Make-up

Bobbi Brown: Instant Confidence Stick

Als er één iets waar ik op dit moment een complex over heb, dan is het wel over de fijne lijntjes rondom m’n ogen. De leeftijd voor een stuk, maar grotendeels door slechte genen, zorgen ervoor dat ik er soms héél wat ouder uit lijk te zien. Misschien zit het in m’n hoofd, maar goed.. Typisch aan complexen zeker?

Gelukkig bestaan er daar allerlei middeltjes voor. Oogcrème smeren tegen de sterren op is daar eentje van – al draait dat niet bepaald iets tegen – maar ook gericht gaan ‘verbergen’ met de juiste producten kan enorm helpen. De ‘Instant Confidence Stick’ is daar eentje van!

Instant Confidence Stick

Deze stick is eigenlijk een mini-wondergommetje! Hij veegt onmiddellijk fijne lijntjes en rimpels weg, waardoor ik mezelf direct een beetje zelfzekerder voel. Ik weet het, het is stom, maar goed ..

De formule is kleurloos & ultra-licht, waardoor het hele dag door comfortabel aanvoelt. ‘t Product is doordrenkt met een krachtige peptide dat fijne lijntjes en rimpels verdoezelt zodra je het aanbrengt. Het creëert als het ware een effectieve, maar licht-bedekkende laag zodat alles een beetje in een instant-blur gaat. Yes!

Instant Confidence Stick

Ik gebruik het na het aanbrengen van mijn oogcrème, en voor het aanbrengen van mijn make-up. Extra pluspunt trouwens voor Bobbi Brown: mijn concealer & foundation trekken nu niet meer in de fijne lijntjes rond m’n ogen. Nog een optisch effect, die m’n mood in het begin van de dag zeker een boost durft geven!

Je kan deze stick natuurlijk op alle fijne lijntjes en rimpels gaan gebruiken, waardoor het voor alle leeftijden geschikt is. Ik ben alvast fan! En als je me niet gelooft, check deze voor en na foto’s van mijn vingertoppen dan maar eens!

Instant Confidence Stick

Instant Confidence Stick

Deze wonderstick is verkrijgbaar bij alle Bobbi Brown verkooppunten en kost 37,00 euro. Ik kocht mijn exemplaar bij Douglas in Eindhoven.

Groetjes,

Laura

2 thoughts on “Bobbi Brown: Instant Confidence Stick

  1. Wauw! Wat een zichtbaar resultaat! 🙂 Toch fijn als je een product ontdekt waar jij je beter door gaat voelen! Het klinkt echt als een wondermiddeltje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *