Birchbox, Unboxing

Birchbox Januari: ‘Fit & Pretty’

Het feestgedruis ligt alweer enkele weken achter ons, en ook de eerste lentecollecties komen de mailboxen binnengerold. Tijd voor het nieuwe, tijd voor jezelf én bijgevolg ook tijd voor de goede voornemens (die ik héél bewust niet maak) die je om de oren vliegen. Birchbox speelt hier deze maand op in met het thema ‘Fit & Pretty’, toevallig twee van de meest gemaakte voornemens: meer sporten & meer me-time!

De box kwam iets later dan verwacht. Waar ze vorige maand op 8 december op de mat viel, duurde het nu tot 16 januari vooraleer ik ‘m kon openen. Bijgevolg was de inhoud niet echt een verrassing meer, maar het maakte het openen van m’n eigen Birchbox er niet minder spannend op!

1. Marvis – Eau de Bouche Menthe Forte – Sample Size (30ml)

Als eerste vis ik een mondwater van het bekende merk Marvis uit mijn – voor de verandering groene – birchboxzakje. Mondwater you say? Voor jullie misschien niet bepaald iets waarvoor je staat te springen, maar ik als minty-fresh-mouth-bezetene, kan dit alvast tellen!

week31

Ik poets m’n tanden meermaals per dag, gebruik regelmatig mondwater & CB40 en heb altijd muntjes of kauwgom in de buurt. Dit kleine flesje mondwater is dan ook erg handig om mee te nemen naar het werk. De extra sterke munt zou voor een knaller in je mond moeten zorgen en je adem gedurende een aanzienbare tijd fris houden. Voor €16,50 mag dat wel, want zo’n prijs voor een fles van 120ml is niet bepaald goedkoop. Let’s hope this hits the bulls-eye!

2. Mirinesse – Mattfinity Lip Rouge – Sample Size (1,7gr)

Wat? Matte? Sinds ik de Chanel Rouge Allure Velvet & de NARS Velvet Matte Lip Pencils heb leren kennen, ben ik helemaal into matte-lips! Hoera dus voor Birchbox om aan mij te denken. Opnieuw een Australisch merk (ModelCo zat in de vorige box ..) waar ik tot nu toe nog nooit van had gehoord.

week31

De kleur ‘New York’ is niet helemaal mijn dada, maar voor een matte-look zou ik wel eens uit m’n comfort-zone durven stappen. Hun beloften over de houdbaarheid maken me alvast erg nieuwsgierig! Ook de prijs voor en full-size (25 euro, to be exact) doet m’n verwachtingen trouwens alleen maar stijgen!

3. Aussie – 3 Minute Miracle Mask – Sample Size (75ml)

Nog uit Australië: AUSSIE! Ik rook het al toen ik m’n box opende: onmiskenbaar! De iconische ‘3 Minute Miracle’ heeft dan ook een typische, zoete geur. Vergelijk het een beetje met bubblegum.

week31

Het masker zelf heb ik nog maar twee keer gebruikt (bij een vriendin dan nog wel), maar héél wat bloggers – zowel bekende als minder bekende – zweren bij dit masker! Zou het mijn breekbaar haar aankunnen? Hopelijk wel, want een miracle-mask voor €9,25 ?? Yes please!

4. Thermaliv – Masque Crème Ressourçant

Januari is koud. Erg koud. En mijn huid houdt niet van kou! Ik verzorg het dus extra intensief, en daarvoor zou deze sample van Thermaliv wel eens durven van pas komen. Het masker zou droge plekjes aanpakken en je huid heel wat minder trekkerig moeten maken.

week31

Het masker bevat thermaal water, dus is erg zacht voor je huid. Ideaal, want de laatste tijd voel ik dat m’n huid toch wel wat extra zachte verzorging nodig heeft. Het merk Thermoliv is trouwens een Birchbox-exclusive, dus erg benieuwd hiernaar! Een full size van 50ml kost 18,40

5. Polaar – Genuine Lapland Lip Cream – Full Size (10ml)

Nog iets wat wel een extraatje kan gebruiken, zijn m’n lippen. Ik gebruik met veel plezier m’n Diptyque Lip Balm, maar ben er door z’n prijs misschien iets te zuinig op (éénmaal smeren per dag vind ik aanvaardbaar) waardoor m’n lippen soms wat verzorging lijken te missen! De Polaar lip balm komt dus als geroepen!

week31

Deze zachte lipbalm in crèmetextuur is erg zacht voor je lippen. Nothing sticky, maar wel super voedend! Hij is trouwens super geschikt voor kleine wondjes te verzorgen in de mondhoekjes. Hij verzacht het brandende gevoel, en verzorgt direct! Het was dus toch geen leugen dat Polaar topproducten afleverde! Benieuwd? Voor €9,90 heb je er ook eentje!

Am I Happy?

Ik ben opnieuw een tevreden Birchbox-klant, al vind ik dit zeker niet de beste box. Vier luxesamples en één kleine full size. Not bad, maar ook niet wauw. Wellicht heeft dat te maken met het feit dat ik de afgelopen maanden al enorm verwend geweest ben, niet?

week31

De producten zijn wel opnieuw volledig afgestemd op m’n eigen beautyprofiel. Ik merk trouwens dat alle Birchbox-producten uit vorige boxen al bijna allemaal opgebruikt zijn! Ik vermoed dat dit deze maand niet anders zal zijn! De mouth wash staat intussen al in m’n locker op het werk!

Als extraatje zat er trouwens een schattig 44-pagina tellend notitieboekje in m’n zakje! Handig, want m’n bestaand exemplaar is bijna volledig volgekribbeld met blog-ideetjes en post-drafts!

Ben jij nu ook benieuwd naar de Birchbox? Bestel ‘m hier en geniet zelf van deze voordelen én van €5 startkapitaal in hun webshop. Bedankt Birchbox, voor opnieuw een box die mijn stoutste dromen overtreft! See you next year!

Groetjes,

Laura

10 thoughts on “Birchbox Januari: ‘Fit & Pretty’

  1. Toch wel een andere inhoud dan bij mij 🙂 Ik had een lip crayon van Mirenesse maar was helaas totaal niet mijn kleur. Had eigenlijk alleen de 3MM van Aussie en de Lip Balm gemeen met jouw box. Ook voor mij niet de beste Birchbox die ik al had…

    1. Inderdaad, maar kijk, ‘t zijn weer allemaal producten die ik kan gebruiken hé (buiten die Mirinesse dan) dus an sich geen slechte box. We zijn gewoon te verwend aan het geraken zeker? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *