Birchbox, Unboxing

Birchbox April: ‘Destination Beauté’

We hebben er véél langer dan normaal op moeten wachten, maar EIN-DE-LIJK is de Birchbox binnen! Normaal gezien had ik gehoopt ‘m te krijgen voor m’n reis naar Barcelona (later wordt wel duidelijk waarom), maar uiteindelijk hebben we ‘m met twee weken vertraging binnengekregen. Bij deze wil ik jullie dan ook niet te lang laten wachten op de inhoud!

Birchbox April 2015

Thema van de maand was ‘Destination Beauté’. Iets met Travel & Beauty dus. Travel sizes? Producten uit bepaalde plekken van de wereld? Geen idee, maar ik vind het alvast een erg leuke insteek!

Op de website van Birchbox kreeg ik al een heleboel teasers mee. De eerste werkdag van de maand, komen immers de nieuwe producten tevoorschijn in de webshop. Het is dus altijd nog een beetje gissen welke producten je in je box terug zal vinden, maar je hebt altijd al een idee van wat je mag verwachten.

1. Befine – Belips Lip Exfoliator – Full Size (10ml)

Aha, die travel & beauty mogen we blijkbaar erg letterlijk nemen, want dit merk komt oorspronkelijk uit de US of A! Helemaal van over de plas dus! In een vorige box zat al eens een doeltreffend maskertje van Befine, dus echt nieuw is het voor mij niet meer. Het product zelf des te meer!

Birchbox April 2015

Een Lip Exfolator? Als in een Lip Scrub? Blijkbaar iets tussenin. Het is een soort van dikke paste met een lichte korrel die je gedurende een minuutje zachtjes moet inmasseren. De ananas-enzymen zorgen voor een soort van natuurlijke peeling van de lippen. Getest en goedgekeurd, want m’n velletjes verdwenen als sneeuw voor de zon. Wél een lipbalm aanbrengen achteraf natuurlijk!

2. TheBalm – Cindy-Lou Manizer – Sample Size (3gr)

We blijven nog een beetje hangen in de Verenigde Staten, want een volgend product uit de box is er eentje van TheBalm! Het make-up merk heeft geweldige producten, zoals de Stainiac die al eens in een box zat en de ‘Down Boy’-blush waarvan ik onlangs de onderkant (ramp o ramp) van heb zien blinken!

Birchbox April 2015

Over deze highlighter is al heel wat virtuele inkt gevloeid! Ik was dus zeer blij om deze sample in m’n box te vinden. Hier ga ik zo snel mogelijk mee aan de slag! Trouwens, hoe grappig is die naam ook weer? Lou-Manizer? Ik hou echt van dit soort producteen!

3. Lola Barcelona – Vernis a Ongles – Full size (11ml)

Van de VS vliegen we naar .. BARCELONA! Zie je nu waarom ik de box graag voor m’n reis wilde ontvangen? Eind maart kregen we immers een mailtje dat we konden kiezen uit drie kleurtjes van het merk Lola Barcelona, namelijk ‘Gracia’ (geinspireerd op de Passeig de Gracia), ‘Born’ (genoemd naar ‘El Born’, het hipste stadsdeel van Barcelona) en my-ultimate-pick ‘Rambla’!

Birchbox April 2015

Hoe cool ging het geweest zijn als ik deze prachtige kleur kon vastleggen op de gevoelige plaat OP DE RAMBLA?! Helaas liep het dus anders. Nu kan ik wel met véél nostalgie en mooie herinneringen dit mooie zomerse kleurtje aanbrengen op m’n nagels!

4. Garancia – Formule Ensorcelante Anti-Peau Croco – Sample Size (50ml)

We trekken verder naar buurland Frankrijk, waar ook héél wat geweldige merken hun oorsprong hebben. Recente ontdekking Garancia is daar één van! Ik was al benieuwd naar het product ‘Formule Ensorcelante Anti-Peau Croco’ sinds ik naar het event geweest ben enkele maanden geleden, dus erg blij deze in de box te vinden!

Birchbox April 2015

De formule is vrij dik, maar heeft een ongeziene hydratatiekracht! Ik breng ‘m aan op m’n knieën en m’n ellebogen en merk dat ze echt langdurig gehydrateerd worden. De producten van Garancia zijn niet goedkoop, maar ze doen wel hun werk. Ook dit product heeft twee patenten lopen! Deze koop ik full size! Zeker weten!

5. HIP – Shampoo Ultra Brilliance – Sample Size (50ml)

Na de shampoo van Kevin Murphy (die ik effectief full size heb aangekocht) enkele maanden geleden, vind ik opnieuw een shampoo in m’n Birchbox! Leuk! Zeker als het van een merk is dat ik niet kende. HIP is een Frans merk en probeert shampoo’s op de markt te brengen met een minimum aan chemische ingrediënten.

Birchbox April 2015

Op dit moment nog geen uitgesproken fan van deze shampoo.. Ik heb het gevoel dat hij voor mijn fijn, broos & droog haar niet bestemd is. Het is ook een glansshampoo natuurlijk, maar daar heeft m’n haar eigenlijk geen gebrek aan. Ik zal ‘m nog even wat langer testen, maar ik vrees ervoor.

Am I Happy?

Op de shampoo van HIP na, ben ik zot van ELK PRODUCT in deze box! Verwennerij voor m’n lippen, wat make-up én een prachtig kleurtje voor op mm’n nagels. Naar mijn bescheiden mening één van de beste boxen die ik al gekregen heb, die zelfs die van vorige maand overtreft. Alleen de grootte van de producten valt me wat tegen.

Birchbox April 2015

Veel samples, dat wel, maar je merkt aan m’n artikel ook wel dat ik ze ook allemaal al in gebruik heb genomen, en dat is wat telt. Bij Deautybox heb ik bijvoorbeeld de laatste maanden héél wat full sizes mogen ontvangen, waarvan ik er quasi geen enkele heb gebruikt. Zegt genoeg, toch? En nu wachten op de Deautybox!

Ben jij nu ook benieuwd naar de Birchbox? Bestel ‘m hier en geniet zelf van deze voordelen!

Groetjes,

Laura

13 thoughts on “Birchbox April: ‘Destination Beauté’

 1. Is de Deautybox nog altijd niet aangekomen? Het is wel héél laat hoor. Hun laatste box waren ook travel sizes, maar deze travel sizes zijn veel leuker. (al mochten ze wel wat groter maar soit ja). De box is dus blijkbaar opnieuw een schot in de roos!

  1. De postbode is net een halfuurtje geleden ‘m komen brengen! Birchbox stelt ook duidelijk dat ze je producten willen voorstellen, dus het feit dat 3/4 van de box travel-sizes zijn vind ik niet zo erg. Door dat je punten spaart op hun site, kan je dan de full-size producten kopen via hun webshop. Vind ik een goed systeem to be honest, want op die manier heb ik ook véél minder producten die ik niet gebruik!

  1. Haha, masterplan! Nuja, als je drie weken voor je reis dat mailtje krijgt, verwacht je wel dat je ‘m tegen dan wel hebt.. ‘t Is effectief twee weken NA m’n reis geworden ..

 2. Wow, de inhoud van de box ziet er inderdaad goed uit! Dat verzacht het wachten dan ook misschien een beetje? Rambla is inderdaad een super mooi kleurtje, zoiets zou ik zelf ook op mijn nagels dragen. En dat lipproduct van Befine ziet er ook top uit.

 3. Ziet er een toffe box uit! Jammer dat je hem niet kon meenemen op reis. Bij de boxen voor mei zit er echt een tof retrodesign bij! Zo’n boxen zijn helaas niet voor mij, ik heb nog duizend en een producten die open zijn en die nog opgemaakt moeten worden + veel staaltjes. Ik probeer wel graag iets nieuws uit, maar dan zie ik liever hier wat er in de boxen zit, zodat ik het eventueel na kan bestellen.
  Groetjes!

  1. Ik geef veel weg en ga binnenkort ook eens m’n blogsale updaten zodat andere mensen producten een tweede leven kunnen geven! Maar ik snap je probleem 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *