Birchbox, Unboxing

Birchbox March: ‘Your colors, your imagination, your box’

Spring is in the air! De eerste krokussen zijn gespot en komt eindelijk weer wat kleur in het landschap. ‘Kleur? Zei iemand daar KLEUR!?’ moeten ze bij Birchbox gedacht hebben, want deze maand zit er een leuk (misschien wel therapeutisch) extraatje in/aan de box! Je box mag je deze maand inmmers volledig zelf inkleuren naar je eigen smaak! Zoal de titel al aangaf: ‘Your colors, your imagination, your box!’

Birchbox Februari 2015

Als dit je al enthousiast deed doorklikken, wacht dan tot je de inhoud van de box ziet! Hoe ‘leeg’ het omhulsel ook mocht zijn, des te meer kleur zit IN de box! Zoveel verschillende kleuren! Snel snel, wat zit er in?

1. Sampar – Fluide Ultra Hydratant – Sample Size (30ml)

Everybody loves Sampar! Het merk is onzettend populair in zowel Frankrijk als de UK en enkele edities geleden was ik nog erg triest omdat ik géén Sampar-sample had gekregen, maar deze keer was ik wel bij de gelukkigen! Een luxesample, daar ben ik blij mee!

Birchbox Februari 2015

Deze lichte fluide hydrateert de uitgedroogde gemengde huid, zonder ze extra vettig te maken. Ik had hier al ZO-VEEL over gelezen, en nu ben ik blij dat ik ‘m eindelijk eens kan testen. M’n huid kan het alvast goed gebruiken!

2. Mirenesse – Icurl 24 Secret Weapon Mascara – Sample Size (4gr)

Waar ik de vorige keer niet zo enthousiast was over het Mirenesse-product uit de box, ben ik met deze met ‘mijn gat in de boter gevallen’. Deze mascara belooft een perfect gekrulde wimper, zonder er fake uit te zien of spinnenpoten op te leveren. Hmmmm?

Birchbox Februari 2015

Direct getest EN GOEDGEKEURD! Deze verdient een aparte review, want hij verlengt m’n wimpers, zet ze mooi in de verf, krult ze maar is zo natuurlijk dat het lijkt alsof ik helemaal geen mascara draag! Where have you been all my life!?

3. Batiste – Shampooing Sec Cherry – Sample Size (15ml)

Hoera! Travel Size Batiste! Ik zit er altijd mee verveeld op reis dat ik m’n droogshampoo’s niet kan meenemen (ik gebruik ze als volume-sprays aan de roots) en de Cherry-variant is eentje van m’n favorieten.

Birchbox Februari 2015

Deze leg ik al klaar voor m’n reis naar Barcelona volgende maand, want ik ben niet van plan om én elke dag m’n haar te wassen én die Spanjaarden te trakteren op een platte haarcoupe! I love you Batiste, forever and ever! Full size of niet!

4. So Susan – Lip Dome Plumping Lip Tint

Na Deauty stopt ook Birchbox een ‘so Susan’ product in de box. Geen highlighter deze keer, maar wel een subtiele lipbalm-chubbystickachtige-plumping-lipdinges. De verpakking vind ik niet zo heel erg mooi, maar het product zelf is awesome! Hij ruikt ten eerste heerlijk fruitig!

Birchbox Februari 2015

De balm geeft je lippen naast een heerlijke geur, ook een subtiel kleurtje en houdt ze tegenlijk heerlijk zacht en gehydrateerd! Leuk detail, deze Lip Dome hebben een matte finish, iets wat ik miste bij de andere Chubby-stick-achtigen!

5. Merci Handy – Antibacterial Gel – Full size

Ik heb iets met Hand Sanitizers. Grote fan van de Soap & Glory ‘Hand Maid’ & Aesop ‘Rinse-free Hand Wash’, dus erg blij dat hier een soortgelijk product in de box zit. In eerste instantie dacht ik zelfs dat ik te maken had met een product van Bath & Body Works!

Birchbox Februari 2015

HELAAS HELAAS geen fan van deze.. Hij ruikt echt enorm sterk naar alcohol en dat heb ik echt niet graag. Deze heb ik dan ook quasi direct weggegeven.. Jammer ..

Am I Happy?

Op de Hand Sanitizer na, ben ik zot van ELK PRODUCT in deze box! Verwennerij voor m’n lippen, gezicht, haar én wimpers. Naar mijn bescheiden mening één van de beste boxen die ik al gekregen heb. Al moet ik eerlijk toegeven dat de mascara daar wel voor iets tussen zit.

week31

Ook het feit dat ik mijn eigen box kan inkleuren, vind ik verschrikkelijk leuk. De ‘Kleurboeken voor volwassenen’ hebben in België & Nederland een enorm succes door het feit dat ze therapeutisch werken. Ik ben als een gek beginnen kleuren de laatste dagen, en effectief: IT WORKS! Helemaal zen na zo’n kleursessie! Eventjes helemaal terug kind!

Ben jij nu ook benieuwd naar de Birchbox? Bestel ‘m hier en geniet zelf van deze voordelen én van €5 startkapitaal in hun webshop!

Groetjes,

Laura

17 thoughts on “Birchbox March: ‘Your colors, your imagination, your box’

  1. Wat ziet de box er leuk uit,Ja ik houd wel van een beetje kleuren…en dan ook nog zo gevuld met fijne producten….Ik kan mij echt voorstellen dat je hier heel blij mee bent….

  2. Ik had me ook ingeschreven en vandaag is ie aangekomen. Ook droogshampoo maar dan met “a hint of colour dark brown”. Klinkt goed, vind ik, echt iets voor mij. Ook een cleanser van Vasanti, de lipbalm en de Handy, Trufflemilk bodylotion (???) en een lichte fond de teint (waar ik mijn bril voor moet zoeken want ik kan de lettertjes niet lezen, hihi).

    1. Super om te lezen! Blij dat je er content mee bent. ‘t Is een maandelijks cadeautje (neen, niet dat cadeautje) waar ik echt elke maand naartoe uitkijk! Ga je er iets over schrijven op jouw blog?

  3. ik heb zin gekregen om ook een Birchbox te bestellen 🙂
    Maar waar vind ik die €5 startkapitaal in hun shop? 🙂

      1. Oei dan zal ik het vanavond nog eens proberen. Het werd op het eerste scherm nog niet verrekend bij mij maar misschien komt het pas verder dan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *