Unboxing

Birchbox Mei 2017: ‘Birchbox s’habille en Levi’s’

Het zal deze maand exact een jaar geleden zijn dat het laatste Birchbox-artikel verscheen op Essential Honesty. Een héél lange pauze – I know, but time flies – maar guess who’s back! Waarom ik er eventjes mee gestopt ben? Niet omdat ik niet meer tevreden was over Birchbox – integendeel – maar omdat ik merkte dat de Deauty-artikelen beter in de smaak vielen bij jullie. Nu Deauty en ik echter definitief met elkaar gebroken hebben, wil ik jullie terug overladen met wat nieuwe Birchbox-luuuuuuve! Ready? Y’all ready?

Birchbox

Deze maand was er niet echt een specifiek thema, maar wél een samenwerking met het bekende jeans-merk Levi’s. In elke box zat er echter géén jeans – dat zou wel héél erg cool geweest zijn, maar niet realistisch – maar wel een headband. Ideaal voor het komende festivalseizoen me dunkt. Of in mijn geval: ideaal om m’n lange haren uit m’n gezicht te houden op reis!

Birchbox

Birchbox

Naast de headband, zaten er opnieuw enkele leuke producten in de box, die ik eigenlijk al allemaal heb gebruikt de laatste paar weken. Ook al zijn het bij Birchbox voornamelijk mini’s, ik gebruik ze bijna allemaal, zowel op reis als thuis!

  • Absolution – Serum Anti-Soif:
  • Tegen een serum dat voor bijna 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat zeg ik zeker geen nee! Deed perfect dienst als extra hydratatie-boost in Italië én maakte m’n trekkerige huid in de avond heel soepel na dagen van sterke zon! Fan! – €35,00 voor 50ml

  • Doucce – Punk Volumizer Mascara:
  • Gewapend met een borsteltje dat zowel volume en va-va-voom toevoegt aan je wimpers, zit deze mascara perfect in je handtas. Kort borsteltje en geweldige textuur. Niet waterproof helaas, maar wel een héél degelijke mascara. – €27,00 voor 13.5ml

  • Thermaliv – Spray Solaire SPF20:
  • Hoewel ik liever gewapend ben tegen de zon met een extra hoge beschermingsfactor, vond ik deze van Thermaliv wel best aangenaam. Niet m’n favoriete zonnebescherming – heel erg sticky – maar hij doet wel z’n werk. Full size zit in een aerosol, en dat is voor mij een pluspunt! – €18,90 voor 200ml

  • Beauty Protector – Protect & Volume:
  • Spotten jullie mij de laatste tijd ook vaker met golvend haar? Jup, krultang-guilty! Ik bescherm m’n haar dan ook quasi elke dag tegen de warmte van mijn tang met een heat-spray zoals deze! ‘k Ben er wel best tevreden over eigenlijk! Ruikt trouwens ontzettend lekker én ik krijg er gratis wat volume bij! Joepie! – €23,60 voor 236ml

Birchbox

Een heel leuke box, met producten die zowel de voorbije als komende weken zeker nog hun nut zullen bewijzen! Ah, zon .. Ik ben zo blij je terug te zien. Zou jij tevreden geweest zijn met deze box?

Ben jij nu ook benieuwd naar de Birchbox? Bestel ‘m hier en geniet niet alleen zelf van deze voordelen, maar ook van 5€ startkapitaal!

Groetjes,

Laura

4 thoughts on “Birchbox Mei 2017: ‘Birchbox s’habille en Levi’s’

    1. Wel, het feit dat ik Deauty na 3 jaar heb opgezegd en nog steeds Birchbox ontvang elke maand zegt wel genoeg denk ik! Plus, als abonnee heb je super veel korting in hun e-shop, dus dat vind ik ook altijd wel héél leuk meegenomen (20% op Bobbi Brown? Yes please!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *