Bumble & Bumble

Bumble & Bumble Travel Pals!Bumble & Bumble Travel Pals!

Sinds enkele maanden gebruik ik trouw de Thickening Hairspray van Bumble & Bumble. Een tijdje geleden plaatste ik er al eens een artikel over, en ook andere bloggers zijn er wild enthousiast over. Voor we op reis vertrokken heb ik echter cruciale fout gemaakt: m’n Thickening Hairspray gebruikt de dag VOOR we vertrokken. Je raadt het al, wat had Laura niet mee op reis: Juist ja.

BBLSinds enkele maanden gebruik ik trouw de Thickening Hairspray van Bumble & Bumble. Een tijdje geleden plaatste ik er al eens een artikel over, en ook andere bloggers zijn er wild enthousiast over. Voor we op reis vertrokken heb ik echter cruciale fout gemaakt: m’n Thickening Hairspray gebruikt de dag VOOR we vertrokken. Je raadt het al, wat had Laura niet mee op reis: Juist ja.

BBL

Tot overmaat van ramp had ik in al m’n haast (ik heb m’n koffer gepakt in een uurtje, beauty én kledij) enkel conditioners ingepakt, dus was ik de eerste dagen aangewezen op zijn shampoo. Coupe Pannekoek tot gevolg, want die shampoo voor mannen leek m’n haar alleen maar dunner en platter te maken.

Gelukkig stond er een tripje Bordeaux gepland tijdens de reis. Zoals in elke grote Franse stad zit er minstens één Sephora verscholen, en na tien minuten in de winkelstraat was het al prijs. Mijn shopping tijd heb ik er echter binnen de perken gehouden – the boyfriend kan ik dat niet aandoen – waardoor de shopping spree al bij al meeviel. Onderandere dit vrolijke duo mocht mee naar huis: mijn vertrouwde Thickening Spray én een nieuwe topper, de Bumble & Bumble Hairdresser’s Invisible Oil.

DSC_1667
Over de nieuwe Hairdresser’s-productlijn, waartoe deze nieuwe olie behoort, is al heel wat geschreven. Mijn eerste indrukken zijn alvast goed!

Benieuwd naar de nieuwe Hairdresser’s-Producten? Ze zijn ook te vinden bij Cosmeticary, mocht een tripje naar Sephora er niet direct inzitten.

Groetjes,

Laura

Tot overmaat van ramp had ik in al m’n haast (ik heb m’n koffer gepakt in een uurtje, beauty én kledij) enkel conditioners ingepakt, dus was ik de eerste dagen aangewezen op zijn shampoo. Coupe Pannekoek tot gevolg, want die shampoo voor mannen leek m’n haar alleen maar dunner en platter te maken.

Gelukkig stond er een tripje Bordeaux gepland tijdens de reis. Zoals in elke grote Franse stad zit er minstens één Sephora verscholen, en na tien minuten in de winkelstraat was het al prijs. Mijn shopping tijd heb ik er echter binnen de perken gehouden – the boyfriend kan ik dat niet aandoen – waardoor de shopping spree al bij al meeviel. Onderandere dit vrolijke duo mocht mee naar huis: mijn vertrouwde Thickening Spray én een nieuwe topper, de Bumble & Bumble Hairdresser’s Invisible Oil.

DSC_1667

Over de nieuwe Hairdresser’s-productlijn, waartoe deze nieuwe olie behoort, is al heel wat geschreven. Mijn eerste indrukken zijn alvast goed!

Benieuwd naar de nieuwe Hairdresser’s-Producten? Ze zijn ook te vinden bij Cosmeticary, mocht een tripje naar Sephora er niet direct inzitten.

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “Bumble & Bumble Travel Pals!Bumble & Bumble Travel Pals!

  1. Bumble&Bumble, voor de flesjes alleen al zou je het doen. Al een geluk dat de meesten onder ons toch wat verder kijken, but it stays tempting 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *