scrub, The Body Shop

The Body Shop – Wild Argan Oil Rough Scrub

Deze post maak ik eigenlijk een beetje met het schroom op de wangen. Niet alleen ben ik vrij laat met het testen van dit product (want de ‘hype’ dateert eigenlijk al van voor de zomer) maar eigenlijk ook omdat ik dit product meegenomen heb naar huis toen ik eventjes ‘over en weer’ liep naar The Body Shop om mijn énkel Tin Of Treasures te gaan halen. Ik heb duidelijk geen karakter als het komt op no-buy-deals met mezelf. Nu, soit! Geen regrets, want de Wild Argan Oil Rough Scrub was iets dat al héél lang op m’n wishlist stond.

Wild Argan

Arganolie zegt u? Ja, arganolie is sinds jaar en dag écht een wondermiddeltje in bepaalde culturen. Al eeuwenlang gebruiken Berbervrouwen arganolie als traditioneel onderdeel van hun schoonheidsrituelen in de Hammam. Hiermee voeden ze hun huid en haar en beschermen het tegen de droge Sahara-winden en de felle zon.

Intussen zijn de heilzame effecten ook in de Westerse landen gekend, wat leidt tot een héél arsenaal aan producten die arganolie bevatten. Ook The Body Shop sprong dit voorjaar mee op die kar, met de lancering van de ‘Wild Argan Oil’-lijn. Verkocht aan de geur en de textuur, maar zoooooo lang gewacht om iets te kopen! Wees vervloekt, veel te drukke agenda!

Happy Week

Maar oké, ik wijk af! The rough scrub – daarvoor zijn jullie hier tenslotte – is een wat hardere scrub dan ik gewoon ben. De korrel is niet bepaald fijn te noemen, maar omdat de korrels in een soort van jelly-like substantie zitten, laat deze scrub zich goed uitsmeren en is daardoor redelijk zuinig in gebruik. Ofja, zou toch zuinig moeten zijn, want door z’n heerlijke geur is het een hele opgave om niet ineens héél de pot op je lichaam te smeren.

Happy Week

De geur is in te delen in de noot-achtige klasse. Het is intussen jullie wel bekend dat ik een zwak heb voor zoete & nutty geuren om m’n lichaam mee te verwennen, dus deze ‘wild argan oil’-lijn is voor mij wel een schot in de roos. Stiekem heb ik dan ook méér producten uit deze lijn mee naar huis (nu wordt het helemaal genant ..) om mezelf lekker mee te verwennen deze winter!

Deze ‘rough scrub’ is een travel size, maar de full size kost €15 en bevat 200 ml scrub. Deze scrub is ultra-zuinig, dus is die prijs zeker waard! Verkrijgbaar in alle filialen & verkooppunten van The Body Shop

Groetjes,

Laura

10 thoughts on “The Body Shop – Wild Argan Oil Rough Scrub

  1. Ik vind deze scrub ook super goed! En die hele lijn is eigenlijk fantastisch… Ik heb ondertussen de scrub opgemaakt maar ik heb nog de body lotion, body butter en shower gel staan.. Hihi! 😉

  2. Die scrub lijkt mij heerlijk! Ik heb sowieso graag een scrub met een iets grovere korrel, dus ik denk dat deze mij wel zou bevallen. Ik kan trouwens ook TBS niet binnen wandelen zonder met iets buiten te komen.

    1. Ik ken dat probleem 😉 Denk wel dat je van deze scrub zal houden hoor! Alhoewel, misschien moet je eens voor een body polish gaan? Die heeft een iets minder grove korrel dan deze!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *