Body- & Skincare

Bobbi Brown Soothing Cleansing Oil

De laatste jaren ben ik steeds meer te vinden voor oil cleansers. Waar ik vroeger hield van het ‘droge’ gevoel dat een cleanser achterliet – ik had immers een vette huid – na het reinigen, vind ik het nu meer dan zalig om het gevoel van een perfect gevoede huid te hebben, ook na het reinigen. Want, mocht je ‘t vergeten zijn, dit is toch wel de meest belastende stap voor je huid.

Toen m’n gebruikelijke Clinique ‘Take the Day Off’ Cleansing Balm op was, en ik bij Douglas op dat moment geen nieuw exemplaar kon aanschaffen, vroeg ik dan maar naar een aanvaardbaar alternatief. Het werd deze ‘Soothing Cleansing Oil’ van Bobbi Brown, die eigenlijk net als geroepen kwam. Iets duurder misschien in aankoop, maar op’t eerste zicht iets zuiniger dan die van Clinique.

Bobbi Brown

Als ik één minpunt/ moet opnoemen van de Clinique ‘Take the Day Off’, dan is het het feit dat ‘t eigenlijk niet echt iets extra doet voor m’n huid. Normaal gezien is dat zeker geen probleem, maar de laatste weken is de huid rondom m’n neus en mond héél schraal en gevoelig. Daar doet de ‘Soothing Cleansing Oil’ dan wél weer iets aan.

De voornaamste ingrediënten zijn hydraterend & verzachtende ingrediënten – Kukui Nut oil & Jasmijnextract onder andere – die roodheid & irritatie tegengaan. Daarnaast zit er ook ojoba-, zonnebloem- en olijfolie in, die vuil en make up van je gezicht verwijderen op een héél milde manier. De jasmijn die er in zit ruik ik niet echt, dus neen, ik heb’t niet hierom gekocht!

Bobbi Brown

‘t Werkt trouwens ook heel simpel & hygiënisch. Je doet wat olie – twee pompjes is genoeg voor mij – in je hand, masseert er je gezicht mee en spoelt het dan af met lauw water. Et voila, helemaal schoon! Geen spoortje vettigheid blijft er achter, wel een fris, zacht en schoon gezicht! Zonder trekkerigheid of irritatie achteraf. En ‘t staat nog eens héél luxueus op je badkamermeubel ook!

De skincare van Bobbi Brown is te koop bij geselecteerde winkels – o.a. Parfuma & Cosmeticary – of in de Bobbi Brown Stores. Die van mij komt van bij Douglas Eindhoven, waar ik er €35,50 voor betaalde.

Groetjes,

Laura

4 thoughts on “Bobbi Brown Soothing Cleansing Oil

  1. Dit staat inderdaad zeer mooi in de badkamer! Maar het product klinkt zeker niet slecht zeker niet omdat het gelukkig achteraf niet vettig aanvoelt! Klinkt goed!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *