Birchbox, Unboxing

Birchbox Juli: ‘Sunset Lovers’

Zwijmel, zwijmel, zwijmel.. My thoughts exactly wanneer ik deze box zag verschijnen op de Birchbox website enkele weken geleden. WAT EEN MOOI DOOSJE! Daarmee alleen maak je een blogger happy toch? Zeker als de blogger in kwestie dan nog eens een sucker is voor packaging!

Birchbox Juli 2015

Wat een prachtig kleurenpalet! Deze box heeft hierdoor erg toepasselijk de naam ‘sunset lovers’ meegekregen, want wie zag er op instagram nu géén prachtige zonsondergangen verschijnen? Ook ik heb in Spanje enkele mooie taferelen mogen aanschouwen, dus vakantiegevoel: check!

Toen ik de box vastnam, viel me wel op dat deze vrij licht was. De laatste tijd kreeg ik telkens luxesamples in m’n box, dus voor de verandering zou het wel eens leuk zijn om eens een full-size product in m’n box te vinden. Nu goed ja, we zien wel wat de box brengt?

Birchbox Juli 2015

Let’s unbox this thing, shall we!?

1. Himalaya Herbals – Purifying NEEM Face Wash – Sample Size 15ml

Himalaya Herbas ken ik enkel bij naam. Begrijpelijk ook, want mocht ik deze in de winkel tegenkomen, zou de verpakking m’n aandacht zeker niet trekken. Maar goed, de dingen die ik al gelezen heb over dit merk waren redelijk positief, dus misschien moet ik niet te kritisch zijn in het begin.

Birchbox April 2015

Deze facewash zou allerhande weldaden uit de Ayurvedische geneeskunde herbergen. Sinds ik regelmatig aan ‘Oil Pulling’ doe (nog zoiets Ayurvedisch trouwens) ben ik best wel geïntrigeerd in dit soort producten. Laten we toch maar eens testen in de nabije toekomst.

2. POP Beauty – Eyeshadow Palette – Exclusive Travel Size

Om in het thema te blijven, stopte Birchbox dit oogschaduwtrio in de box. Drie warme tinten met de zomerse naam Peach Parfait. Het voor Brichbox-exclusieve paletje bevat een witte highlighterkleur, een zachte perzikkleur en een prachtig koper-kleurtje! Zelfs met een how-to intructieboekje!

Birchbox April 2015

POP Beauty is mij echter wel onbekend, en het paletje maakt me op het eerste zicht ook niet echt ‘wild. Eigenlijk net zoals bij Mirinesse & ModelCo het geval was. Nu, die producten hebben me best wel verrast, dus geef ik dit paletje toch het voordeel van de twijfel. De kleuren zijn vrij basis, maar wél de kleuren die ik ‘t meest gebruik.

3. Marvis – Toothpaste ‘Whitening Mint’ – Sample size (10ml)

Ok, hier ben ik wél blij mee! Mondverzorging, travelsize én heerlijke smaak! Check, check en DUBBELCHECK! Marvis is echt de Ferrari (ahja, want het merk is Italiaans) van de mondverzorging, en na het gebruiken van hun mondwater heb ik enkele producten besteld via de Birchbox webshop!

Birchbox April 2015

Deze tandpasta heb ik al eens eerder gebruikt, en ik was er echt SUPERCONTENT van! Leuk dat ik nu eentje heb die ik kan meenemen op reis. Voor al m’n mede-mondverzorgings-liefhebbers: Marvis is het IT-merk!

4. Unani – Anti-Cellulitis Lotion – Sample Size (50ml)

I’ll be honest with you: deze heb ik direct aan m’n moeder gegeven. Niet dat ik geen last heb van cellulitis of iets dergelijks, maar ten eerste kan je met 50ml misschien één keer de probleemzones onder handen nemen en twee, ik geloof niet in dit soort crèmekes. Sorry!

Birchbox April 2015

Ik snap de link wel met zon en strand, maar dit is echt niets voor mij. Spijtig. De eerste keer trouwens dat er een product in m’n Birchbox zit waar ik écht niets mee ben. Stiekem toch een beetje hartzeer hierdoor hoor ..

5. Beaver Professional – Multi-protection Shampoo & Conditioner – Sample Size

Van Beaver Professional wilde ik al een hele tijd iets proberen! Jammer dat het nét de lijn is waar ik op dit moment niet echt iets ben. Deze shampoo & conditioner beschermen het haar tegen schadelijke UV-stralen en herstellen eventuele schade door de zon!

Birchbox April 2015

Deze staaltjes neem ik waarschijnlijk in September mee op reis, want veel UV-stralen zal m’n haar de volgende weken niet te zien krijgen als ik de weerberichten mag geloven. Mijn kantoorjob helpt ook niet echt mee.. Maar goed, in de beautykast jullie twee!

Am I Happy?

Toegegeven: dit is de minst leuke box die ik al gekregen heb. Buiten de tandpasta is er écht geen enkel product die er voor mij uitschiet deze maand. En euhm ja, als tandpasta hét beste is .. Goed ja, het kan niet elke maand feest zijn, niet?

Birchbox April 2015

Ik heb ondertussen wél gebruik gemaakt van de solden op Birchbox. Zoals jullie weten kunnen jullie via de webshop van Birchbox zelf heel wat spullen full-size aankopen. Ga zeker eens kijken, want merken als Kevin Murphy, Laura Mercier en The Balm staan er in de afslag!

Wat vinden jullie van deze box?

Ben jij nu ook benieuwd naar de Birchbox? Bestel ‘m hier en geniet zelf van deze voordelen!

Groetjes,

Laura

5 thoughts on “Birchbox Juli: ‘Sunset Lovers’

  1. hmmmm als ik dan toch zou moeten kiezen zou ik het himalaya face wash kiezen, de andere producten vind ik echt minder…zonde eigenlijk

  2. Ik kan me erin vinden dat dit een minder leuke box is… Ik ben zelfs nog een beetje op mijn honger blij en zitten en ik heb het artikeltje gewoon gelezen… Ben wel heel benieuwd naar de tandpasta en of deze inderdaad je tanden echt witter maakt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *