Birchbox

Birchbox Home-edition launch

3 .. 2 .. 1 .. Go!

Vanaf NU kan je de Birchbox Home-edition bestellen op de website van mijn nieuwe favoriete beautybox. Wat de normale gang van zaken is, vind je terug in dit artikel. MAAR, lieve lezertjes, deze maand komen ze toch wel met iets héél leuk op de proppen, namelijk een home-edition speciaal voor die donkere herfst- & winterdagen die er aan zitten te komen!

week31

Omdat ons huis steeds meer vorm begint te krijgen (letterlijk dan, mits we het nog aan het bouwen zijn) ben ik als een gek begonnen met interieurboekjes in te slaan en valt mijn oog steeds meer op leuke accessoires voor in ons nestje. Zo ook dus deze box, die speciaal gemaakt is voor diegenen die helemaal into-cocooning zijn!

De inhoud van deze box is alvast super leuk if you ask me! Een geurkaars, een sponsje van Snug Studio, een handzeep van Compagnie de Provence (aanrader!!) en many more goodies! Joepiedepoepie! Op dit eigenste moment ben ik dan ook m’n eigen exemplaar aan het proberen te bemachtigen, want helaas is deze box zéér gelimiteerd.. Fingers crossed!

De box heeft een waarde van 122 euro, maar je betaalt er slechts 44 euro voor. Ka-chiiiiiiing! Bestel ‘m via de website van Birchbox. En haast je!

Groetjes,

Laura

8 thoughts on “Birchbox Home-edition launch

      1. ik heb zo’n paypal account waar je geld op kan overmaken, maar die je hiervoor dus niet kan gebruiken. De kredietkaarten die ik heb gehad hadden allemaal onnodige extra kosten…beetje zonde dan als ik hem alleen hiervoor zou aanschaffen, maar toch is het jammer!

  1. Waauw wat een gave box is dit zeg! Ik had hier echt nog nooit van gehoord maar een box zoals deze vind ik persoonlijk een stuk leuker dan die standaard make-up boxen.

    1. Yes! Dat is zo. Bij birchbox weet je op voorhand wat er in je box zit trouwens! Je kan dan nog altijd beslissen of je ‘m koopt of niet. Love this concept!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *