Personal

Calling in sick today ..

Bah, wat voel ik me rot vandaag. Ik zat braafjes aan mijn bureau toen ik plots een ‘slag van de hamer’ kreeg en plots vlekken begon te zien, geaccompagneerd door een serious headache en een temperatuur van 38,5°C. Een plaagje bij ons in de familie, dus er zit niet anders op dan .. uitzieken. Gedrogeerd door dafalgan & consoorten en het feit dat ik geen hele dag kan/mag slapen van mezelf, geef ik jullie toch nog snel even wat sick-tips mee.

P1020285

Als ik ziek ben, ziet mijn huid ook enorm af. Ten eerste worden m’n lippen kurkdroog en vertonen ze voor’t minst barstjes en kloofjes. Ughhh, dat komt er ook nog eens bij. Naast mij ligt er nu dus ook een hele shitload aan lipbalms, waaronder deze van Kiehl’s. Vettig, maar doet z’n werk. Ook als ik ziek ben.

P1020285

Ten tweede krijg ik (ja, ook dat nog) een giga-onzuiverheden-attack. Lach maar met mij, maar wanneer ik dit typ zit ik met het Origins ‘Out of Trouble’-mask op m’n gezicht. De dafalgan zit daar wellicht ook voor iets tussen, maar kom..

P1020223

En last but not least: thee! Lots and lots of it! Ik heb nog een stuk of twee ‘Hari Tea’-boxen staan waar ik liters thee mee maak als ik ziek ben. In mijn hoofd maakt thee mij een stukje beter! Baadt het niet, dan schaadt het niet..

But if you’ll excuse me, ik ga nog wat slapen. M’n Rituals-kaars laat me alvast een stuk rustiger slapen.

P1020285

Ik hoop dat ik morgen beter ben, zodat er weer een normaal artikel online kan komen!

Zieke, maar dan echt zeer zieke groetjes,

Laura

8 thoughts on “Calling in sick today ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *