Personal

Big Esprit-dilemma: hulp gevraagd!

Help lezers! Ik zit met een klein mode-dilemma. Hoewel het weer er niet helemaal naar is (kijk maar naar hoe indoor mijn vorige week was), ben ik toch al een tijdje op zoek naar een nieuwe bikini. De laatste die ik aangekocht heb was een gestreept exemplaar van Kiwi, maar mits die winkel in mijn home-town Brugge niet meer bestaat, was ik aangewezen op andere winkels om te gaan snuisteren.

troubles

Een goede vriendin van mij werkt in de weekends bij Esprit, en raadde mij aan eens te gaan snuisteren in een winkel in de buurt. Verder dan de webshop van Esprit ben ik echter nog niet geraakt wegens een gebrek aan verlof, of toch verlof terwijl ik in het land ben, dus heb ik ze nog niet aangekocht. Op hun online-shop heb ik wel al twee pareltjes ontdekt die ik graag eens zou willen gaan passen.

Nu, ik zit altijd met een soort van ‘kiezen is verliezen’ filosofie in mijn hoofd als ik ga winkelen. Plus, ik ben er mij van bewust dat als ik twee bikini’s pas die me staan, ik ze ook allebei naar huis mee zou nemen. Helaas groeit geld tot nader order niet aan de bomen, dus heb ik mezelf verplicht op voorhand te kiezen om zo niet eindeloos te staan twijfelen in de winkel zelf.

De prijs van deze bikini’s is dezelfde, dus dat is voor mij geen issue, maar de keuze tussen de twee modellen des te meer. Daarom heb ik dus jullie hulp nodig! HELP ME!

De eerste kandidaat is deze zwart-witte bolletjes bikini. Bolletjes zijn weer hip en persoonlijk kunnen bolletjes bij mij niet veel verkeerd doen.

BikiniBolletjes

Op nummer twee staat deze prachtig blauwe bikini met hipsterslip. De print en de details van de bikini zijn awesome, maar sober, dus opnieuw voer voor twijfel.

EspritBlauw

Lieve lezer, maak mijn leven een stukje makkelijker en help me kiezen tussen deze twee bikini’s. Ga jij voor de bolletjes of vind je de blauwe leuker?

Groetjes,

Laura

6 thoughts on “Big Esprit-dilemma: hulp gevraagd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *