Make-up

Bourjois Contouring Illusion Bronzer & Highlighter

Als er één trend geweest is in 2016 die niét over de Kylie-lippen ging, dan moet het wel contouring geweest zijn. Steeds meer merken springen inmiddels op de contouring-kar en met de zomer in het verschiet komen er ook steeds leukere paletjes & printjes op de markt! Leukste ontdekking tot nu toe: de ‘Contouring Illusion’ Bronzer & Highlighter van Bourjois!

Contouring Illusion

Bourjois is op en top frans, en dat merk je de laatste tijd enorm aan de ‘feel’ van hun producten. Ook in dit product komt dat terug. In de print van de poeders zit een print van een touw, dat mij direct aan de Franse Rivièra doet denken! Ook de streepjes op het plastic zelf geven mij een marine-gevoel.

Contouring Illusion

Het paletje bevat twee kleuren, die meer diepte aan het gezicht zouden moeten geven. Bovenaan een bronzer, onderaan een highlighter met een parelmoer glans. Beetje triest om het printje te moeten toucheren, maar goed.. Producten zijn er niet om in de kast te laten liggen natuurlijk!

Contouring Illusion

Contouring Illusion

Op’t eerste zicht ziet de bronzer en de highlighter er vrij fel uit. De bronzer is vrij warm, terwijl ik zelf eerder een koel & bleek huidje hebt. Tijdens het swatchen was m’n eerste indruk van de bronzer dan ook niet zo heel positief. Tot ik ‘m effectief aanbracht en uitblendde!

Contouring Illusion

De combinatie is echter verrassend natuurlijk, zelfs voor een bleekscheet als mezelf. Niet de meest flatterende foto in de reeks, maar wel eentje waar je duidelijk kunt zien wat dit duo met mijn gezicht doet!

Dit contouring-duo van Bourjois is verkrijgbaar bij de drogisterij of via deze link en kost €15,29!

Groetjes,

Laura

4 thoughts on “Bourjois Contouring Illusion Bronzer & Highlighter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *