Bioderma, Zonnecrème

Bioderma Hydrabio ‘Eau de soin’ SPF30

Menig beautyblogger- & lover kent het probleem: gemaquilleerd een zonnig dagje terrasjes-plakken (of iets anders in de zonnige buitenlucht) en ‘s avonds zo rood als een kreeft afdruipen, ook al heb je ‘s morgens duchtig gesmeerd met je meest krachtige zonnebrand. Bijsmeren doorheen de dag immers lukt niet, want heel je make-up – waar je ‘s morgens zo lang aan gewerkt hebt – zou wel eens helemaal om zeep kunnen zijn. Ramp o ramp! Zéker als je een huid hebt als je mijne, die al rood wordt bij de gedachte aan de zon!

Maar lieve lezers, FEAR NO MORE! Hét product waar we allemaal op zaten te wachten komt ein-de-lijk onze richting uit! Bioderma komt immers met de allereerste ‘nevel’ mét SPF die je gewoon doorheen de dag kan aanbrengen. OVER je make-up, zonder de zonnecrème-breakouts tot gevolg én dat zoveel je maar wil! HOERA!

Bioderma Hydrabio SPF30

De spray werd Hydrabio ‘Eau de soin’ gedoopt en bevat een krachtige SPF van 30! Hij beschermt tegen de zon én haar schadelijke effecten, is ultra-dun en kan gewoon over je make-up worden aangebracht. Geen witte waas, geen prikkende ogen, géén vieze zonnebrandsmaak in de mond .. Gewoon, een frisse spray die je huid én hydrateert én beschermt tegen UV-straling! Dubbel dikke score!

Bioderma Hydrabio SPF30
Ik haalde de mijne tijdens een tripje Rijsel, waar een vogeltje mij wist te vertellen dat ze op weg zijn naar ons Belgenlandje. EIN-DE-FREAKIN’-LIJK! Ik onderwierp ze dit weekend meteen aan een test. Samen met onze Ierland-vriendjes trokken we naar de Efteling, waar we zo goed als héél de dag in de zon hebben gelopen. En já, ik was volledig gemaquilleerd!

Bioderma Hydrabio SPF30

Resultaat na een twee-uurlijks spraying ritueel: niets verbrand, niets geirriteerd én zelfs stiekem een beetje kleur in m’n gezicht! Ik probeerde het ook uit op m’n pretpark-gezellen, en ook zij zijn helemaal niet verbrand in het gezicht! Ook the days after géén enkele sign-of-breakouts!

Nu is het vooral ongeduldig afwachten tot deze kleine sprays verkrijgbaar zijn binnen onze landsgrenzen. Ik heb het alvast slim gespeeld.. Ik bracht maar liefst vijf flesjes mee naar huis.. You know.. Just in case!

Vijf flesjes?! Ja, want dit kleine flesje kostte mij slechts €7,95 voor 50ml! Nog geen €10,00 voor zo’n wonderproduct? Ach, das toch géén geld?

Groetjes,

Laura

15 thoughts on “Bioderma Hydrabio ‘Eau de soin’ SPF30

  1. Ik wachtte al zo lang op een nederlandstalige review! Ik vond enkel franse. Dit is een product die ik moet hebben!!!!!!!!!

  2. Oeh dit lijkt me super. Zelf gebruik ik een zonnepoeder van Jane Iredale, werkt ook super maar is wat aan de dure kant. Wanneer die op is ga ik toch Bioderma eens proberen.

    1. Zonnepoeder vind ik ook altijd een goede oplossing, maar soms geven ze zo’n ‘cakey’ effect hé? Vind ik altijd zo rot! Ook niet zo makkelijk om tussendoor eens aan te brengen.. Ik gebruik het poeder van ELF!

  3. hier het ierland-vriendinnetje 😀 ik wou je nog smsen hierover maar ik moet toegeven: erg te spreken hierover! we waren inderdaad niet verbrand EN ik had “The Day After” niks van breakouts ofzo wat i-de-aal is voor mij. Moet wel zeggen dat ik de dag erna die spray gemist heb want hele dag in de zon gelopen, niks bij en klein beetje verbrand 😉
    Moet trouwens zeggen dat mijn huid er juist tig keren beter uitzag na ons dagje Efteling( niks van oneffenheden etc) maar weet nu niet of dat in combi is met EINDELIJK zon te zien en/of met deze spray.

    1. Awel, ik ben ervan verschoten hoe efficiënt ‘ie was! An sich heb ik ‘m eigenlijk niet zo héél véél opgesprayd en hebben we toch een hele dag in de zon gelopen hé? Ik ben dus TOTAAL niet verbrand, terwijl ik echt normaal quasi direct verbrand!

  4. Dit klinkt zo goed hé! Er is een flesje naar me onderweg, en kan niet wachten om deze uit te testen! Fijn dat hij binnenkort ook bij ons te koop zal zijn! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *