Blogevents, Video

VIDEO: Brand Bazaar Brussels

Al meer dan een week blog-radiostilte? Phoe, ik heb het er eerlijk gezegd wel moeilijk mee. Maar goed, ‘t is voor de goede zaak hé? Nog even (want na deze post ben ik weer eventjes ‘verdwenen’) en ik kan aan mijn eigen fancy-pants-opmaaktafeltje nieuwe artikelen tikken.

Deze week heb ik niet enkel dozen en verfpotten versleurd, maar wel een impression-filmpje in elkaar geflanst van het geweldige ‘Brand Bazaar’-event drie weken geleden.

Even een quick recap: samen met Laurence, trok ik naar de Kruitfabriek in Vilvoorde, waar ‘Brand Bazaar Brussels’ plaatsvond. Sommige kennen dit event misschien vanuit Nederland. Dit jaar was het namelijk de eerste keer dat het pr-bureau dit persevent in België organiseerde.

Het bureau is er immers van overtuigd dat je maar écht een merk kan beoordelen, als je het effectief beleeft. En boy, dat hebben we gedaan ook! Kijk je even mee?

Ik proefde de verrassend lekkere diepvriesmaaltijden van Iglo, ontdekte de nieuwe lijn van Gliss Kur, snoof wat BLOOMON-magie op, reed mee op een Harley Davidson én genoot van de wat de merken die ik nog niet goed kende voor ons in petto hadden.

Ik hoop dat ik jullie met deze video toch een kleine impressive heb kunnen geven van wat ik die dag ontdekt/gezien/beleefd heb. Naar wat zouden jullie benieuwd zijn?

Groetjes,

Laura

4 thoughts on “VIDEO: Brand Bazaar Brussels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *