vind jij van deze lippenbalsem? Welke gebruik jij nu je lippen wel wat extra hydratatie kunnen gebruiken?
Groetjes,
 
Laura
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *